Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 591 719
  • 20 573
  •   1
Отговори
# 20 535
Соната, мисля, че  можеш да направиш разлика между служебно и редовно правителство. Радев е управлявал през служебно правителство толкова, колкото и Петър Стоянов, и Росен Плевнелиев.

Радев е този, който назначаваше служебните кабинети сключили договорката с Боташ. Не аз, не ти. Надали ще избере хора, на които няма доверие, за да не повтори случая с ПП - той да си мисли, че ще го подкрепят и след като разкри популизма си.

Нищо не пречи и самият Радев да се пробва в законодателната и изпълнителната власт, стига да може. Но съм съгласна с Nanа, че ако не успеят да се обединят около някакви общи цели, просто ще си ходим на избори, докато се научат да го правят.

# 20 536
Малко като плаващите мнозинства. Колективна безотговорност.
@Артемис. Досега съм пропускал всички избори между 1997 и 2014 по обясними причини. А и май месец 2024, щото пак не бях в държавата.

# 20 537
Преди минути Николай Денков искаше да се изкаже по темата Боташ. Два пъти се опита да си изкаже мнението. А Лора Крумова най нагло и безпардонно го прекъсна два пъти. Задавайки му други въпроси. След като Денков отговори на нахалния въпросмизвън темата Боташ. Лора продължи по същия курс отдалечавайки темата на 180 градуса от измамата Боташ!!!  Мисирки по всички телевизии!!!

# 20 538
Хайде не се правете на гръмнати, Радев управляваш доста чрез служебните си правителства. Стига се мъчихте да си нагодите наратива както ви инзася. Много добре се показа как управлява. Иронията на най-доброто радево правителство, първото, е че имаше ПП министри, хората които гласуващите за Радев най не харесват. Може би ПП издигна Радев в очите на хората, не обратното.

# 20 539
  • Варна
Хайде не се правете на гръмнати, Радев управляваш доста чрез служебните си правителства. Стига се мъчихте да си нагодите наратива както ви инзася. Много добре се показа как управлява. Иронията на най-доброто радево правителство, първото, е че имаше ПП министри, хората които гласуващите за Радев най не харесват. Може би ПП издигна Радев в очите на хората, не обратното.
Аз много харесвах служебните правителства на Радев, въпреки ограничените им правомощия.
Та ако управлява както служебните нямам нищо против.
Ако има и мнозинство в НС, ще има възможност да покаже повече.

# 20 540
  • София
На мен ми допадна служебния кабинет с Петков и Василев, защото имаха ясна европейска визия и бързо разкриха редица схеми на гербаджиите. Следващите му служебни кабинети обаче бяха дъно

# 20 541
На мен ми допадна служебния кабинет с Петков и Василев, защото имаха ясна европейска визия и бързо разкриха редица схеми на гербаджиите. Следващите му служебни кабинети обаче бяха дъно
При Стефан Янев? Че не помня вече.
Гълъбарниците бяха ужас обаче. Потресаващо нагли бяха.

# 20 542
  • София
Ами ето. Харесали сте служебните кабинети на Радев, с участието на Петков и Василев (кабинет Янев 2 ), съответно сте харесали управлението на Радев.
Започнахте да не харесвате Радев и управлението му чрез служебни кабинети едва, когато започна размяната на любезности между него и ПП.
От което следва, че харесвате или не харесвате някого, в зависимост от партийната линия и настроение.
Същото беше и с Герб.

# 20 543
Преди минути Николай Денков искаше да се изкаже по темата Боташ.
Да, доста напористо се опита да си направи предизборното изявление
От което следва, че харесвате или не харесвате някого, в зависимост от партийната линия и настроение.
Същото беше и с Герб.
Точно следване на партийната линия. Без отклонения.

# 20 544
Видя се колко е харесван Янев на поредните избори след управлението му. 2.5% или нещо подобно. За една военна операция ли се говореше...
Хареса Ни само как изглеждаше хаха Grinning но това не е достатъчно за да гласуваме за него

# 20 545
  • София
Фри, не за Янев като политик иде реч, а за назначенията и управлението на въпросния кабинет.

Ако ПП/ДБ искат да направят истинска конституционна реформа, биха ли обединили усилия с Радев, така че да успеят да съберат 160 гласа?

# 20 546
Ако бяхме доволни от управлението му щяхме да гласуваме за него на поредните избори. Това е оценката на кабинета му.

# 20 547
СП на РР, начело с Янев е одобрявано защото там са били КП и АВ, но няма доверие в Янев, когато ги няма КП и АВ.
Така ли е?!

# 20 548
  • София
Иво Христов за новият световен ред , България, Румен Радев

https://www.youtube.com/watch?v=AS0wjKobIwU&t=3s

Много неприятен е Христов с позата му на всезнаещ и презиращ. Малко послъгва и не разбира, но не си признава. Но пък всичко е изречено със самочувствие и апломб.

Бояна, да, за много пари става въпрос.
Даже Тома Томов изкараха от нафталина, за да обяви, че ще гласува за Радев. И да ни уведоми, че САЩ стоят зад него.

Преди минути Николай Денков искаше да се изкаже по темата Боташ. Два пъти се опита да си изкаже мнението. А Лора Крумова най нагло и безпардонно го прекъсна два пъти. Задавайки му други въпроси. След като Денков отговори на нахалния въпросмизвън темата Боташ. Лора продължи по същия курс отдалечавайки темата на 180 градуса от измамата Боташ!!!  Мисирки по всички телевизии!!!

Не знам кой я възвеличава тази. Писала съм май и преди. Беше поканила две украински момичета и ги пита те защо не обичат Русия. WTF.

# 20 549
Най малкото точно пък Лора Крумова бих определила като проруски настроена и не, че я харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт