Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 624 568
  • 21 806
  •   8
Отговори
# 21 360
  • Разпиляна във въображението
Бил е една година началник на кабинета му. И Зарков и Пеканов не говорят с лошо за Радев. Зарков е бесепар и ще се опита да застане начело на партията. Нима се очаква от него да отиде при Радев?

Много хора напуснаха и се отделиха от ПП, дори със скандал. Това какво говори за тях? Това, че се опитват да спрат ДБ да сложат в листите си Божанков? Това ок ли е? Демократично Simple Smile Знакови лица се оттеглят и няма да са в листите. Доброволно, разбира се Simple Smile

Слави Василев е добре да си вземе почивка.

# 21 361
Тесла, само първото изречение ще прочета от поредния ти чаршаф. Радев няма как да живее в реалност, след като в това интервю не спря да отбягва въпроси и да л ъ ж е. Живей си в неговата руска измислена реалност, в която вторая армия с света върви и мачка всичко по пътя си, аз с глупости няма да се занимавам.
Ако неговата реалност е измислена, какви са аргументите за неизмислената реалност. С какви инструменти Украйна ще надделее над Русия без пряката военна намеса на запада. На кой фронт Русия ще загуби войната, военно ли, икономически ли. Как ще стане. Защото рано или късно ще се стигне до последният желаещ да се бие украинец, ако нещата продължават така. Не е нужно Русия да напредва за да превземе Украйна. Нужно е всеки ден да избиват на бойното поле Х украинци, и ще спечелят тая война рано или късно. Не знам конкретната цифра и доколко я постигат, защото не съм в щаба им. Но това е простата стратегическа формула за руската победа чрез обезкървяване на украинската жива сила, защото това е единственото, което запада няма да достави. А сега ти ми кажи какъв е украинският ключ за победа над Русия, защото не е всеки ден на фронта да избиват Х руснаци. Иначе вече да са разкарали руснаците от Украйна.

Цитат
Поне тях можеше да каже, да се ориентират хората най-общо с кого работи и какво да очакват.
Няма нужда да бърза. Стратегическа грешка би било рано да разкрива екипа си. За момента неговата харизма е достатъчна, както и възгледи, за да привлича електорат. Ранното обявяване на екипа с нищо няма да допринесе, освен време за плюене на опонентите по тях.

# 21 362
Хм, интервюто на Радев е трябвало да излезе 467 000 лв., но е било безплатно, т.е. пак платено от парите на данъкоплатеца, т.е. отново Радев ни набута половин милион в рамките на 1 ден, за да ни пълни главите с лъжи и популизъм.
Аа, затова ли ДП и ББ не дават интервюта, прибират си половин милион в джоба, що да ги дават някому....

Радев да не би да даде интервю тази вечер? Бойко Василев можеше да проведе по-смислен разговор с тухлен зид.
Я пуснете едно интервю на Пеевски...Ама от поне 30 минути...

# 21 363
  • София
И Пеевски, и Радев нямат интервюта. Борисов има някакви размисли и страсти пред пишман журналисти. И тримата ДП, РР и ББ са едно и също нещо. Интервюта не дават.

# 21 364
  • София
Калоян Методиев… Гледах го при Миролюба Бенатова и Генка Шикерова. Влезе в наратива на останалите  и плюе по Радев, рекламирайки “Непокорна България”. На война явно всичко е позволено.
С интервюто си гледа да дръпне гласове от БСП, които биха отишли към Радев.

Има директен призив (Пеевски) и индиректен призив(всички останали) за влизане в политиката. Що сега се правите на неразбрали?

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 00:08 от Мецани

# 21 365
Бил е една година началник на кабинета му. И Зарков и Пеканов не говорят с лошо за Радев. Зарков е бесепар и ще се опита да застане начело на партията. Нима се очаква от него да отиде при Радев?

Много хора напуснаха и се отделиха от ПП, дори със скандал. Това какво говори за тях? Това, че се опитват да спрат ДБ да сложат в листите си Божанков? Това ок ли е? Демократично Simple Smile Знакови лица се оттеглят и няма да са в листите. Доброволно, разбира се Simple Smile

Зарков даде заявка за председател на БСП днес, а не когато го напусна. Чуй му аргументите защо. Даде много интервюта. Не е казвал лошо за РР е факт, но действието му казва друго.

За ПП драмите, имат такива, оправят си ги някак. Не разбирам защо, тия драми са все чужда грижа, т.е. на опонентите им. Загрижете се за ГЕРБ. Бойко го дави в момента. За БСП се загрижете, за ИТН също.

# 21 366
Като цяло беше скучно.
 Ааз слушам всякакви политици тук и там, даже такива дето не изтърпявам.
Него...15тина минути и го зарязах.
Ала-балата сам си я прави.

# 21 367
Като цяло беше скучно.
 Ааз слушам всякакви политици тук и там, даже такива дето не изтърпявам.
Него...15тина минути и го зарязах.
Ала-балата сам си я прави.
лян- лян-лян и заучени фрази -конгрес на кпсс.

# 21 368
  • София
Ама вие сте по-нетърпеливи от мен 😀 Ще стане интересно, има време. Предизборната кампания е още млада.
Ще се обяви партията, ще се представят лицата и ще почне патърдията.

# 21 369

Зарков даде заявка за председател на БСП днес, а не когато го напусна. Чуй му аргументите защо. Даде много интервюта. Не е казвал лошо за РР е факт, но действието му казва друго.

За ПП драмите, имат такива, оправят си ги някак. Не разбирам защо, тия драми са все чужда грижа, т.е. на опонентите им. Загрижете се за ГЕРБ. Бойко го дави в момента. За БСП се загрижете, за ИТН също.
Кой го дави Бойко?

# 21 370
  • София

И аз не разбирам защо тази вечер, най-голяма драма за това, че Радев не обяви името на партията си и на хората в екипа, идваше основно от хора, които нито го харесват, нито биха гласували за него. Вместо да си гледат драмите в партията, на която симпатизират.

# 21 371

Кой го дави Бойко?
не знам.  Такова нещо не съм написала. Написах, че Бойко дави герб.

# 21 372
И Пеевски, и Радев нямат интервюта. Борисов има някакви размисли и страсти пред пишман журналисти. И тримата ДП, РР и ББ са едно и също нещо. Интервюта не дават.
А защо не дават Пеевски и Борисов интервюта? Нямат какво да кажат ли?Към тях въпроси нямаме ли?Бихте ли издържали техни интервюта от начало до край?

# 21 373

И аз не разбирам защо тази вечер, най-голяма драма за това, че Радев не обяви името на партията си и на хората в екипа, идваше основно от хора, които нито го харесват, нито биха гласували за него. Вместо да си гледат драмите в партията, на която симпатизират.
аз не разбрах, смени ли боята? Задавам отново този въпрос, защото си заявила позиция ГЕРБ, не за друго. Може пак да се направиш, че не си го видяла. Ще е очаквано за мен.

# 21 374
Аз партията си я гледам, но за първи път ми се случва президентът да хвърли оставка, за да участва в политиката. С голяма кошница уж, с големи заявки, народна любов, а-у, цяла седмица реклами на това прословуто интервю и накрая нищо.

Общи условия

Активация на акаунт