Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 630 412
  • 21 978
  •   25
Отговори
# 21 945
Педофилските истории изглеждат много не на място при история с три трупа.

Григор Лилов е направил огромен анализ.
С документи, фирми, връзки.
Общо взето хипотезата му- център за снабдяване с оръже на терористични организации  вкл. Хизбула надушен от чуждите служби.
Плюс наркотици. Затова е палежа  и безумните истории. Както се казва всички в България са знаели и сега се чудят как да мажат.

Огромен е поста няма как да го копирам.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 06:36 от Фрау К

# 21 946
  • Варна
Профила на Калушев във Фейсбук. Последния пост е отпреди два дни. Знаел е, какво ще се случи изглежда.
https://www.facebook.com/I.Kalushev

# 21 947
  • София
И разследващите журналисти пускат версии като МВР - от терористична организация+Хизбула+наркотици до отдадени еколози с безплатен детски лагер. После ходи вярвай на някого.

# 21 948
Всеки с неговата версия, според това кой му плаща.

# 21 949
Не е странно, терористичните организации се финансират от - наркотици, трафик на хора, корупция, схеми с благотворителни дружества и чак накрая от верни на каузата и лични финанси. Най-често всичко заедно, няма случаи, в които терористична организация има един доход.

Иначе, за конкретната ситуация - нямам идея.

# 21 950
Направо Хамас и Путин, няма защо да издребняваме. На Петрохан на м@йната си.
Вие въобще там ходили ли сте, защото аз съм бил на тая хижа.

# 21 951
  • Варна
Кога? На 60-70 км от София е, не е толкова далеч.

# 21 952
  • Другата България
И разследващите журналисти пускат версии като МВР - от терористична организация+Хизбула+наркотици до отдадени еколози с безплатен детски лагер. После ходи вярвай на някого.
Йо, въпросният Григор Лилов е написал такива глупости, че /лично мнение/ ако това се дава за пример за разследваща журналистика.....тъжно. Не си направих труда да изчета целия му “анализ“, защото наистина е километричен, фийда на ФБ ми го предложи /дори не знам защо - нито го следвам, нито съм имала намерение/. Стигнах до “Е, как така се случи, че светкавичната реакция е от София?! А не от местните власти. Все пак Гинци е в Монтанско и не е в Софийско“, и се смях с глас. Гинци било в “Монтанско“. Направо е в Берковско. Човекът иначе анализи тръгнал да прави. После прочетох и това, че Петрохан е “международния път на тироветеBlush, отново се посмях и ударих хикса. За мен това е пример на човек, който достигайки една определена възраст просто трябва да се наслаждава на старините си, за да не се излага.

Иначе хипотези, и версии много. Знаеш, че живея тук, но не ми е работа да си отварям устата.
Наистина е голямо мазало.
Кога? На 60-70 км от София е, не е толкова далеч.
В случая по-важно е, че е на 15 км. по черен път до сръбската граница.

# 21 953
Въпросната хижа, никога след смяната на собственоста, не е функционирала като хижа, в пълният смисъл на думата. Не е приемала туристи, не е била хотел.
Категорично не вярвам в глупостите за разни секти и педофили. По дълбоки са нещата.

# 21 954
Ясно е, че в затънтено, безлично място на границата три трупа..накъде водят.

# 21 955
Ясно е, че в затънтено, безлично място на границата три трупа..накъде водят.

Намериха го стрелеца.

Случаят "Петрохан": Мъж е задържан във връзка с тройното убийство
Става дума за човек, близък до един от екзекутираните и приятел на управителя на хижата.

По данни на разследващите и тримата мъже са били простреляни в главата. Освен непълнолетния, органите на реда издирват и още 7лица. По неофициална информация близките на 16-годишното момче не съдействат на полицията и отказват да предоставят информация за местонахождението му, което допълнително усложнява издирването."

# 21 956
Добре де, накъде водят три трупа? Един знаел, ама не му била работа да казва, друг знаел, че са по-дълбоки нещата, пълен смях.

# 21 957
  • софия
Появи се и клошарят. Всичко е шеС, можем да спим спокойни. Имаме служби и органи.

# 21 958
И аз не разбирам, ако се знае така открито в района на хижата за какво става дума, как пък никой друг не знае.

Със сигурност властите са знаели, най-вероятно под благосклонния им поглед се е случвало каквото се е.

Намесването на чужди организации е само прах в очите, щото звучи по-далечно и някак успокоително на подсъзнателно ниво.

Сега ще намерят набързо изкупителна жертва и готово.

# 21 959
  • София
Направо съм изненадана как така не е някой клошар виновния Joy

(опа, със звънче сме писали заедно)

Общи условия

Активация на акаунт