Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 636 449
  • 22 183
  •   11
Отговори
# 22 155
  • София
Намагнитени special issues.
Аман вече от тоя....

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 16:33 от yovanka

# 22 156
  • София
И какви са тези Special Issues между България и САЩ по-точно?
Магнитски вероятно е част от тях.

# 22 157
Случаят Петрохан май ще излезе повече политика, отколкото крими ..
Димо Дренчев се е издрънкал по темата, че знаел за тези хора и къщите им в Испания, Мексико и педофилските им занимания.. и култа
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22227282

Да питам Димчо Дограмата що не подаде сигнал овреме към службите като е толкова информиран. Цял депутатин е от години. Говори се за него, че не е напуснал НС с брат си защото му трябва имунитета,  причинител е на катастрофа със смъртен случай

# 22 158
  • София
Нямаше да ми пука за този случай и вероятно щях да остана с мисълта, че наистина става въпрос за мафиотски скандали, но след като МВР, "главният прокурор" и разни депутати се изказват негативно спрямо жертвите, то те за мен вече със сигурност са невинни, добри и съвестни хора. Аз да си кажа отново, че не виждам никаква файда ни от ченгета, ни от ДАНС, ни от прокурори, ни от съдилища, ни от политици. Никакво доверие на изброените.

# 22 159
Какъв е тоя боклук?
Кой му натисна копчето и защо?!

# 22 160
Случаят Петрохан е удар по Терзиев, ПП и изобщо предизборно очерняне. Вместо да разследват убийства, структурите ни внушават, че жертвите са мафиоти. Недопустимо!

# 22 161
Жертвите не знам дали са мафиоти. Обаче скандала с педофилията набира скорост. Навсякъде е пълно с инфо за това как малки деца са гостували, пътували в чужбина и т.н. с тези хора. И на мен не ми се вярваше отначало.

# 22 162
Случаят Петрохан май ще излезе повече политика, отколкото крими ..

Политически. Щом кмета на София ( 4 по власт в България ) им е спонсор

# 22 163
Жертвите не знам дали са мафиоти. Обаче скандала с педофилията набира скорост. Навсякъде е пълно с инфо за това как малки деца са гостували, пътували в чужбина и т.н. с тези хора. И на мен не ми се вярваше отначало.

Не съм чела много, но гостуванията и пътуванията задължително ли значат педофилия?

# 22 164
Не.
Пишем в другата тема, която си е за Криминални истории.

# 22 165
Случаят Петрохан е удар по Терзиев, ПП и изобщо предизборно очерняне. Вместо да разследват убийства, структурите ни внушават, че жертвите са мафиоти. Недопустимо!
А скандала със записите от козметичните студия приписаха на Иван Христанов.
Тия хорица не разбраха, че вече никой не им се връзва на простащината и долните, евтинки номера. Само увеличават отвращението към тях. Да продължават в същия дух.

# 22 166
Това ни се внушава от анонимници. ЕЖК, ама не си разкрива името. Защо? Тримата вече са мъртви.

# 22 167
  • Другата България

Не съм чела много, но гостуванията и пътуванията задължително ли значат педофилия?
Когато изп. длъжността главен прокурор, назначен от ...едни хора, се изтъпани по ТВ и го обяви публично, разбира се, че значат. Blush Започва да се повтаря, да се доукрасява, да се четат “жълтини“......типичната практика за промиване на мозъци и заблуда на обществото за реални събития, които същото общество няма нужда да знае и разсъждава върху тях.
Този случай е като по учебник всъщност.

# 22 168
Във ФБ попаднах на интервю с жена, която е ходила в хижата, канена е там на гости. Казва, че децата там са били с родителите си.
Същевременно Сарафов едва ли не нахока родители, че не свидетелстват срещу НПО и не съдействат да се разкрие Туин Пийкса

# 22 169
Деветото джудже ще си ходи скоро. Не знам защо си мисли, че някой му вярва.

Общи условия

Активация на акаунт