Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 644 366
  • 22 445
  •   3
Отговори
# 19 710
  • София
Само да ви кажа, че Уикипедия изобщо не е достоверен източник на информация.
Вашингтон поуст цитирах, никъде ни нямаше по това време, Ройтерс и прочее, но явно междувременно нашия идиот е подписал. Още не мога да повярвам.

# 19 711
Не мога да повярвам на очите си. Само ние и Унгария от всички държави в ЕС се набутахме в тази, не знам как да я нарека, организация. Никой друг от ЕС не отговори на Тръмп само ние и Унгария. Срам и позор.
Вижте само сред какви държави сме се набутали:
Сред членовете на Съвета за мир на президента Тръмп са лидери и представители на Монголия, Узбекистан, ОАЕ, Турция, Саудитска Арабия, Катар, Парагвай, Пакистан, Косово, Казахстан, Йордания, Индонезия, Унгария, България, Азербайджан, Армения, Аржентина, Мароко и Бахрейн.
Срам, срам, срам...

# 19 712
Е какво я е отклонил Радев  - "Аз не мога, че съм в оТставка, но Росенчо ще подпише." Примерно.

Тъпаци.

# 19 713
Е какво я е отклонил Радев  - "Аз не мога, че съм в оТставка, но Росенчо ще подпише." Примерно.
Тъпаци.
Не, Радев отговори - Аз съм в оставка ама и Росенчо е в оставка, така че няма кой да подпише

# 19 714
И как така този сламен човек ще поема такива ангажименти? Кой му е дал мандат? МП в оставка. ГЕПС са срам, срам, срам.

# 19 715
  • София
За гербаджиите, дето се пишат за евроатлантици, а ни забиха в организация с Путин, Лукашенко, Орбан и другата световна сволач. Матрьошки и те като рублев.
Борисов=Пеевски=Радев. Хвани единия, удари другия.

# 19 716
Единствените представители на ЕС и изобщо Европа в Давос са българският премиер Росен Желязков и унгарският Виктор Орбан.

„Мировият борд на Доналд Тръмп изглежда като приватизирана ООН с един акционер: американският президент“.

Аржентина – президентът Хавиер Милей
Армения – премиерът Никол Пашинян
Азербайджан – президентът Илхам Алиев
Бахрейн – шейх Иса бин Салман Ал Халифа
България – министър-председателят Росен Желязков
Унгария – министър-председателят Виктор Орбан
Индонезия – президентът Прабово Субианто
Йордания – вицепремиерът Айман Сафади
Казахстан – президентът Касим-Жомарт Токаев
Косово – президентът Вйоса Османи
Монголия – премиерът Гомбоджавин Занданшатар
Мароко – външният министър Насер Бурита
Пакистан – премиерът Шехбаз Шариф
Парагвай – президентът Сантяго Пеня
Катар – премиерът шейх Мохамед бин Абдул Рахман Ал Тани
Саудитска Арабия – външният министър Фейсал бин Фархан Ал Сауд
Турция – външният министър Хакан Фидан
Обединени арабски емирства – председател на изпълнителния орган Халдун Ал Мубарак
Узбекистан – президентът Шавкат Миромонович Мирзийоев

# 19 717
Все пак,не правете от мухата слон. Членството в Съвета (или Борда е по-правилно?) за мир на Тръмп е без значение,защото тази организация е като ООН – говорилня и нищо повече. ЕС ще се намръщи на ГЕРБ,но понеже той изпълнява стриктно всички нареждания на Брюксел,няма нищо да му направи.
Борисов се опитва да седи на два стола като другаря Т.Ж. и точно като него ще падне много гадно на земята. В един момент хем Тръмп ще го намрази,хем Брюксел.

# 19 718
  • София
Нашите управляващи са тотално оплетени вече в международното положение и се чудят на кого по-напред да се наведат, обаче вече не става хем на Урсула да се намажем, хем на Тръмп и се получи съвсем гротескно. Joy

Не съм се интересувала подробно, но нямаше ли възможност за безплатно членство за 1 година, може Желязков това да е подписал?Innocent

# 19 719
  • София
Все пак,не правете от мухата слон. Членството в Съвета (или Борда е по-правилно?) за мир на Тръмп е без значение,защото тази организация е като ООН – говорилня и нищо повече. ЕС ще се намръщи на ГЕРБ,но понеже той изпълнява стриктно всички нареждания на Брюксел,няма нищо да му направи.
Борисов се опитва да седи на два стола като другаря Т.Ж. и точно като него ще падне много гадно на земята. В един момент хем Тръмп ще го намрази,хем Брюксел.

Проблем е, защото:

1 - правителство в оставка поема ангажимент да членуваме в съюз без да се допита най-малко до парламента
2 - правителство в оставка поема ангажимент България да плаща 1 милиард
3 - правителство в оставка поема ангажимент България да се включи в съюз на човек, който води преговори за Балканите с Русия
4 - правителство в оставка поема ангажимент България да се включи в съюз на човек, който заплашва ЕС с мита и анексиране на територии

Това по нищо не се различава от корупцията на служебния кабинет на Радев, който ни закопа в 13 годишен договор и всеки ден да плащаме по 500 хиляди евро срещу нищо.

# 19 720
Интересни ще са реакциите от Европата...

# 19 721
  • До хладилника, който обичам
2 - правителство в оставка поема ангажимент България да плаща 1 милиард
Надявам се, ако наистина сме станали член, поне да не сме от пожизнените, само те плащат 1млрд. Другите са с мандат 3 години и даже да не е безплатно, не можах да намеря информация, няма да е толкова скъпо.
За всичко друго за съжаление е така. От цяла Европа ние и Орбан. Всички западноевропейски страни са отказали учтиво, Русия е отказала учтиво, а ние - първи сред всички - сме там. Поклон, завеса.

# 19 722
  • София
Интересни ще са реакциите от Европата...
Освен да пледираме временна невменяемост, не знам какво друго би ни спасило.

# 19 723
Не е въпроса колко съществен е този съюз, а че България за пореден път доказва че се насочва трайно към орбитата на орбан и на нея не може да се разчита.

# 19 724
  • София
Ма, какъв е проблемът? Като гледам списъка, все до хубави хора сме се наредили. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт