Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 598 564
  • 20 777
  •   4
Отговори
# 20 700
Демокрацията е застрашена от корупция и задкулисни уговорки, и е нужно морално обновление на държавността. Действията му /оставката/ са в отговор на вълната от гражданско недоволство и нуждата от алтернатива на сегашния политически модел, а той би могъл и вероятно ще предложи друг - демократичен, морален, без задкулисие и корупция.Wink
Мда, радев опитва да се пришие към гражданското недоволство, но гражданското недоволство някак не се пришива към радев.

# 20 701
  • София
И изборите най-рано края на април. Колко са предвидими.

# 20 702
  • София
Йотова се бави, Радев се бави… Бързаците с конституционната реформа какво направиха от бързане, че ми е интересно? А да, направиха домова книга!

Ако не бяхте ограничили правомощията на президента за избор на служебен МП, вече можеше да има насрочени избори.
Ама пусто бързане…

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 12:32 от Мецани

# 20 703

Има ли вече инфо?

# 20 704
Това да не е някаква генералска дресировка. Предното генералче Янев и той беше пълна тишина, само един, явно пийнал пост, пусна "защо тръбата тече"  Simple Smile

# 20 705
Сега, като припомнихте за Янев, се запитах, дали той с неговия Български възход не би следвало да направи коалиция с Движението/ партията на РР.
Дали е канен той някъде по студиата да го питат. Там само някакви екзалтирани Радеви блюдолизци шестват , дори ми е противно да ги гледам.

# 20 706
Янев с нулевата си харизма и изказването си от наведена поза за специалната военна операция на Путин, е идеалният вариант на Радев да се яви на изборите. От гледна точка на това чий е Радев, поне ще е честен.

# 20 707
Янев с нулева, а Атанасов с отрицателна. Wink

# 20 708
Някъде да съм писала нещо за Атанасов, което да противоречи? Или ей така, на всеки пост да пишеш нещо критично за ПП-ДБ? Като ИТН, кой каквото и да ги пита, те почват с "Ама те ПП-ДБ..." Simple Smile

# 20 709
  • Разпиляна във въображението
"Политическо лице не бива". Рая Назарян отказа да е служебен премиер.

Следващият път неполитическо лице трябва да застане начело на НС. Всички се овъртяха заради конституционните промени.

# 20 710
Атанасов и аз не го харесвам, просто е излишен. То и Рашков също.

# 20 711
"Политическо лице не бива". Рая Назарян отказа да е служебен премиер.

Следващият път неполитическо лице трябва да застане начело на НС. Всички се овъртяха заради конституционните промени.
Тези, които след промените заемат постове от домовата книга не трябва да имат право на отказ...
То иначе много лесно.. това искам онова не искам..

# 20 712
Предлагам ви да погледнете едно от най-големите достижения за съвременна България...
https://portal.seea.government.bg/bg/Map

Увеличи си я тая карта...

# 20 713
  • София
Стана ли ясно поне 1-2 имена около проекта на Радев или русофилите са достатъчно zомбирани, че биха подкрепили и анонимен проект?

# 20 714
За Атанасов съм написала достатъчно. Който е искал е прочел мнението ми за него.

Тандем Янев-Радев ще е супер, като от комикс ще са, като Батман и Робин. Ще се борят с европейската пропаганда и ще агитират Украйна веднага да се остави Путин да си спечели специалната военна операция.

Общи условия

Активация на акаунт