Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 621 163
  • 21 719
  •   14
Отговори
# 18 900
Аз залагам, че няма да мине 20%, а на всеки следващи избори ще се смъква. Хората нямат доверие на господин Боташ.
То пък доверието към другите е ехе ....

Като си спомня ИТН как спечели изборите и какво предложи за правителство, РР направо е китка, а щом такива като Величие, МЕЧ, Възраждане имат достатъчно подкрепа да са в НС, защо РР да няма достатъчно да се конкурира с големите.

От цялата търпана съм доволна от новия президет. Надявам се да се кандидатира и за редовните избори.

# 18 901
  • София
Аз познавам лично Радев. Много приятен човек е и винаги обръща внимание на всеки, независимо дали го вижда за първи път или го познава. Има ли възможност, помага....

Това ми прозвуча, като "Много добро момче е - винаги поздравява." Joy

# 18 902
Радев не служи на Русия, колкото и да го повтаряте няма да е истина (презокеански е). При този слаб и разединен ЕС, това дори е за предпочитане. Ако води и по-умерена външна политика е добре.
Ще изкара поне едни 20 % от негласувалите, с тези, които ще вземе от БСП, ИТН, Величие и МЕЧ, може би ще събера 30+%.
Дори това да не се случи, с по-големия процент гласуващи, ще се намали платения и корпоративен вот.
То и презокеанският служи на Русия, така че е едно и също. А разединеният ЕС (който е все по-обединен всъщност) е много по-малко зло от двамата психопати с ядрени копчета. Аз лично предпочитам да съм в европейската, отколкото в руската империя.

# 18 903
Итн колко събраха на първите си избори? Не ми се рови, ако някой се сеща.
23.91%

# 18 904
Тук само гербаджии и пипета ли има, аз например съм твърдо за Радев, стига крадене без мярка.

Стига, стига, Боташ ще си го плащаме дълго време.

# 18 905
Това е къщата му...
Скрит текст:
Съвсем обикновена къща. Автомобилите им също са нормални, а не някакви луксозни, скъпи. Неговата е Шкода. Народен човек!

# 18 906
Retribution, споко, сега ще си построи нова къща Grinning

# 18 907
Тук само гербаджии и пипета ли има, аз например съм твърдо за Радев, стига крадене без мярка.
Викаш друго си е да си има мярка - 500 000 долара без индексациите... ДНЕВНО.

# 18 908
Разбира се, че ще дръпне и гласове от ППДБ, на разочарования техен електорат.
След сглобката загубиха доста от него, това са сигурни гласове за Радев.

Е как хем ППДБ вече е загубила електорат, хем Радев все пак ще им го вземе Grinning Вие в някоя банка ще работите, че слагате такса на таксата.

# 18 909
  • Разпиляна във въображението
Еха, какви сценарии, какви обиди, какво нещо.

Май тук не може да се разбере, че сред гласоподавателите на Възраждане, МЕЧ и други са и хора, които печелят добре и не са путинисти. Ама не и не. Тече някаква самозаблуда, че са лумпени, ненормални, глупави и т.н., които тук се считат за граждански отпадък, който не разбира, който е неграмотен и други. Сега същото се прехвърля и по отношение на Радев.

Най-хубавото от цялата тази работа е, че най-накрая ще чуем какво мисли. Не какво си мислим, че мисли, не какво се надяваме да мисли и други подобни. Ще го питат за Боташ, за Крим, за Украйна, за Гренландия, Борисов, Пеевски, Копринков и как е назначил жена си Simple Smile

# 18 910
Retribution, споко, сега ще си построи нова къща Grinning
Той и сега може да си построи имение, но това не го съблазнява... Дори му е приятно да се движи с неговият личен автомобил, въпреки коментарите.... Харесва си го, затова го е купил.

# 18 911
  • софия
Това е къщата му...
Скрит текст:
Съвсем обикновена къща. Автомобилите им също са нормални, а не някакви луксозни, скъпи. Неговата е Шкода. Народен човек!
Синът какво образование има и с какво ще се занимава?

# 18 912
  • София
Живея далеч от София. Хората около мен не понасят радев.
Основно хора, които не го понасят, го избраха за втори мандат. Включително и от пъпа на София 🙂

# 18 913
Това е къщата му...
Скрит текст:
Студент е учи.

# 18 914
Това е къщата му...
Скрит текст:
прави сделки с фирми на ДП, а после скорострелно развалени. Огромен гаф на РР, показващ кой е, но е на мина между капките.

Общи условия

Активация на акаунт