Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 607 230
  • 21 131
  •   33
Отговори
# 19 440
  • Варна
Miriel, не съм го слушала, но от това, което си написала, кое не е вярно ?
Аз освен букли и рокли от Йотова друго не съм видяла.
Имаше добри включвания в Молдова.
Не ми е любимка, беше зле в началото, сега ми се вписва в ролята си.

Иначе, който е гласувал за Радев е бил наясно че гласува и за Йотова, не би трябвало да има драма.

# 19 441
Не мисля, че Йотова може да бъде избрана за президент. И едва ли е добавила вот на Радев. Съмнявам се и да е отнела. Така си вървят нещата в президентските двойки у нас - една жена за добавка. Не се е изложила, или поне аз не съм видяла, но сама е неизбираема.

Иначе за това, че сега ще поеме поста  - просто такъв е редът, когато президентът се отказва. И магаре да беше, да цитирам ББ, сега щеше да ни стане президент.

# 19 442
Абе който пише речите на Радев ще ги пише и на Йотова, разлика няма да има.

# 19 443
На някои Тагарев им е неприятен (вероятно заради отношението му към Украйна), аз пък не мога да трая Йотова. Добър отбор змии са с Радев.

# 19 444
  • София
Тагарев има излъчването на Лозан Панов, сиреч нулево. Коцев има много по-големи шансове, някъде мернах заглавие, че щял да обмисли, ако бъде номиниран за президентските избори.

# 19 445
  • София
Аз съм ОК с Йотова. И сега, благодарение на Радев, ще има достатъчно време да се покаже, като президент и да си направи безплатна, предизборна кампания. Т.е. хората ще знаят каква би била, като президент и ще могат да преценят дали да гласуват за нея или не - ако се кандидатира.

# 19 446
На някои Тагарев им е неприятен (вероятно заради отношението му към Украйна), аз пък не мога да трая Йотова. Добър отбор змии са с Радев.
Намираш разлика между Радев и Тагарев!

# 19 447
  • Варна
Аз съм ОК с Йотова. И сега, благодарение на Радев, ще има достатъчно време да се покаже, като президент и да си направи безплатна, предизборна кампания. Т.е. хората ще знаят каква би била, като президент и ще могат да преценят дали да гласуват за нея или не - ако се кандидатира.
Според мен каквото и впечатление да направи, на президентските избори, ще спечели президент, който не е част от управляващото /по това време/ мнозинство.

# 19 448
Намираш разлика между Радев и Тагарев!
Нали за Тодор Тагарев говорим?

# 19 449
Жалка история на Тагарев по отношение на Йотова.

„Проблемът е в безпринципното отношение на Румен Радев, защото г-жа Йотова никога не е доказвала качества да бъде политик на това равнище. Тя беше пришита към Радев, тя не даде гласове в неговата кампания. Сега се оказа, че човек, за когото са гласували единици – ще стане президент на България.“, посочи Тагарев.

Все едно този се е доказал като нещо важно, за да го издигнат за президент.
Ами де факто е прав.
Впрочем някой има ли логично обяснение защо в България се гласува мажоритарно за президент, който има само представителни функции? Какъв е смисълът да не се избира като в Германия?

# 19 450
Тагарев има излъчването на Лозан Панов, сиреч нулево. Коцев има много по-големи шансове, някъде мернах заглавие, че щял да обмисли, ако бъде номиниран за президентските избори.
Нито Тагарев, нито Коцев стават....за спечелване на изборите...

# 19 451
  • Разпиляна във въображението
То и аз не искам куп министри да ме управляват, но уви. Даже МП не съм го избирала, нито го е избирал народа, защото ГЕРБ нямат мнозинство. Та така работи демокрацията, законите и реда.

# 19 452
  • София
Тагарев да говори, че за Йотова гласували единици, при положение, че за него никой, никога не е гласувал....Close
Да излезе на избори, пък да видим колко единици ще гласуват за него.

# 19 453
"Боклукчии в Изгрев искат по 2500/3500 евро заплати, кметът ги смени с непалци
Заявили на кмета да се качва в камиона с администрацията си и да си чистят сами "скапания район"
Товарачите на кофите и шофьорите на специализираните камиони започнаха да бойкотират работата. Категорично отказаха да правят по два курса дневно до завода за боклук. Спираха работа, след като напълнят камионите и демонстративно си тръгваха към 11:00 - 12:00ч., оставяйки техниката в двора на общината.

“Изгрев” няма да се поддаде на шантаж и изнудване, написа кметът на района д-р Делян Георгиев във Facebook.

Той разказва, че работата е започнала да буксува и да се забавя значително, а товарачите и шофьорите "отлично знаейки, че София и “Изгрев” са в затруднено положение, упорито отказваха да правят нужните два курса и нагло   поискаха увеличение на заплатите, респективно 2500 евро за всеки товарач и 3500 евро за шофьор!".   
 моите аргументирани протести срещу това некоректно поведение, ми бе заявено да се кача заедно с администрацията на камионите и да си чистим сами “скапания район”, ако не - да се заринем в боклуци!, допълва кметът.
...."-Оффнюз

Ще прихна да се смея...

# 19 454
  • София
Тръмпи е поканил България да се включи в Съвета за мир, а Радев да бъде представител на страната. Ето, вечна дружба 😃

Общи условия

Активация на акаунт