Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 621 163
  • 21 719
  •   14
Отговори
# 18 780
  • Другата България
В случая беше казано с ирония, ама като и да е. И около мен много хора ще гласуват за Радев, ама ние все пак сме от един регион  и може да се заблуждаваме като чета хората в темата.
Прекрасно те разбрах, че е с ирония.
Затова и го написах. Blush
Напротив, това не се отнася само за нашия регион, пак ще кажа - “хората в темата“ са в София и големите градове, основно в София. Много ми се иска навсякъде мисленето да е такова, ама уви - не е. Вероятно съм станала банална с моето “София не е България“, но тя наистина не е, и мисля всички избори досега го доказаха.

# 18 781
А дата за изборите от новата президентка ли ще чакаме?

А законово подобен ход дали е предвиден, президентът са решава, че иска по-голямо парче от баницата и затуй да напуска. Интересно ми стана.

# 18 782
Васил Божков приветства решението на Румен Радев, в коментарите разни хора честитят, възхваляват…няма да стане по начина, по който си мислим. Трябва ни образование, образование, образование.

# 18 783
  • София
Аз чакам Костадин и Зафиров да се изкажат по темата.

# 18 784
  • Разпиляна във въображението
Не можах да а повярвам, но какво да се прави.

Ще се види. Сега вече ще може да говори по студия колкото се съгласи и журналисти да питат колкото искат. И за Капитал има предварително съгласие.

Аз за 121 гласа не мисля. Големият проблем са 160 и според мен нещо тези гласове не се говорят. 160 гласа за важната промяна.

# 18 785
  • Другата България
И двамата ще са ЗАД президента, подкрепяйки го.
И това е предвидимо. Blush

# 18 786
Радев си е баш Живков. С тази разлика, че Живков беше забавен. Хич не се притеснявам. Да се притесняват КК, куку бенд, меч, сеч и боздуган. Диван Диван вече се присламчи. И отново зачекна еврозоната. С подобни брътвежи ще обедени около себе си само евроскептици. Желая му успех. Smile

# 18 787
А дата за изборите от новата президентка ли ще чакаме?

А законово подобен ход дали е предвиден, президентът са решава, че иска по-голямо парче от баницата и затуй да напуска. Интересно ми стана.

Да. Предвидено е. Той обясни какво ще направи пред КС.
Реално ролята му я намалиха последните години.
Иначе можеше да върти нещата със служебни правителства, но и тази сила му взеха.

Далеко съм от мисълта, че го прави с вътрешен порив и мисли за народа.
Дигнали са телефона и са му дали задача да изпълнява.
Искам да видя дали ще "пенсионират" Бойко като Доган.

# 18 788
  • София
😂 Румен Петков авансово вече каза, че е плътно зад Радев. Има си хас да не е. Сега всякакви плужеци, като Барека, ще изпълзятв в опит да се залепят за гърба му.

# 18 789
  • София
Слави и Вигенин също се изказаха ласкаво във ФБ

# 18 790
  • София
😂 Румен Петков авансово вече каза, че е плътно зад Радев. Има си хас да не е. Сега всякакви плужеци, като Барека, ще изпълзятв в опит да се залепят за гърба му.

Румен Петков, Слави, Ивелин, Бареков, Радостин са ясни. Радев ще къса месо от Възраждане и БСП най-вече.

Ще кацне в парламента и няма да се изненадам заедно с ГЕРБ и ДПСНН да прокарат промени в конституцията.

# 18 791
Вчера в национален ефир Кремълската мисирка Мая Григорова каза че без Радев България е загубена. При въпрос на водещата как ще реагира Възраждане на новата партия на Румен Радев. Тя отговори че няма нищо лошо в това Възраждане и партията на Радев да се коалират заедно с ИНТ!!! Правете си сметката!

# 18 792
  • Другата България
Слави JoyJoyJoy
На него му беше ясно, че без Радев са извън следващ парламент, то и сега ще са, ИТН.
Но разбира се, той ще е поредния, който ще е ЗАД него, пък дано вземе някой от неговите в листите си.
Големи циркове предстоят.

Момчето изказа ли се вече?
Доста ще трябва да поразвърже кесията, конкуренцията рЕзко придоби други размери и наличности.....
Вчера в национален ефир Кремълската мисирка Мая Григорова каза че без Радев България е загубена. При въпрос на водещата как ще реагира Възраждане на новата партия на Румен Радев. Тя отговори че няма нищо лошо в това Възраждане и партията на Радев да се коалират заедно с ИНТ!!! Правете си сметката!
И щом Мая Григорова казала нещо някъде, значи веднага “да си правим сметката“? Joy
Сега всеки ще говори какво ли не, къде ли не и пред кого ли не, то заради такива вярвания на всяка глупост после има изненадани.
Да се коалират....Joy, и къде да се коалират? В парламент, за който още дори няма дата за избори?

# 18 793
  • До хладилника, който обичам
Познвам поне 10 човека, които ще гласуват за него. Вкл близки приятели. Неспасяемо е положението.

Супер много хора ще гласуват за него по различни линии - военен, виж каква стойка има, Москва, месия, наказателен вот... за съжаление ще бъда права, ще се види след изборите, но едно 30-35% поне. В провинцията особено.

# 18 794
Добре де, има ли време да се учреди партия? Няма ли просто да яхне някоя съществуваща?

Общи условия

Активация на акаунт