Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 637 068
  • 22 189
  •   9
Отговори
# 22 185
И СТ се е изказал за тройното убийство, от дивана. Разбира се, ПП-ДБ са виновни, трябвало за отговарят. Не е ясно за какво да отговарят и значи ли, че жертвите са виновни за нещо? Много тъжна гледка е. Изглежда стар и болен, на са го впрегнали да хули ПП-ДБ. Ето така може да градиш цял живот име и накрая на житейския си път да станеш за резил за нула време.

# 22 186
  • София
Ще излиза в пенсия, РР ще го замести като булка на мафията.

# 22 187
Няма ПП, няма Възраждане, Дпс, кой как му изнася и т.н. Аз съм против българи живеещи в чужбина да гласуват. Доколкото знам Германия не разрешава на нейните граждани в странство да гласуват. Какви са тези панаири и сбирки по секции, за които ние от Бг плащаме? Защо? Да се почувстват някои важни и значими, ще ни определят кой да ни управлява. Спомням си, когато изведнъж от нищото се появи Величие, в студиото казваха за много гласове от Нова Зеландия. Е  “мерси”!

# 22 188
  • София
Има само Пеевски и Борисов, които след протеста гледат да саботират изборите. Викнаха си булката Радев с анонимен проект, както навремето ИТН, забраняват на българите в чужбина да гласуват, защото гласуват масово и срещу тяхното статукво. Елементарни. Възраждане, тези пишман националисти, просто  изпълняват поръчки.

# 22 189
  • София
А такааа Simple Smile Герб и Дпс снощи в полунощ горе-долу са си гласували днес да няма заседание, понеже ППДБ са вкарали за разглеждане малко неприятни теми и въпроси, та я по-добре да си го спестят тоя зор. Ми правилно, какво па само се заяждат с тях! Joy Какво значело special issues, па защо в Русе ще слугуват на Таки, все такива тъпотии ще ги питат. Я един почивен петък!

Общи условия

Активация на акаунт