Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 621 696
  • 21 734
  •   8
Отговори
# 18 870
  • София
Тръпна също в очакване да му видя хората.

# 18 871
Ивайло Мирчев остава да сподели как според него хем ще борят Борисов и Пеевски, хем ще са за европейска ориентация. Може, ама в ролята на кучето, което си лае, докато керванът си върви.

# 18 872
Радев нямало да вземе от Възраждане? Основно от там ще взима. И от БСП, даже и от ГЕРБ. Само това му е хубавото.
И от ПП-ДБ ще вземе даже, колкото и да не ви се вярва/иска. Grinning
Разбира се, че ще вземе. Съвсем очаквано.
ППДБ изгубиха част от електората си още след сглобката, така че не е чудо невиждано.

# 18 873
Разбира се, че ще дръпне и гласове от ППДБ, на разочарования техен електорат.
След сглобката загубиха доста от него, това са сигурни гласове за Радев.
Тези не са гласове на ПП-ДБ. Преди сглобката и преди Пацо Шнорхела, те са гласували за ИТН.

# 18 874
Я вижте сичето на Радев с кой сключва сделки...

# 18 875
Те бб и Дп съвсем умишлено му вдигнаха рейтинга, оставяйки го само по шкода. Ще се разберат. Единственият проблем е кой е по генерал от двамата. Но вярвам това няма да ги спъне.

# 18 876
Те бб и Дп съвсем умишлено му вдигнаха рейтинга, оставяйки го само по шкода. Ще се разберат. Единственият проблем е кой е по генерал от двамата. Но вярвам това няма да ги спъне.
ще те поправя. Разбрали са се.

# 18 877
  • Другата България
Точно гласове за ППДБ бяха.
Но вече не са, да.

# 18 878
Ивайло Мирчев остава да сподели как според него хем ще борят Борисов и Пеевски, хем ще са за европейска ориентация. Може, ама в ролята на кучето, което си лае, докато керванът си върви.

Simple Smile Ма как бе... Двете партии в Магнитски и аналози са гаранция за европейския път.
Свърши тая.

# 18 879
И аз мисля, че Радев се е разбрал с ППДБ: да не му се пречкат с разни коалиции, които могат да му се противопоставят.

# 18 880
Смятам, че мярата на агенция "Мяра" е силно пресилена. Драго ми е, че Андрей Райчев и Първан Симеонов подхлъзнаха Радев да скочи. Не знам как с това голямо его РР ще преживее максимум 10% изборен резултат. Така мисля, това е максимумът му.

# 18 881
как бе, Слави Василев каза, че Радев ще е първи и ще има мнозинство. В студиото си заложи вратовръзката, ризата, сакото. Как може да изпростееш толкова?

# 18 882
  • София
Всеки говори как Радев ще краде електорат, но никой не се сеща, че той вече се гледа от хората като продажник на България в източна полза. Той загуби електората си всъщност, далеч няма да си простре чергата като последните президентски избори. Аз гласувах за него, много приятели - също, но повече не. Предаде доверието на стотици хиляди.

# 18 883
как бе, Слави Василев каза, че Радев ще е първи и ще има мнозинство. В студиото си заложи вратовръзката, ризата, сакото. Как може да изпростееш толкова?
леле. Вярно ли?

# 18 884
  • Другата България
Не е нужно някой да залага каквото и да е, просто трябва да си покаже носа извън София и да предположи реално, че наистина Радев може да е първи. За мнозинство не знам, прекалено е рано, но защо не?

Общи условия

Активация на акаунт