Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 628 032
  • 21 902
  •   21
Отговори
# 21 810
А, не, хич не е за Русия, само дето 1:1 им повтаря гнусната пропаганда. Откъде ли я е чул? Thinking
Колкото и неутрален да го играе Радев, то привържениците му го издават чий е. Wink
Не всички, които по твоите критерии са русофили симпатизират на РР, още по - повече изобщо не възнамеряват да гласуват за него.
Много грешно се интерпретира, че всеки, който не припада по всичко, което излиза от Брюксел е проруски ориентиран и единствената му цел е излизане от ЕС и НАТО. Да не отваряме дума за проблемите в НАТО и ЕС, които дори да се неглижират си съществуват.

Скрит текст:
Това с нокъта е несериозно. И с нокът и без нокът, Радев е измислен герой. Аз не разбирам хората, сляпо доверили се в нещо, което няма име, програма, източници на финансирате и екип.
Как се доверихме на ПП есента на 2021 г. и то на съвсем непознати хора? Да не би да знаехме откъде са им парите, кой стои зад КП и АВ и какво могат? Кой хареса младите лица, кой се изпълни с надежда, че са промяната, всеки е вложил негови си проекции в избора. Така сега и този. Ще мине и ще замине.
Някой си е играл да направи "хигиенен нокът", има маникюр, но не е като на снимката. С какви простотии се занимават хората.
Сега поне ДС свети от далеч. Пак ли трябва да си счупим главата?
Какъв избор имаме?! Постоянно се повтаря, че всички трябва да гласуват за  ББ, ДП, КК, ТЙ/СТ, ИМ/АВ/Ат.Ат., ИМ, РВ и още двайсетина партийки, чиито хора са почти непознати, на които трябва да дадем доверие, да ги подкрепим.

# 21 811
Ама, Сирос, не можем да казваме на хората на кого да вярват и за кого да гласуват. И за мен е учудващо, че толкова народ вярва на оня измамник Костя, ама на.... Както едните имат право да са на политическата сцена и да търсят електорат, така и другите. С подигравки и оплюване по противника, не се качва изборен резултат. И добре правят лидерите на ППДБ, че запазват приличен и умерен тон в говоренето.
Не бих си позволила да казвам на когото, каквото и да била. Всеки да си решава. Ако не му светка лампа, при вида на хората около РР, ще си е излъган за негова сметка. Това казвам, а не кой имал, нямал право да търси електорат, за кого да гласува. Като си направя партия, тогава може Blush

# 21 812
  • София
ПП не бяха непознати тогава, а им се довериха хората, защото видяха какво направиха Кирил и Асен като служебни министри и пожелаха повече от същото.
РР не е непознат също и ако хората му се доверят сега, значи искат повече от същото - наклон към Русия, Украйна да се предаде, Орбан  е върха, трябва да гледаме към икономиките на Русия и Китай.
Непознати няма, има гласуващи, които мижат и не мислят.
Колко да са били познати на масовия избирател за 4 месеца министерстване? Сега погледнах снимка на кабинета и видях, че и Рашков, и Денков да били там. Въобще не съм ги отразила.
Просто КП и АВ бяха млади, свежи, различни и увлякоха много хора с енергията и ентусиазма си.
РР пък е познат и константен, това за мнозина дава усещането за стабилност и ред.
Ще видим.

# 21 813
Те и босовете на мафията обичат ред и стабилност. Хаоса не им е приятен

# 21 814
  • София

Цяло отделение персонал се мести от Варна в частна болница в Бургас. Иначе защо няма кадри. Още пет-шест нови болници и ще регистрираме още по-голяма липса въз основа на легла.

Според мен не се местят в частна болница, а в новата Детска болница - добри условия предлагат, която е общинска и този месец активно набира персонал. Бургас криво ляво успя да построи детска болница, а в София още не могат да се разберат, кой ще прибира парите. В новините май ги беше срам да кажат истината или трябва само от негативната страна да се прочитат събитията.

Николай Попов - бащата на Сияна обяви, че работи по въпроса и скоро в София ще има детска болница. Щяла да е частна, но в нея децата щели да се лекуват безплатно. Дано успее и не го спънат нарочно, че ако чакаме на държавата.....

# 21 815
  • София

Цяло отделение персонал се мести от Варна в частна болница в Бургас. Иначе защо няма кадри. Още пет-шест нови болници и ще регистрираме още по-голяма липса въз основа на легла.

Според мен не се местят в частна болница, а в новата Детска болница - добри условия предлагат, която е общинска и този месец активно набира персонал. Бургас криво ляво успя да построи детска болница, а в София още не могат да се разберат, кой ще прибира парите. В новините май ги беше срам да кажат истината или трябва само от негативната страна да се прочитат събитията.

Николай Попов - бащата на Сияна обяви, че работи по въпроса и скоро в София ще има детска болница. Щяла да е частна, но в нея децата щели да се лекуват безплатно. Дано успее и не го спънат нарочно, че ако чакаме на държавата.....

И кой ще я финансира тази болница?

# 21 816
  • София
Нямам представа. Казвам това, което съм прочела в негов ФБ статус.

# 21 817
  • софия
Сърце и мозък?
Ако са те, съвсем ще му лъснат зависимостите.

# 21 818
  • София
Ето, аз сега тук заявявам, че работя за построяване на детска болница. Е, и? Даже аз съм малко по-напред съм работила в такава и съм участвала и в строежа на една.

# 21 819
О, частна детска болница, колко предвидимо.

# 21 820
  • софия
Строителство - пари, които лесно могат да бъдат официализирани и заделени по предназначение. А Ние - Бог.
Вече сме минали през всичко и всичко е твърде прозрачно.

Какво стана с едни милони, дадени от Кирчо Ананиев, за детска болница в София?

# 21 821
  • Варна

По новините казаха, че в частна. 100% е тази в Бургас. Там трудно си намират специалисти и затова са си взели целия екип направо. Предполагам поне че са им предоставили условия, които няма как да откажат. Няма лошо. Дано във Варна не бързат да затварят , а си намерят друг екип.
Донякъде ми се струва, че е и пиар акция на ГЕРБ, нали Бургас им е градът - образец. Wink

# 21 822
  • София
Ето, аз сега тук заявявам, че работя за построяване на детска болница. Е, и? Даже аз съм малко по-напред съм работила в такава и съм участвала и в строежа на една.

Не знам защо се заяждаш. Човекът го следват страшно много хора след трагедията със Сияна. Такива гръмки обявявания едва ли би направил просто ей така, защото днес е станал в настроение да пише за детска болница. Радзбрахме, че никой извън ПП не става за нищо, но ако се абстрахираме от манията ви, не би ли било добре в София да има тава болница, особено щом поредното правителство не прави нищо по въпроса? Или е по-важно да се мрънка, че няма, но и да се плюе по всеки, който евентуално може да направи нещо. АКо наистина успее, разбира се. А пък, ако един ден дай Боже я има, никой няма насила да ви кара да я ползвате.

# 21 823
  • София

Не знам защо се заяждаш. Човекът го следват страшно много хора след трагедията със Сияна. Такива гръмки обявявания едва ли би направил просто ей така, защото днес е станал в настроение да пише за детска болница. Радзбрахме, че никой извън ПП не става за нищо, но ако се абстрахираме от манията ви, не би ли било добре в София да има тава болница, особено щом поредното правителство не прави нищо по въпроса? Или е по-важно да се мрънка, че няма, но и да се плюе по всеки, който евентуално може да направи нещо. АКо наистина успее, разбира се. А пък, ако един ден дай Боже я има, никой няма насила да ви кара да я ползвате.
Касиопея, не се заяждам. Просто всички следващи го да се замислят малко. Една болница е много, ама много скъп проект. И наистина говоря от първа ръка.
Парите по ЗК после надали ще са достатъчни за издръжката и, ако няма контрол, а за сега е видно, че няма.
Не на последно място не одобрявам експлоатацията от негова страна на смъртта на детето му, защото ако беше искрен, щеше да пита къде са милиардите за пътна инфраструктура.

# 21 824

Защо отново намесваш ПП и в това?
И защо да се заяжда?
Разбира се, че в София трябва да има детска болница, никой не твърди противното. Въпросният човек обяснил ли е как ще построи детска болница? Как ще я оборудва? Как ще намери персонал за тази болница? Не се ли замисляш, че ако това наистина се случи, ще е идеален начин да се изперат камара пари. Как ще се лекуват там деца безплатно? Ей такива обикновени въпроси, които обаче са много важни.
Ама понеже е за детска болница, удобно не ги задаваме. И пак ПП намесваме.

Общи условия

Активация на акаунт