Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 620 905
  • 21 705
  •   18
Отговори
# 18 885
За съжание, не смятам, че е изгубил електрорат и че хората са масово разочаровани от него. Точно обратното.

# 18 886
  • 🌊
Този Василев наистина пресоли жестоко. Не го знам кой е, оставих предаването след речта за първи реакции и той само дето не скочи на масата като Том Круз при Опра да крещи от кеф. Като тотално незапозната, реакцията му ми беше меко казано странна.
Миналата седмица в Панорама пък Костадинов беше най-спокоен и адекватен от тримата участници, седя и се хили докато ГЕРБ и ППДБ си скубаха косите и размахваха книги.
Шашави времена или в БНТ не им е добра вентилацията

# 18 887
ВСеки, който се заявява за спасител за 1-ви път е първи. Рядко с мнозинство, но първи.
Нищо ново на нашата политическа сцена.
А и Герб много се стараят да изпаднат.

# 18 888
Живея далеч от София. Хората около мен не понасят радев.

# 18 889
Не е нужно някой да залага каквото и да е, просто трябва да си покаже носа извън София и да предположи реално, че наистина Радев може да е първи. За мнозинство не знам, прекалено е рано, но защо не?
Там ще се бори с контролирания вот...

# 18 890
  • София
Аз залагам, че няма да мине 20%, а на всеки следващи избори ще се смъква. Хората нямат доверие на господин Боташ.

# 18 891
  • Другата България
За съжание, не смятам, че е изгубил електрорат и че хората са масово разочаровани от него. Точно обратното.
Разбира се, че е обратното.
Това казвам - ако реално се гледа на нещата, без да се вкарва в действие ОКР по Путин и Русия, то със сигурност всеки  би следвало да го види.
Не е нужно някой да залага каквото и да е, просто трябва да си покаже носа извън София и да предположи реално, че наистина Радев може да е първи. За мнозинство не знам, прекалено е рано, но защо не?
Там ще се бори с контролирания вот...
Факт. Но понякога и той /вотЪТ/ може да е “на ползУ родУ“.
Знам, че ме разбираш.

# 18 892
  • Далечният изток
Цялата реч е във фейсбук профила на Радев. Ако на някой му се чете и анализира...

# 18 893
Аз не разбирам кое е това реално гледане на нещата.

радев не се крие от години на кого служи. Какво по-реално от това.
Не го е видял който не е искал да го види.

# 18 894
Аз познавам лично Радев. Много приятен човек е и винаги обръща внимание на всеки, независимо дали го вижда за първи път или го познава. Има ли възможност, помага....

# 18 895
Аз залагам, че няма да мине 20%, а на всеки следващи избори ще се смъква. Хората нямат доверие на господин Боташ.

Около 30-35% ще събере, според мен. Ще занули ИТН, МЕЧ, Величие. Ще вземе от Възраждане и по-малко от ПП-ДБ (онези, които гласуват против всички останали, но не за партията и не им дреме за външна политика особено). Ще изкара и онези негласуващи, които се появиха 2 пъти в последните 5 години - на първите избори на ИТН и на първите избори на ПП/ДБ.

Много хора нямат доверие на г-н Боташ, но имат още по-малко доверие на всички останали. А и се вписва в образа на “спасител на бял кон”…после, по стар обичай, ще разберем, че нито той е спасител, нито конят е бял. Simple Smile

# 18 896
А, интересно има хора, които го харесват, но не одобряват хвърлянето на оставка...

# 18 897
Радев не служи на Русия, колкото и да го повтаряте няма да е истина (презокеански е). При този слаб и разединен ЕС, това дори е за предпочитане. Ако води и по-умерена външна политика е добре.
Ще изкара поне едни 20 % от негласувалите, с тези, които ще вземе от БСП, ИТН, Величие и МЕЧ, може би ще събера 30+%.
Дори това да не се случи, с по-големия процент гласуващи, ще се намали платения и корпоративен вот.

# 18 898
Нали това казвам, който не иска не е видял, че е руски представител радев.

Итн колко събраха на първите си избори? Не ми се рови, ако някой се сеща.

# 18 899
Славун:
Слави Трифонов първи коментира оставката на президента Румен Радев.

„Приветствам господин Румен Радев като „добре дошъл“ на политическия терен в България.

Аз ще продължавам да защитавам традиционните български ценности, ще продължавам да защитавам българите в Северна Македония и ще продължавам да смятам, че нелегалните имигранти нямат място в страната.

„Има такъв народ“ е ясно позиционирана като дясна, традиционна, консервативна партия.“
😆

Общи условия

Активация на акаунт