Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 619 761
  • 21 629
  •   21
Отговори
# 21 255
Нищо няма да каже. За какво е дошъл в Панорама, като не иска да отговори на нищо конкретно.
Популизъм.
Сам ли е в студиото?
Аз превключих.

# 21 256
  • София
Напротив каза - каза, че ще се явява с готова партия, защото няма време да прави негова. Ще прави негова чак след изборите. Не иска да казва името на партията, защото не му е дошло времето. Не иска да казва с какво име ще регистрира партия, защото не иска някой да го превари и да запази името - както е станало с името Нашата България - име, което веднага е било запазено, щом е било споменато в интернет. До колкото помня Божков беше запазил името, което значи, че играе срещу Радев - не с него

# 21 257
Не мога да ви кажа подробности, не мога да споделя сега.
Обиколям непрекъснато страната, хората ме молят.

# 21 258
Не мога да ви кажа подробности, не мога да споделя сега.
Обиколям непрекъснато страната, хората ме молят.
ама не съм ползвал президентската институция, да правя партия. Ама хич.

# 21 259
Благодаря, че споделяте. Не бих могла да изтрая звук и картина от това интервю.

По въпроса със споделянето - сред колегите има доста копейки и не общувам с тях на тема политика, Ковид, Русия и подобни.
Вкъщи си обсъждаме ежедневно, но често стигаме до сериозни разногласия и в крайна сметка никой не надделява.

# 21 260
  • София
Пийте шот, когато каже 'олигархия'. Оцелелите след алкохолното натравяне да разказват.
Залагам, че ще ползва партията на Кузман Илиев.

# 21 261
Голяма скука. Аз сега по-малко джвакам с дъвката в устата си....(а съм талантлива)

# 21 262
Представих си го на трибунка в НС 😂

# 21 263
  • София
"Интервюто" започна с откровена лъжа. И това не е интервю, а монолог с удобно подхвърлени реплики.

# 21 264
Знам, че може би е хубаво да чуя лично какво говори Радев, а не по преразкази, но просто не мога да го изтрая. Толкова много години... Винаги, когато го видя на екран и започне да говори, ме обхваща силна непримиримост и трябва да сменя канала. Просто не издържам. Явно съм алергична към него.

# 21 265
  • София
Пийте шот, когато каже 'олигархия'. Оцелелите след алкохолното натравяне да разказват.
Залагам, че ще ползва партията на Кузман Илиев.
Да ти кажа и аз мислех, че ще ползва неговата партия, но Кузман каза в интервю, че няма.
Сипала съм си вино, готвя  и за мое  съжаление слушам с едно ухо.

Определено се притеснява/вълнува, така, както когато при речта, с която напусна президентството.

# 21 266
  • София
Хайде руския ни актив Радев пак да си спомни какво стана с Газпром за 1 вечер, а не така да извърта и лъже.

# 21 267
  • София
Този разговор е много внимателно подготвен. От доста време въпросите и отговорите са подготвени и репетирани. Личи си. И водещият удобно "насочва" разговора, за да покрие основните критики към Радев. Защото ако се яви на дебат, то тези въпроси задължително ще бъдат зададени. От не толкова благосклонни и удобни водещи. Един вид суха тренировка е това интервю.

# 21 268
Оле как лъже... Останали сме без газ.

# 21 269
  • Варна
Определено се притеснява/вълнува, така, както когато при речта, с която напусна президентството.
Дааа.. и аз го усещам. И не са му оставили водичка.. ама ще изтърпи явно.

Общи условия

Активация на акаунт