Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 590 698
  • 20 547
  •   26
Отговори
# 19 950
  • софия
Белгия къде е? В първата статия, която видях, бяха наредени до нас, което искрено ме изненада.

Объркали са я с България.

# 19 951
  • София
С какво се ангажираме? Какво точно подписваме?
Този съюз вчера Тръмо си го измисли, днес корумпирания Орбан и България влязоха в него....Радев с някаква позиция излезе ли? Въобще някой прави лу му впечатление случващото се?
Ами всъщност нищо кой знае какво не е станало, влизаме в някакъв съвет за мир, без финансови ангажименти. С коалицията на желаещите за Украйна се набълбукахме с много заеми, но там се ръкопляскаше..🤷 Логика нула.
А сега щото да сме напук на Тръмп и всички много възмутени.
Бурята е само тук и на сайтовете на сороските организации - Правосъдие за всеки, ППДБ и някой друг Боец, Радан от Брюксел и това е. Те си имат опорки и ангажименти, за това им се плаща.
Драмата ще е точно до утре на национално ниво, това е. Два свята, реалността е съвсееем различна.

# 19 952
На страницата на МС е мазало. Ако ББ има грам мозък, спешно трябва да саботира ратификацията на тази простотия в НС.

# 19 953
Аз пак да напиша  - сандито може да приканва другите да се махнат, ама ние не можем да приканим сандито да се махне, що така?

Аз искам всичките сатраполюбци да ходят в любимите им сатрапии, можем ли по-хубаво от това да им пожелаем.

И не, учебниците по география могат да пишат всичко, ама британците казват "онези на континента"  Simple Smile

Да си европеец е нагласа, както и да си монголо-тюрколюб е нагласа.

# 19 954
  • Разпиляна във въображението
А имаше едно предложение на Христо Иванов, което се оплакваше тези дни, редовното правителство да стане служебно такова до провеждане на изборите Simple Smile

Дали Йотова ще рискува с Гюров като СМП? Всички останали са много про-ГЕРБ, поне тези, които твърдо не са отказали.

МС трябваше да се възползват от отговора на Радев, който покриваше и тях, и да не взимат отношение.

# 19 955
  • София
Хексе, вкарват да. Бях попаднала на публикация или статия (наистина не помня къде),  в която се споменаваше, че България вкарва работници от Пакистан - седмично по 1 самолет. Не мога да твърдя за достоверност, само споменавам какво съм чела.

Добре де, хайде да бъдем откровени. Щатите винаги са били хегемон и винаги са участвали във войни, подкрепяни от Европа. Да напомням ли за Югославия, Ирак, всички цветни революции, които предизвикаха сътресения в арабския свят. Тогава нямахме против да сме съюзници на САЩ, сега - имаме. Кое доведе до тази разлъка по отношение САЩ?

П.п. Моето лично мнение, че трябваше да останем с премерения отговор на Радев и така да се приключи.  Обаче, нали е Радев и цялата гвардия реши да му скочи и да му покаже къде му е мястото. Шанс 🙂

# 19 956
Точно, tsunami. Толкова нелепо звучат всички приказки ЕС е диктатура, надянаха ни хомота и прочее, чак се потрисам и се чудя кой може да мисли по такъв изкривен начин.

И докато недоволстваме, че няма за кого да гласуваме, някои не се спират и ще си осигурят гласове. https://www.struma.com/obshtestvo/liderut-na-dps-novo-nachalo-de … 1idT190VISD5BAL6g

# 19 957
На страницата на МС е мазало. Ако ББ има грам мозък, спешно трябва да саботира ратификацията на тази простотия в НС.

Да бе !
Да вземе да ядоса Тръмп и той да вземе да ни открадне новата президентка.

# 19 958
Добре де, хайде да бъдем откровени. Щатите винаги са били хегемон и винаги са участвали във войни, подкрепяни от Европа. Да напомням ли за Югославия, Ирак, всички цветни революции, които предизвикаха сътресения в арабския свят. Тогава нямахме против да сме съюзници на САЩ, сега - имаме. Кое доведе до тази разлъка по отношение САЩ?

Това сериозен въпрос ли е? Донесе ли САЩ демокрация на Ирак и Афганистан? Или им донесе разруха, от която още не могат да се възстановят? Имаше ли химически оръжия в Ирак, както твърдеше Буш?

Какво може да донесе разлъка, освен купища лъжи, които безсрамно бълваха...

# 19 959
  • София
Соларис, може би не сме се срещали из темите, но аз винаги съм смятала, че войните на САЩ са донесли единствено и само разруха. Въпросът ми е насочен към привържениците на САЩ, които сега се отричат от тях. Политиката на Щатите никога не е променяна, независимо управляващия президент.

# 19 960
Е не. Този е първият, който си прави частен клуб за управление на света.

# 19 961
Тц. Просто целите му са други и не съответстват на либералните ценности

# 19 962

Карни го каза най-точно - затваряхме си очите, защото като цяло ни устройваше.

Колкото и да е зле положението в България, истината е, че сме много по-добре от по-голямата част на света, където  жената не е човек, пенсионни системи няма, болници на късмет, законите са според кастата и тероризъмът не е спирал нито ден, визирам Азия и Африка основно.

И да, заради американските войни се напълнихме силно с мигранти, ама да не се лъжем, с такива беше пълно и преди поканата на Меркел.

Ама вече взе да става прекалено, а именно - ползите от затварянето на очите все по-силно поемат път към нулата.

Първи пример - въоръжаването, което искат от нас, ще удари първо социалните системи, а там не са само мигранти, да си кажем.

После ще искат разделение за да подчинят всеки отделен. Първи пример - кога щеше безбожно скъпият роуминг да стане на човешки цени, ако не бяхме в една зона. И така нататъка.

После ще се чудим, какво ОЩЕ ще поискат.

Еми, каквито и ползи да е имало, започва да ги няма.

# 19 963
Тръмп си мислел, че с Белгия бил подписал споразумение.

# 19 964
Тръмп си мислел, че с Белгия бил подписал споразумение.

Скрит текст:
Е, голяма работа, какво се вторачваш в грешките на Тръмп Grinning

Накрая тая голяма чест ще се окаже, че по грешка са ни я оказали.

Общи условия

Активация на акаунт