Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 610 863
  • 21 270
  •   30
Отговори
# 21 150
  • София
Явно са размислили и им е станало ясно, че интервюто на запис и култова грешка.

# 21 151
  • Разпиляна във въображението
Още, когато стана дума тук, проверих на страницата на Панорама. От преди два дни пише същото - Защо? Как? С кого? Румен Радев. На живо в "Панорама".  Този петък от 21:00 ч. по БНТ 1!

Не са променили нищо в анонса си.

# 21 152
  • София

Аз пък мисля, че това, че ще е на запис е било фейк. То така не се решава от днес за утре от запис да минава на живо. И телевизиите, и Радев си имат някакви графици - не може да се порменят нещата от днес за днес. До вчера "ще е на запис", днес - "на живо ще е" - не стават така нещата според мен.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 10:48 от Lady Cassiopeia Duval

# 21 153
Как да няма значение дали е на живо или на запис?
На живо, макар и без връзка със зрители и въпроси извън вече уговорените, могат да се видят естествени реакции, няма дубли, няма преправяне при нужда. Ясно, че дори и да е на живо, всичко е предварително планирано, но е съвсем различно от запис, където могат да спират и да презаписват колкото е нужно.

Съгласна с Лейди - не е ок да се ходи пред домовете на политици, най-малкото защото там живеят и други хора. Но пред студиа и на други обществени места, където се знае, че даденият политик ще се появи, не виждам никакъв проблем. По-скоро е проблем тоталният отказ на много политици да общуват нормално с хората, да се движат с охрана и да се появяват само в контролирана среда.

# 21 154
  • София

Аз пък мисля, че това, че ще е на запис е било фейк. То така не се решава от днес за утре от запис да минава на живо. И телевизиите, и Радев си имат някакви графици - не може да се порменят нещата от днес за днес. До вчера "ще е на запис", днес - "на живо ще е" - не стават така нещата според мен.
Решава се и още как. Работила съм това с години. Видели са, че реакциите са лоши и са решили да е на живо. Сериозни медии пишеха "интервюто ще се излъчи в петък", а не ще бъде в студиото. Няма значение.
На живо и с поръчкови въпроси е друго, защото не може да си позволи да се изпусне или после да се редактира каквото и да е.

# 21 155

На мен ми е интересна появата на РР на политическия терен и ще следя под лупа. Не съм и предубедена, нека се разгърне. Да видим има ли потенциал, за какво и като какъв ще го играе.

# 21 156
Татяна Дончева по-злобна може ли да бъде? Всички като нея ли трябва да изглеждат? Simple Smile

# 21 157
Айде сега, злобна била Дончева. Проблемът изобщо не е кой как изглежда. И мисля, че в случая е просто очеизвадно.

# 21 158
Кое не е така в думите на Дончева?

# 21 159
Но тя на това е наблегнала. Колко е по-висша от други жени. Заслужава кариера, а те - да бъдат държанки? Точно такова е изказването. То половината висши държавни служителки имат много нагласен вид напоследък. Това е положението.

# 21 160
  • София

Решава се и още как. Работила съм това с години. Видели са, че реакциите са лоши и са решили да е на живо. Сериозни медии пишеха "интервюто ще се излъчи в петък", а не ще бъде в студиото. Няма значение.
На живо и с поръчкови въпроси е друго, защото не може да си позволи да се изпусне или после да се редактира каквото и да е.

В такъв случай приемам, че си права и явно може да се прави такава корекция в движение  Simple Smile. Само че по-назад някой написа, че още преди дни е било обявено, че е на живо

Относно Дончева - много я харесвам и много правилно си го е казала жената.

# 21 161
  • София
Дончева е от политическата партия, която не понасям, но има бърз език и мисъл.
Нищо хубаво не очаквам от резидентът в оставка. Ясни са ми позициите му, а и схемите в които е забъркан.

# 21 162
  • Разпиляна във въображението

Не знам какви сериозни медии са писали, но на фейсбук страницата на Панорама в същия ден е написано "на живо". Видно е, че ще има и други участници, т.е. може да се предположи, че времето, което ще му се отдели е като на останалите, които са участвали в панела на предаването.

# 21 163
Между другото, по повод коментара как изглежда Дончева и всички ли трябва да изглеждат като нея, на Коледа я видяхме в Трявна, беше с много елегантно палто, косата й беше добре. Под палтото не знам как се беше накичила, но чак ММ се впечатли, че изглеждала значително по-добре от представите и очакванията му Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 11:43 от Birdflower

# 21 164
Но тя на това е наблегнала. Колко е по-висша от други жени. Заслужава кариера, а те - да бъдат държанки? Точно такова е изказването. То половината висши държавни служителки имат много нагласен вид напоследък. Това е положението.

Напротив. Изрази на глас мнението на огромна част от мислещите хора, които не са съгласни тунинговани калинки с интелект на първокласник и умения на капибара да бъдат монтирани на важни позиции в държавата.
Пълно е с такива навсякъде, работила съм с достатъчно такива екземпляри, за да съм на 100000% съгласна с Дончева.
Ако ставаше само с красота нямаше да има по-велика държава от България Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт