Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 616 739
  • 21 513
  •   14
Отговори
# 21 240
На Хазарта мисълта му си тече никак не лошо. И английският му е по-добър от на Рая Simple Smile Поне самият той разбира какво казва, за разлика от нея.
Освен това, Хазарта е на изборна длъжност. И като народен представил, и като евродепутат е избран в преки избори. За разлика от някои от тунингованите каки, сложени на хубава служба, защото са удобни или като награда за добре свършена работа. Каназирева примерно не помня колко пъти не я припознаха за кмет на Плодив, не пожъна особен успех на местна почва и накрая си намери мястото.

Като сме почнали, да отбележим българския на Хамид х 2, Байрам х 2 и половината подопечни на ДП и АД Simple Smile На тях мисълта им направо хвърчи.

# 21 241
  • София
ЕС е най-доброто към момента. БРИКС е праисторическа мизерия

# 21 242
Калинки има навсякъде, не само в България. 

Наточихте ли ножовете?  😁 Още 1 час и започва “Панорама”.
Мерси, не. Ще се информирам от тук. Не ми понася съскането му.

# 21 243
  • София
Драгомир Стойнев и Атанас Зафиров от БСП също са отказали да са в листите за изборите.

# 21 244
  • Буркина Фасо
Калинки има навсякъде, не само в България. 

Наточихте ли ножовете?  😁 Още 1 час и започва “Панорама”.
Мерси, не. Ще се информирам от тук. Не ми понася съскането му.
тук всеки ще добави по нещо от себе си и накрая вместо компютри ще се окаже, че говорим за компоти. Grinning

# 21 245
Ето това не мога да разбера. Разбирам в България нивото да ни е ниско, че да може Борисов да ни е министър-председател 3 пъти, ама такива като Мария-Габриел да получават такива постове в сериозни организации. Тоя свят полудЕ.
Съгласна с теб. В България олицетворение на полуделия свят е Домовата книга.

# 21 246
Не е полуделия свят, а тъпото творение на Христо от ДБ, дано го е осребрил подобаващо.

# 21 247
  • София
Докато чакаме, да раздвижим темата 🙂

Момичета и момчета, случва ли Ви се да водите спор на политическа тематика с приятели или се дистанцирате от такива разговори? Успявате ли да си съхраните приятелските взаимоотношения, в случай на инакомислещи от вас роднини/приятели?

# 21 248

Момичета и момчета, случва ли Ви се да водите спор на политическа тематика с приятели или се дистанцирате от такива разговори? Успявате ли да си съхраните приятелските взаимоотношения, в случай на инакомислещи от вас роднини/приятели?
Скрит текст:

# 21 249
  • София
Ние с роднините сме горе-долу на една вълна. С близките приятели сме на различна. Има моменти, в които разхвърляме перушина, но никога не сме позволили да ни се отрази на отношенията. Може би, защото мъжете имат винаги спорове на тема Левски-ЦСКА и всички сме притръпнали 😁

# 21 250
  • София
БОЕЦ пред БНТ. Чакат Радев. В страницата им във фейсбук излъчват на живо, не ми дава да копирам линк.

# 21 251
Покрай войната с Украйна се дистанцирах от приятелка, понеже е от квартала, се засичаме и само при случайни срещи се спираме да говорим. Вчера ми се оплака от една рускиня, дето станала наемател с двете си деца над тях. Съдра си ризата 🤣

# 21 252
  • София

Говоря за политика само с хора, с които споделяме еднакво мнение. В излишни спорове с инакомислещи не ми се влиза.

# 21 253
  • София
Пак с популизъм почва. Май нищо адекватно няма да се чуе от това интервю.

# 21 254
  • Разпиляна във въображението
Да живее дистанционното.

Общи условия

Активация на акаунт