Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 648 323
  • 22 522
  •   5
Отговори
# 20 340
По тази логика Костов и Тагарев са най-големите путинисти, защото са учили в Москва, а Костов е бил и в БКП. А Божанков пък е бил в БСП, ама сега много му се възхищават.

Той Тагарев всъщност е точно такъв, защото с всяка негова нелепа изява русофилите в България се увеличават с поне трицифрено число, но това е друга тема, де ..😎
Костов не е бил член на БКП, грешна ви е информацията.
Божанков е бил в БСП, защото е с леви убеждения, а до ПП нямаше други изявени леви партии в България. Той е млад и не може да бъде свързан с БКП, защото просто вече не е съществувала.
В БСП е имало и много адекватни хора и това го казвам не само като човек, стараещ се да е обективен, а като човек, който има леви разбирания и не го крие.
И точно това ви казвам и аз с оригиналния си пост - къде е учил човекът не показва какви са убежденията му, така че аргументът за "западния" Радев сами си го оборвате.

И да си заявя изрично - Русия за мен не е равно на "лошо", защото Русия не е само комунизъм и Путлер.

# 20 341
  • София

Мда, лесната част на Радев свърши.
Аз мисля ,че хората , акоито се обгради ложе да повлияят на избора на малцина.

Аз пък искам да го видя в студио без назубрена реч 😉
Е, не сте ли гледали дебатите на предната кампания? Изобщо не е вярно, че Радев не е стъпвал в студио.

Двамата с Герджиков правеха освен това и културен дебат. Нищо общо с каканиженето, селското държание и обидите, които шестват по студията в момента. Сега и да има дебати те са доста уродливи и неприятни за гледане.

# 20 342
....
Защото такъв инцидент има.
И защото почти 1:1 история има и в моето семейство.
Иначе нямаше как да вярвам.
Някой ако наистина му е направило впечатление откъде основно си формирам мнението за Радев, то е от военната му служба.
Какъв е този инцидент? Не съм запозната с военната му служба, освен слуховете за Десислава Радева, на които вярвам и не одобрявам, но шуробаджанащината в България просто няма изкореняване! Признавам, че това е едно от нещата, които ме отблъскват от него. Но честно казано, предполагам, че и доста от вас са се възползвали или биха се възползвали от нещо подобно. "Имам човек!" Ицо бая се изложи като политик, ама тая песен е един път!

# 20 343
Едните крадат с умисъл, и краденото влиза в личните им тройно зашити джобове

Викаш, Радев ни окраде без да иска Grinning

# 20 344
  • София
Оххх, спрете да ни ги пробутвате тия ПП-та - не разбрахте ли, че само вие си ги харесвате. Дори гласоподавателите на ДБ гласуват с отвращение заради тях.
Да затваряме темата тогава, щом не може да "пробутваме" политическа парламентарно представена сила.

Няма нужда да затваряме темата. Просто не е нужно постоянно да се пробутват ПП, като единственото възможно решение на всички проблеми в България. Защото ги видяхме, че не стават за това. Освен това решението за едни не е решение за други.

Оххх, спрете да ни ги пробутвате тия ПП-та - не разбрахте ли, че само вие си ги харесвате. Дори гласоподавателите на ДБ гласуват с отвращение заради тях.

За човек който явно го отвращават - много знаете. Как все така става, че хората които мразят определени партии знаят най-добре не само как те работят, но и избирателите им как гласуват.

Или просто ви се иска да е така?

Знам, защото в темата тук, избирателите на ДБ сами са го писали. Не съм си го измислила сама това - повтарям написаното от тях.

# 20 345
....
Някой ако наистина му е направило впечатление откъде основно си формирам мнението за Радев, то е от военната му служба.
Какъв е този инцидент?
За това ли става въпрос?
https://socbg.com/2026/01/kompromat-ili-istina-izbegnal-li-e-rum … fJzE2iGJ5fLy3aVjA
(Простете за сайта, ама само там ми излиза)
Ами съжалявам, но точно като неособено достоверен компромат звучи. И това, че някой го е разказал във форума, нищо не доказва. Нали така? Разбира се, всеки има право да вярва в каквото иска.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 20:49 от mantissa

# 20 346
Ей, побърка ви Радев!

# 20 347
....
Какъв е този инцидент?
За това ли става въпрос?
https://socbg.com/2026/01/kompromat-ili-istina-izbegnal-li-e-rum … fJzE2iGJ5fLy3aVjA
(Простете за сайта, ама само там ми излиза)
Ами съжалявам, но точно като неособено достоверен компромат звучи. И това, че някой го е разказал във форума, нищо не доказва. Нали така? Разбира се, всеки има право да вярва в каквото иска.
Така е, просто.. мен не ме изненадва, защото съм била свидетел на подобни..ситуации, да не кажа почти пряк потърпевш.

# 20 348
Грозотия за едни, на други им харесва. И на мен ми харесва, знамето на пилона.
Не ми харесва района на Мъглиж,  скоро и Сухиндол ще стане същият, на север от Дупница, край Кюстендил е същото.

# 20 349
То заключването не е скучно. Та нали отнякъде трябва да си изградим мнение за политики и политици. Темата върши работа, по-добра от срещи, фб. Както се казва "в спора се ражда истината". А пък сега вече и НС си работи постоянно, защо е заключването?

# 20 350
Аз поизгледах доста от политическия театър тези дни и на изборитете ще получим триглавата ламя РР, ББ, ДП - никакъв шанс за промяна с любезното съдействие на ЦвЦв. Толкова дълбоки са зависимостите, че няма никакъв шанс за промяна. Тези тримата умеят да триангулират много добре, доказано през годините. Най- вече ме притеснява московската им ориентация.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 01:17 от mauigirl

# 20 351
А дано, ама надали.
От толкова напразни надежди май не ви останаха ризи за дране...

# 20 352
Ти от чие име се изказваш и кои сме ние, с ризите? Не че много ме интересува, може да не си правиш труда да ми отговаряш.

# 20 353
Ти от чие име се изказваш и кои сме ние, с ризите? Не че много ме интересува, може да не си правиш труда да ми отговаряш.

Наистина няма нужда да си го правя този труд, то с просто око се чете Simple Smile Simple Smile

# 20 354
  • София
А, то много голяма радост, че не ни е останала никаква надежда, че да сипем подигравки.
Един вид, каква радост, няма никога да се измъкнем от кочината на корупцията, ама по-важното е, че на пепетата им е гадно!!!
Човек Simple Smile Разбирам нещо хубаво да се случва на държавата и само ние да страдаме, ама айде малко реалност.

Общи условия

Активация на акаунт