Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 619 556
  • 21 614
  •   31
Отговори
# 21 600
  • Разпиляна във въображението
И говорим за жена, която все пак е имала в някакъв момент работеща фирма.

# 21 601
  • софия
Амакак ще го подценяваме?! Още повече, когато разбираме за този произход, когато родата се нареди на пост.
Да не се лъжем. Всеки има възрастни роднини, вкл. аз.
Скрит текст:
Знам какви са спестяванията на майка. Тя е от тези, които ходят до банка да тегли и "хвърли пари през балкона". Жива и здрава да е, но парите имат произход, не са от пенсията. Неин съсед направи същото в по-голям мащаб.

# 21 602
Нищо срамно няма, президент да си купи имот на пазарна цена.Не виждам защо радев, трябва да го прави чрез кухата фирма на тъщата си. Дали защото си мисли, че постната му данъчна декларация, ще му донесе ползи пред електората? Съседът му Първанов, поне я писа на името на жена си.
Точно това е причината. Само че ефекта е обратен. Логична грешка между другото, породена точно от социалистическото възпитание на Радев. Все пак е израстнал в Народната Република, член на партията. Хората от онова време независимо дали са били комунисти или не, просто обществото е било такова, че се гледа като много  неморален материализма. Днешното общество е коренно противоположно. Капиталистическо. Първата работа на младите в соц мрежите е да демонстрират точно материализъм. Социален статус. Снимки на новият телефон, в ресторанта, в заведението какво ядат, къде са отишли на почивки и т.н. Тъй като Радев идва от друго поколение и време, смята че ще направи много лошо впечатление, ако вземе на свое име имота, и се покаже като заможен човек. Grinning Вместо това се събуждат основателни въпроси, а защо не е на негово име. Би трябвало да може да докаже доходите.

Това не знам дали сте го коментирали. Кирил Петков е на път да докаже научно че никога през живота си не е употребявал наркотици през живота си, нито веднъж. Дори една трева не е палил като ученик в Канада, дето там си е легнала, макар и не за ученици.

Кирил Петков ще прави скенер на мозъка, за да докаже, че не е употребявал наркотици. Това разкри баща му, Петко Петков, в публикация във Facebook.

"Днес съдът изпраща Кирил във Варна. За скенер на мозъка. За да се види дали има изменения. Доказателство дали е употребявал наркотици. Вече му направиха кръвни тестове. И тестове на косата. Те доказаха, че никога не е употребявал. Изпращат го във Варна. По презумпция, че познава лекари в София", написа той.

Припомняме, че Кирил Петков заведе дело срещу своите опоненти, тъй като се разпространиха твърдения, че е  разпоредил ареста на Бойко Борисов през 2022 година под въздействието на опиати. На няколко пъти лидерът на ДПС-Ново Начало, Делян Пеевски, също е намеквал, че Петков е под въздействието на наркотици.

Миналата година бившият лидер на "Продължаваме промяната" публикува снимки от кръвните си тестове, които също показаха, че не е употребявал наркотици.

# 21 603
Купуването на земя за строеж е най-малкото перо. Жива и здрава да е тъщата. Сигурно от пенсията и добавките, които Той - съседът, е давал, е надиплила сериозни пачки в евро, не рубли.
Не е станало така. Тъщата е получил от Радев или дъщеря си куфарче с надиплени евраци събрани през последните 10 години от корупция, после в отишла с куфарчето при нотариуса и е платила кеш, брой, на ръка. Ако бяха минали през банковата система, парите щяха да са проверени и ако имаше нещо НАП щеше да започне разследване, "демократичната общност" нямаше пропусне да ни информира още ноември какво се случва около пРезидента само и само да му резне крилцата на политическите амбиции и най-вече бърд много добре знаят това но пускат димката "Тъщата като параван", а мълчанието на Радев като "Има нещо". Чиста проба репутационни щети. И да знам, прокуратурата е на Пеевски, Радев ще му патерица и то със сигурност има нещо, но понеже Радев ще прави коалиция с ГЕРБ и ДПС-НН не го закачат за парцела. Ей така се прави бизнес и се пера кеш.

Много страх от Радев, много нещо. Толкова масирана кампания отдавна не е имало. А човекът партия си няма с която да се яви на изборите

# 21 604
Горкичкият, даже партия си няма, а всички срещу него Joy
Ще каже човек, че само срещу Радев има масирана атака Grinning

# 21 605
Чак пък страх,новата политическа дъвка в РР,че с това ППДБ,до пеньоара на Василев се стигна чак,с хастара навън ги обърнаха.

# 21 606
Да припомня,че той точно преживя набезите на Гешев,нахлуването в президентството,но явно не е злопаметен като възскромният и работилив ББ,който мине се не мине и спомене кофата ,одеялото.

Не знам дали Калоян Методиев лъже или говори истината,но по негови думи са заварили РР в неособено стабилно душевно състояние при въпросната акция.Сериозен уплах го е бил обзел.
Повече подробности няма да пиша,защото не знам дали не лъже и си доукрасява.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 16:05 от Морана

# 21 607
РР ли не е злопаметен. Че той едни грипени не можа да ги преживее и излезе с вдигнат юмрук да бори корупцията.

# 21 608
РР не споменава Гешев и нахлуването в Президенството не щото не е злопаметен, ами щото шпионите са още там, да не става дума отново 'кви хора има в президентството. Че шарлатаните излязоха от умопжмрачение относно него и вече няма да коленичат под юмрука му.

# 21 609
Да си призная, аз малко се притеснявах от явяването на РР на евентуални избори. Такива изказвания имаше, едва ли не ще измете де що има партия и ще си управлява самостоятелно. След последните дни ми стана ясно, че този не може да е заплаха. От него само алабализми, нищо конкретно и спихна бързо само след едно интервю, а толкова много го надуваха. До една-две години ще е аут.

А според теб с кого е редно да управлява? Коя коалиция включваща Радев е най-приемлива според теб? А каква коалиция без Радев е най-приемлива? Не се заяждам - наистина ми е интересно да чуя мнения.
[/quote]
За мен Радев не е приемлив. Не стига, че е проруски, ами и с Боташ и Копринков е ясно, че никаква корупция няма да бори. Ако все пак, трябва да управлява, нека е с ББ, заедно с Възраждане. И ДП, разбира се. Къде без него. Хората така ще се отвратят, че има шанс за следващо дясно правителство. Последното такова, на Иван Костов, ни изкара от калта и ни сложи на правилните релси, към Европа и НАТО.

# 21 610
  • Разпиляна във въображението
Аз пък го виждам с ППДБ Simple Smile Ако искат някаква съдебна реформа само това им е възможността. Иначе ще си останат само с лозунгите и вечна опозиция вместо да свършат нещо.

# 21 611
Съдебна реформа не се прави като Христо за два месеца.
Ако ще я правят като него, по-добре да си бъде както си е, само да сменят кукловодите.

# 21 612
Една от говорещите глави на РР днес каза, че ГЕРБ не са за изхвърляне...

# 21 613
герб, бсп /ако влязат/ и радев ще е сглобката. Мога да се обзаложа.

# 21 614
Малко са. Няма да стигнат.

Общи условия

Активация на акаунт