Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 648 774
  • 22 533
  •   9
Отговори
# 18 495
Да бе. Чиста проба на логиката на абсурда. Пеевски и Борисов държат държавата, ама не могат да сложат правилните хора и да си осигурят властта само с едно натискане на бутона, вместо да се занимават с найси лелки по СИК
Само не ми казвай, че машините не могат да се програмират правилно от правилните хора. Още с първия закон където разписките нищо не значеха.
Пеевски не беше ли пуснал изявление, че е за сканиране

# 18 496
  • Буркина Фасо
от 2000 г. насам изборите са все честни, с изключение на последните 1-2.  кво се оплаквате?  Simple Smile

# 18 497
Вероятно това може да означава, че машините не могат да се програмират от правилните хора.  
Манипулацията на машините е сферата на спекулативните твърдения, зад които не стоят доказателства.
Няма логика да имаш против машинното гласуване, защото вече е изпробвано в други избори в БГ. Няма логика да изразяваш неприкрито задоволство за това, че подкрепата за протестът за машинното гласуване се равнява на "нЕма ора". И то на фона на липса на доверие в хартиените бюлетини.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 19:09 от starinthenightsky

# 18 498
  • София

Само не ми казвай, че машините не могат да се програмират правилно от правилните хора. Още с първия закон където разписките нищо не значеха.

Да, тези машини, които вече имаме, НЕ МОГАТда се програмират правилно от правилните хора. Всеки, който смята, че могат, да докажат и ще спечелят 10 хиляди евро. Мисля, че това е наградата, ако не са я вдигнали на още по-висока сума. Дотогава всичките коментари звучат като онзи неадекватния от ГЕРБ  в комисията вчера. "ъъъъъъ има ъъъъъъ букса ъъъъъ в ъъъъ машината ъъъъъъъ за нещо си ъъъъъъ"

# 18 499
Ето и защо не могат https://m.youtube.com/watch?v=IPLfPmCRGnY

Ясно и точно обяснено, как е гарантиран вотът с машини, въобще целия процес.  Всеки, който твърди, че могат да се програмират, манипулипат и прочее лъже целенасочено в полза на ГЕПСНН или тотално се е объркал.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 20:41 от Сирос

# 18 500
  • София
Ако човек се обърка ще погледне фактите, а когато не поглежда фактите и продължава да пише дезинформация - манипулира и лъже.

# 18 501
Толкова много енергия на вятъра как да бъдат честно избрани 240 човека, чиято честност е под въпрос.

# 18 502
Има още желаещи:

"Бащата на Сияна: Да влизам ли в политиката? Вие кажете!Нашите червени линии ще са предварително поставени и ясно написани. Няма да работим със заклинания и фалшиви обещания."

# 18 503
Има още желаещи:

"Бащата на Сияна: Да влизам ли в политиката? Вие кажете!Нашите червени линии ще са предварително поставени и ясно написани. Няма да работим със заклинания и фалшиви обещания."
Този си е гербер и направо е тъжно да се гледа как употребява трагедията с дъщеря си.

# 18 504
Има още желаещи:

Ох, още един кандидат за слава, що не се скрие някъде. На въпроса му отговарям твърдо "НЕ". Досега бил на хранилката на ГЕРБ, сега ще влиза самостоятелно, повярвах му. Като продавачът на шнорхели, който изведнъж хареса идеите на Възраждане, пък щеше да ни е много хубав премиер. Да му имам на Слави банката с експерти.

# 18 505
  • София
Каза, че ако прави партия лично ще го обяви и то когато най-малко се очаква. Говори се от миналата година, че го натискат, но досега нищо няма.

Аз лично бих искала да си изкара мандата. Ако не устиска поне да е при следващи избори, близо до президентските.

Като цяло мисля, че някои партии искат да направят ала-балата с него, както се случи с ПП.

Възраждане намекнаха нещо, а МЕЧ направо си го казаха. Само че Радев не мисля, че би се занимавал с някоя от тези партии. Ако ще излиза на тепиха, ще е с нещо негово и смятам, че ще е с доста добър екип зад себе си.

Мина му времето на Радев, дори не мисля, че със своя партия ще мине 4-те процента, камо ли вече да отвее, промени кардинално или с каквито пресилени фрази го рекламират.

Извън София е доста харесван. А дори и тук си има привърженици.

# 18 506
  • Русе

Не бих казала. Поне не съм срещала, а се движа в доста  широка социална среда.

# 18 507
Нека, няма лошо. Най-вече ще ограби Възраждане, БСП, мечове и други подобни партии.

# 18 508
Аз съм твърдо за Радев.

# 18 509
Скрит текст:
Нека, няма лошо. Най-вече ще ограби Възраждане, БСП, мечове и други подобни партии.
И това какво ще промени. С кого би се обединил за да може да управлява и този въпрос/проблем си остава, не само за РР, а за всички, защото иначе ни чакат  "избори до дупка".

Общи условия

Активация на акаунт