Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 649 261
  • 22 547
  •   18
Отговори
# 20 055
  • Разпиляна във въображението
Честито на Йотова! Сега ще видим реално какво е страната да бъде оглавена от жена. Успех!

# 20 056
О, моля ти се, патосът е излишен.

# 20 057
Какво очаквате от Йотова?
Аз нищо. Даже по-добре да не прави нищо.

# 20 058
Ще си води предизборна кампания.
Но жена президент в България не виждам да бъде избрана скоро.

# 20 059
Няма нужда да ни оглавява, само тя липсва, да прави някакви резки движения. Да краси там институцията и  да не ни излага е предостатъчно.

# 20 060
  • Разпиляна във въображението
Е, на вас, ако не ви е любопитно, на мен да. Достатъчно гръмки слова се изсипват тук всеки ден.

# 20 061
  • София
Успех на Радев!

Според мен Йотова ще се кандидатира и за следващ мандат. И ако никой не извади читава конкуренция, може и да бъде избрана. А избираема кандидатура може да извади само ББ (и то ако иска, че помним какво стана с Цецка Цачева). При всички случаи ще бъдат интересни и президентските избори.

# 20 062
Успяла жена в политиката е само Маргарет Тачър. Йотова е Никоя.

# 20 063
Успех на Радев!

Според мен Йотова ще се кандидатира и за следващ мандат.
Скрит текст:
И ако никой не извади читава конкуренция, може и да бъде избрана. А избираема кандидатура може да извади само ББ (и то ако иска, че помним какво стана с Цецка Цачева). При всички случаи ще бъдат интересни и президентските избори.
И аз ще гласувам за нея.
Какво ще предложи ББ!? Кой ще е този, който хем да бъде президент на място, хем да слуша ББ.

# 20 064
Успяла жена в политиката е само Маргарет Тачър. Йотова е Никоя.

Е, как! Как само коленичеше и целуваше ръка на Гундяев.

# 20 065
  • София
Успех на Радев!

Според мен Йотова ще се кандидатира и за следващ мандат.
Скрит текст:
И ако никой не извади читава конкуренция, може и да бъде избрана. А избираема кандидатура може да извади само ББ (и то ако иска, че помним какво стана с Цецка Цачева). При всички случаи ще бъдат интересни и президентските избори.
И аз ще гласувам за нея.
Какво ще предложи ББ!? Кой ще е този, който хем да бъде президент на място, хем да слуша ББ.

Как кой? Самият ББ. Той отдавна си го е записал това в плана. Даже сега си мисля дали сделката на генералите не е именно тази. Разменят си местата, като в матушката. Пфу

# 20 066
  • Street of Dreams
Политически калкулатор, аз лично бях изненадана коя партия се покривала на 98% с възгледите ми. Голяма част от въпросите са подвеждащи обаче, което е типично за такива калкукатори
https://bgpoliticalcompass.org/?fbclid=IwY2xjawPgRMpleHRuA2FlbQI … XrC8brHAh4U-7l_1A

# 20 067
  • София
Какво очаквате от Йотова?
Аз нищо. Даже по-добре да не прави нищо.
Може да реши да помилва още някой политик , осъден на три инстанции за корупция,  докато се борим срещу нея, корупцията 🙃

# 20 068
  • София
Много интересен калкулатор, бих казала, че не ме изненада резултатът. Въпросите са така зададени, че всеки може да лавира и да получи каквото реши, но все пак е хубав инструмент.

От Йотова не очаквам нищо скандално, основно с протоколни функции е постът, тя ще си ги изпълнява точно и така, без резки движения.
За изборите ББ може и друг да предложи, например Томислав ми се струва вероятен.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 14:48 от jasmin tisane

# 20 069
Отговорих на въпросите в този калкулатор. Правилно ме определи, но голяма част от въпросите са подвеждащи.

Общи условия

Активация на акаунт