Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 621 458
  • 21 731
  •   4
Отговори
# 18 765
Бареков е пръв защитник на РР. Кажи ми кои са ти приятели, за да разбера кой си. Следващия инсталиран на крие срамотиите на мафията. Това е РР. Да се сглобява с ББ направо. Въпреки че голямата цел е да омаскарят ПП-ДБ, така че да отпаднат от политиката. Голямо коткане ще е. Съветвам ги да не се подлъгват.

# 18 766
Е, каква да е схемата. Схемата е итн номер 2.

# 18 767
# 18 768
Кабинет нямаме, президент нямаме, бюджет нямаме...

# 18 769
Ще бъде интересно.
Тая реч е президентска, много време има до изборите...
Ще трябва да се явява тук и там... да отговаря на въпроси. Не само с изявления Wink.

Радостта ми е, че е в котилото на опонентите на ГЕРБ, Възраждане...

# 18 770
Радев има много висок рейтинг спрямо другите политици. За съжаление. Това е от декември месец.

Според мен е много опасен националист.

# 18 771
# 18 772
Кабинет нямаме, президент нямаме, бюджет нямаме...
Ама ни чака светло бъдеще, Радев ще работи за Отечеството, се пак.

# 18 773
  • Другата България
Ами щом ще гласуват за него много хора значи и те са русофили.
Какви русофили са, нищо общо няма Русия, Русия и Путин /без да преувеличавам/ са само тук във форума в постовете на някакви хора, много пъти съм казвала, че животът извън Интернет е съвсем различен от анонимността. И когато реалността удари анонимността като с парен чук, и се почва - ама що така, ама що иначе.....защото тези процеси не са от вчера и от днес. Толкова са лъгани хората, толкова месии ги разочароваха, че един повече или по-малко.....освен това на Радев не може да му се отрече, че е съвсем различен и от ЦарЯТ, и от ББ, и от Кирил и Асен....идеален за целта.

# 18 774
Ами сега като няма да може да държи речи....

# 18 775
  • София
Браво!
Ако сложи качествени хора в листите си много хора ще гласуват за неговата партия.
В Сф може и да не вярвате, но в провинцията много хора ще гласуват за него.
С приятели сме дискутирали, бяхме стигнали до извода, че поради липса на алтернатива - ПП-ДБ ще са, но ако Радев направи нещо - за него ще се гласува.
Нда, май не само от КК и Величие ще къса Радев. 😎

Браво, време беше да се включи!

# 18 776
В случая беше казано с ирония, ама като и да е. И около мен много хора ще гласуват за Радев, ама ние все пак сме от един регион  и може да се заблуждаваме като чета хората в темата.

# 18 777
Браво!
Ако сложи качествени хора в листите си много хора ще гласуват за неговата партия.
В Сф може и да не вярвате, но в провинцията много хора ще гласуват за него.
С приятели сме дискутирали, бяхме стигнали до извода, че поради липса на алтернатива - ПП-ДБ ще са, но ако Радев направи нещо - за него ще се гласува.

Хора, които биха гласували за ПП ДБ няма как да гласуват за Радев, това са противоположни възгледи, които няма как някой да съвместява.

Но няма лошо, , винаги трябва да има някой такъв, да настъпи лопатата, защо да не е Радев. Да си мине и той от реда.

# 18 778
  • София
+100 Мери, нещо палците не работят.
Да видим какво ще стане, може пък и поне малко да ни изненада положително. Че пък и аман от избори, няколко месеца правителство, после служебно и същата въртележка отново и отново. Пролетта, без Радев, се очертаваше същият сценарий.

# 18 779
Ми, да гласуват... то е ясно, че Радев се е прегърнал с Герб, така че гласовете ще изтичат все на същото място.
Нямаме търпение да получим същото на следващите избори. Нищо изненадващо не роди изявлението му.

Общи условия

Активация на акаунт