Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 621 017
  • 21 712
  •   24
Отговори
# 21 090
А може би точно защото е предположил, че ще загуби собствените си избиратели, е решил да им отнеме правото да гласуват за други.
това даже не мога да го проумея...

Говоря за чужбинския вот. Възраждане бяха трети, след АПС и ПП. Ако смята, че те ще гласуват за ППДБ или Радев,  решава да ги "отпише" и от техните сметки. Така и дава едно рамо на ДПС, като отрязва възможностите на АПС да вземе гласове от Турция, така увисва Доган.
Аз те разбрах, основанието Кастадиново не. Честито на избирателите му, щом е решил да ги отписва в полза на ДПСНН с подкрепата на ГЕРБ. Днес това гледахме на живо, дано и те са гледали.

# 21 091
Е, сега МФ ще замести МГ в липсата на скрупули.

# 21 092
  • Разпиляна във въображението
Сега си пуснах новините и явно горе-долу също са заявили в зала - отписват своите, за да не може гласоподаватели от Турция да вкарат депутати в НС.

# 21 093
Дали в европейските институции не е пълно с такива като Мария Габриел? Останала съм с впечатлението, че там доста я харесват... Тя и Урсула май е същата.

# 21 094
За да имаш скрупули, трябва да имаш мозък.

# 21 095
Сега си пуснах новините и явно горе-долу също са заявили в зала - отписват своите, за да не може гласоподаватели от Турция да вкарат депутати в НС.

Най-вероятно му е обещано нещо. Или осребрено.

# 21 096
За да имаш скрупули, трябва да имаш мозък.
и да не си продажник.

# 21 097
Мантиса, как стигнахме от Киев за 3 дни до подготвили са си икономиката да издържи толкова дълго във войната? Thinking И то срещу враг, който в момента е с икономика на ниво малко по-ниско от това на Гърция? За 2025 г. са завладяли по-малко от 1% от украинската територия, а са загубили над 400 хиляди души.

Не се включвам, че е еднотипно, но това не разсмя.
А защо ли Зеленски иска финансиране¿
И какво ли не мъдриха да вземат чужди средства¿ Ама парите пак се осигуриха, или¿
П.П.
Племенникът ми и семейството му живеят в Русия. Проверявайте си източниците.

Сравняваш кон с кокошка.
Не е нужно да се проверяват източници относно кой има повече ресурси и ги хвърля в канала, и кой няма и му се налага да се моли.

Аман от крадливи политици.

# 21 098
  • София
На мен пък ми прави впечатление, че от както минаха двата големи протеста на Gen Z, всички се скъсват да обикалят, да се срещат и да се показват с млади студенти Simple Smile Всеки държи да покаже колко е близко до Gen Z.

# 21 099
На мен ми е интересно да разбера гледната точка на българския русофил относно политиката на Русия на Балканите. Да речем, че не са чели история, защото ги е мързяло. Ама сега какво се случва? В Северна Македония, дето са си наши хора. Поне там. Нещо?

# 21 100
Хаха, готино Joy

# 21 101
  • Буркина Фасо
народни любимци

https://www.facebook.com/reel/886237297479528

# 21 102
На мен ми е интересно да разбера гледната точка на българския русофил относно политиката на Русия на Балканите. Да речем, че не са чели история, защото ги е мързяло. Ама сега какво се случва? В Северна Македония, дето са си наши хора. Поне там. Нещо?

Изобщо не мога да разбера защо трябва да гледаме към Русия в контекста на Северна Македония.

Русия има свои интереси, преследва ги, нямаме начин да й въздействаме /ние - ЕС като цяло, включително България/. Но сме способни да оформяме собствените си политики и аз съм убедена, че това протакане на присъединяването само налива вода в мелницата именно на Русия. А за протакането немалка отговорност носят балканските дрязги - преди с Гърция, сега с нас. Така че е редно и ние леко да си подредим приоритетите, преди да разсъждаваме как и защо някой се бори за влияние.

Точно в този случай за мен единственият позитивен път е интеграцията. Ако ще, и без предварителни условия.

# 21 103
Пейков в момента води дело срещу КК точно заради квалификациите "пиян" и "дрогиран". Да не последват и други? С добавка "некъпан" в иска за клевета? Joy
Как беше, когато няма други аргументи, се стига до квалификации и обиди?

# 21 104

Изобщо не мога да разбера защо трябва да гледаме към Русия в контекста на Северна Македония.

Русия има свои интереси на Балканите, и че преследва ги, нямаме начин да й въздействаме /ние - ЕС като цяло, включително България/. Но сме способни да оформяме собствените си политики и аз съм убедена, че това протакане на присъединяването само налива вода в мелницата именно на Русия. А за протакането немалка отговорност носят балканските дрязги - преди с Гърция, сега с нас. Така че е редно и ние леко да си подредим приоритетите, преди да разсъждаваме как и защо някой се бори за влияние.

Точно в този случай за мен единственият позитивен път е интеграцията. Ако ще, и без предварителни условия.
Извинявай, прочетох, че Русия има интереси на Балканите, че ги преследва, и искам да питам какви са и как ги преследва.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 23:21 от AriaNovaKaq

Общи условия

Активация на акаунт