Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 624 051
  • 21 852
  •   17
Отговори
# 21 840
  • София
Как все русофилите излизат също така конспиратори. Много странно (не особено) как хората които подкрепят Русия вярват на какви ли не глупости които четат онлайн.

Нещата са свързани. Разумен човек няма как да бъде русофил, а оттам и антиваксър.

# 21 841
Как все русофилите излизат също така конспиратори. Много странно (не особено) как хората които подкрепят Русия вярват на какви ли не глупости които четат онлайн.

Нещата са свързани. Разумен човек няма как да бъде русофил, а оттам и антиваксър.
Хаха, нали? И аз мислех да напиша, че ти личи колко ваксини имаш, ама реших, че е просташко.
Явно вие не страдате от такива предразсъдъци Laughing.

# 21 842
  • София
Припомнете ми, Пламен Киров не беше ли изразил съмнения дали Гюров може да бъде назначен за СМП?
Защото днес чета, че няма пречка.

https://nova.bg/news/view/2026/02/02/525869/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D … 0%B8%D0%B5%D1%80/

# 21 843
Точно така, беше изразил такова съмнение миналата седмица.

# 21 844
  • София
И като съм се ваксинирала, какво? Бил Гейтс ли ме следи?

# 21 845
Не само, най-малкото не те ловят кемтрейлс. Joy

Нямаше ли отделна тема за Ковид и ваксините? Или свършиха политическите доводи и от двете страни, та опряхте до пандемията? Close

# 21 846
Май сбъркахте темата...

# 21 847
Ами нямаме служебен премиер още, Радев не е конкретен, щял да прави партия Х с членове У и цел Z, това знаем.

# 21 848
  • софия
Припомнете ми, Пламен Киров не беше ли изразил съмнения дали Гюров може да бъде назначен за СМП?
Защото днес чета, че няма пречка.

https://nova.bg/news/view/2026/02/02/525869/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D … 0%B8%D0%B5%D1%80/
Той, той. Споделя "високи професионални" становища по поръчка.

# 21 849
Милата тя Joy
Логически от твоето твърдение излиза, че ако един антиваксър си сложи ваксина, автоматично става русофоб. Или  не, разумен любител на Толстой е здраво в торбата "конспирации в съвременна медицина"

# 21 850
  • София
https://www.investor.bg/a/540-danatsi-i-byudzhet/425838-byudzhet … rd-leva-za-2025-g

3.1% бюджетен дефицит за 2025г.

Не очаквам хората в темата, които твърдяха че ще е "5 и над 5%" да си посипят главата с пепел. Достатъчно е останалите да осъзнаят, че дезинформацията винаги е дезинформация, независимо откъде идва и към кого е насочена.

С 19,5% растат приходите по консолидираната фискална програма през миналата година, отчете Министерство на финансите

Много удобна статия, пусната точно преди назначаването на СП. Случайност?

Относно ваксините - с ММ изгубихме общо 21 приятели и роднини по време на първата и втората вълна на Ковида. За 1 календарна година си заминаха хора между 26 и 60 години. Аз съм със сърдечни и белодробни проблеми от дете, и нямам поставена нито една задължителна ваксина през живота си, по лекарска забрана. Лекарят ми ми казваше да не си и помислям да излизам, защото заразя ли се, шанса да преборя болестта е изключително малък. И все пак, по негово настояване си сложих ваксина - първата ми ваксина в моя живот. После си сложих бустер и втори бустер. Нито веднъж не съм боледувала от Ковид. На всяка хрема правих тестове - нищо. Лично за мен тази ваксина ми спаси живота. И не можех да разбера хората, които отказаха да се ваксинира и след това платиха с живота си.

Резултатът от ваксините, според антиваксърите Grinning

Скрит текст:

# 21 851
При нас имаше починали и ваксинирани, и неваксинирани.Всички починаха...след болнично лечение...Светла да е паметта им.В къщи само аз съм ваксинирана, и двамата с половинката минахме 2 тежки Ковида без да влизаме в болница...Оцеляхме...Та не е до ваксина..

# 21 852
  • София
https://www.investor.bg/a/540-danatsi-i-byudzhet/425838-byudzhet … rd-leva-za-2025-g

3.1% бюджетен дефицит за 2025г.

Не очаквам хората в темата, които твърдяха че ще е "5 и над 5%" да си посипят главата с пепел. Достатъчно е останалите да осъзнаят, че дезинформацията винаги е дезинформация, независимо откъде идва и към кого е насочена.

С 19,5% растат приходите по консолидираната фискална програма през миналата година, отчете Министерство на финансите

Много удобна статия, пусната точно преди назначаването на СП. Случайност?
Дали е случайност, всеки може да прецени.
Аз ще дам жокер, че тази данни излизат по това време ежегодно 🙃

Общи условия

Активация на акаунт