Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 590 203
  • 20 524
  •   19
Отговори
# 19 530
  • София
И аз мисля, че ИТН може и да влязат. Те са били винаги позитивни към Радев и ще имат някакъв прилив избиратели заради това.
А който много се олива да го плюе, ще си намали подкрепата. Просто не е моментът за това, Радев е в подем и още няма управленски негативи. Дачков добре го е казал в ретроспекция: https://www.facebook.com/share/1Hz6JHW3aG/?mibextid=wwXIfr

# 19 531
  • София
Аз пък не мисля, че ИТН ще влязат. Величие и АПС също. Даже за МЕЧ, за които на последните проучвания даваха, че може да вдигнат процентите, след появата на Радев мисля, че и те няма да влязат. Само за БСП нямам мнение - може и да влязат, но ще е буквално на косъм.

# 19 532
ИТН ще имат прилив единствено на народна любов.

# 19 533
  • София
Олелее, вижте: https://glasove.com/novini/prezidentstvoto-pokanata-kam-radev-ot … g#google_vignette

Гръм в рая, много обидени пак ще има.

# 19 534
Една допирна точка имат двамата. Познайте до 3 пъти!
Жокер- не е НАТО.

# 19 535
Още една причина да не се гласува за Радев. Онова оранжево делулу ако си го харесва, значи по-добре да се наложи вето на Радев.

# 19 536
И аз мисля, че ИТН може и да влязат. Те са били винаги позитивни към Радев и ще имат някакъв прилив избиратели заради това.
А който много се олива да го плюе, ще си намали подкрепата. Просто не е моментът за това, Радев е в подем и още няма управленски негативи. Дачков добре го е казал в ретроспекция: https://www.facebook.com/share/1Hz6JHW3aG/?mibextid=wwXIfr
Е нали именно още на врората минута от изявлението на Радев че напуска президентството. Слави Трифонов пръв преди всеки човек и всяка вдна институция. Приветства Радев!!! А за поканите му в Шоуто на Слави и извън него да не говоря!!! ИТН ще възкръснат като феникс помнете ми думата!!!

# 19 537
  • Разпиляна във въображението
Обаче все още в темата се смята, че Радев е спечелил втория си мандат заради ПП. Смях, честно.

Такава истерия настава, че се плаша чак. И май трябва предварително да поздравя ППДБ със събирането им с ГЕРБ и ДПС НН. Доста бързо се разкриха, една трети ден след думите на Радев, а е и освежаващо още преди дата на избори да се види кой с кого. Изумявам се като чета как Борисов доста неща е направил в полза на Русия. Е, голяма работа. Да, човекът е крал, корупция, мафия и т.н. и т.н., но определено е по-приемлив от Радев. Ами изберете копурцията, която е обслужвала Русия с години Simple Smile

# 19 538
Обаче все още в темата се смята, че Радев е спечелил втория си мандат заради ПП. Смях, честно.

...
Даа, и аз, в техен стил, да взема да попитам: Как може да си толкова заблуден, че да вярваш в това?

# 19 539
Мириел, по-скоро РР, ББ и ДП ще се гушнат, все пак са си от едно котило. И понеже електоратът на вторите двама е всеяден, първият пръв може би ще излети от политиката. Въпреки че аз смятам, че ДП скоро ще бъде сменен от кукловодите си, ББ и той остаря.

# 19 540
Заради кого РР спечели втория си мандат?

# 19 541
  • София
Ако им напишат гласове на ИТН, що да не влязат?

# 19 542
  • София
Нищо лошо няма, че го е поканил лично. Радев може да участва също така лично. И лично да внесе 1 милиард долара. Тъкмо от комисионите от Боташ ще ги плати. Там ще ни одрусат с 2 милиарда долара общо.

# 19 543
Нищо лошо няма, че го е поканил лично. Радев може да участва също така лично. И лично да внесе 1 милиард долара. Тъкмо от комисионите от Боташ ще ги плати. Там ще ни одрусат с 2 милиарда долара общо.
Може да реши да влезе безплатно за три години, в лично качество Joy

Мне, ББ не е по-приемлив от Радев. Затова и много хора споделихме в темата, че ще ни бъде трудно на предстоящите избори. Но нямам никакво желание и Радев, наред с останалите, да се подреди на корупцията и кражбите, докато обслужва Русия и Тръмп.

# 19 544
А ако не искаме някои дали глас за ППДБ ни с РР,ни с ББДП?
Защо пак ППДБ,вече колко поста подред се цитира Борисов,който смята РР за по-приемлив,не искал никогиш вече с ППДБ ...и пак чета,сглобка на ППДБ,Герб,ДПС.

Не усещам истерия,а една превъзбуда от акта на Радев,щял да отвее останалите пп,надъхване.

Общи условия

Активация на акаунт