Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 606 512
  • 21 106
  •   18
Отговори
# 21 000
Мирчев няма да пристигне на лодка, но поне говори пред журналисти в различни телевизии, за разлика от ББ и ДП. АВ също. Костадинов и той.

И като говорим за интервюта, НеНовините отново право в целта Joy
Скрит текст:
Вярно Мон Дьо остана

# 21 001
  • София
Не забравяйте да добавите и Мирчев в студиото. Е, няма да пристигне на лодка, но пък ще направи едно показно̀ как се бори Пеевски.

О, ако ще са по двама от партия, тогава допълнително - Теменужка Петкова Laughing, Байрам Байрам или Хамид Хамид, Цончо и Иво Христов-Марвин. LaughingLaughingLaughingLaughing

# 21 002
  • София
Мда, целият номер е НАШАТА ОЛИГАРХИЯ да гуши. Simple Smile

# 21 003

В дълбокия прованс структурите на “Български възход“ се мобилизират и си чистят офисите. Blush
Явно ще са приемника на новата партия/движение или каквото и да било. Дори конкретни имена се спрягат.

Това беше пуснато по-рано, но не бяха видими всичките реинкарнации. Grinning

# 21 004
Нормално е да се залага на нещо ново, предвид че старото се е изтъркало. Едни гласуват с надежда, други с вяра, трети в знак на протест, четвърти с идеята, че наказват други.... винаги е било така.
Противниковата  страна пък търси всевъзможни начини да предотврати собствените си загуби от появата на новото, често по доста непочтен начин или с две думи всички в политиката успяват да ни покажат колко мръсна работа е тя. Не разбирам само защо мислят, че по този начин привличат повече хора или това е поредната лъжа, официално се говори за повече активност на изборите, но неофициално се работи в обратна посока т.е. колкото може по - малко да са активните.

# 21 005
Радев не е нов, познат ни е от доста време. Да чакаме от него нещо полезно за страната ни е нонсенс.

# 21 006
  • София
Аз пак да попитам, ще извините моето любопитство, но за кого трябва да гласуваме? Коя е политическата сила, която е полезна за България?

Крум Зарков се включва в битката за лидер на БСП.
https://darik.bg/krum-zarkov-vkluchvam-se-v-bitkata-za-lider-na-bsp~514714.html

# 21 007
Бърди, идеята на ПП с това прасе по площадите беше много тъпа. Мен се опита да ме агитира жената при нас и аз й казах съвсем любезно, че нищо градивно не е да сложиш прасето на центъра на града. Отговора й беше точно следния "Ама госпожо, това не са хора, това са свине, ние така осмиваме свинете". Добре, а какво друго правите? При което тя нямаше никакъв отговор. Питах я тя ли определя кой е човек, кой животно? Пак не беше наясно. Казах й, че отблъскват много хора, вместо да ги привлекат и това ни беше разговора. Съвсем любезен, да си знаят, че не всички са възхитени от идеята им.

# 21 008
  • София
Знаят си, естествено, те ако ги харесваха всички хора, щяха да управляват, не да са в опозиция Simple Smile

П.С. мен прасето ме кефи, защото никой не е казал кого и какво олицетворява, а те сами си се разпознаха и се обидиха Wink

Аз лично никого не агитирам, дори родителите ми не гласуват за тях.

# 21 009
Радев не е нов, познат ни е от доста време. Да чакаме от него нещо полезно за страната ни е нонсенс.
Слави също беше много познат и това му помогна да спечели избори, та това може да бъде, както положително, така и отрицателно. Иначе полезността на РР нито е повече или по - малко от тази на останалите.
Убедена съм, че ако позицията му към войната в Украйна беше различна, полезността му нямаше да бъде подложена на съмнение, каквито и кусури да има.

Ама хем питате за кого да гласувате, хем после - що ни ги бутате в лицата тия пепета Joy
Те си минаха по реда, КПД - то им не е повече от това на РР.

Цитат
... идеята на ПП с това прасе по площадите беше много тъпа.
Това трябваше да бъде политическа сатира и било добре, ако не беше насочена към конкретен човек, който всички плюят и обвиняват в какво ли не, но никой не може да докаже обвиненията така, че да бъде подведен под отговорност, нещо повече, подлага на съмнение разумността - да се сдружиш с прасе.
Тъпа беше идеята с тортата и паметника на Съветската армия, грозно беше, но всичко се забравя. Wink

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 09:16 от Mama_Nana

# 21 010
Бърди, права си, затова сега част от коментарите са, че това било Асен Василев. Което аз пак не го одобрявам, нито ми харесва, че бяха снимали АВ как се храни. Много ясно, че всички, докато ядем, можем да бъдем хванати в кофти позиция, с широко отворена уста и т.н. Това, както и други черти от външния вид, е много кофти да бъде осмивано. Интелигентните хора не го правят.

# 21 011
  • Разпиляна във въображението
Пеевски се олицетворява с прасе още от протестите през 2013-2014 г. Не е като някой в момента да се припознава случайно. Нито пък на някой случайно точно сега да му е хрумнала идеята.

# 21 012
Хайде стига сте представяли Радев като "новото". Нови партии има на всички избори. С нови хора които нокога не са били в политиката. Дали ви пука за тях? Дали се интересувате от тях? Разбира се, че не. Иронията е, че вместо да търсите ново продължавате да се тюхкате колко зле са всички, точно това в което обвинявате хората които не харесват Радев. А доколкото виждам те не харесват него лично и хората край него, не всичко ново.

# 21 013
И аз не го одобрявам това с обидите. И не е като сами да са се припознали, директно се крещеше от сцената. Мирчев пък направо се оливаше... Радев, освен шарлатани (което даже звучи доста меко за това, което има предвид) и мутри, други обиди не се сещам да е използвал. Доста по-възпитано се държи от всичките ни останали политици.

# 21 014
Това беше олицетворение на касичката, която пълним на Пеевски през бюджета, който искаха да ни набутат. А защо самият Пеевски е идентифициран като прасе от неговите си хора, е въпрос към тях.

Нана, именно, СТ също ни беше познат, хората въпреки това гласуваха за него. Какво полезно ни донесе той? Нищо.
Румен Радев ще е по същия начин. Пита се в задачата: колко пъти можем да настъпим една и съща мотика?

Общи условия

Активация на акаунт