Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 643 989
  • 22 439
  •   27
Отговори
# 22 350
Ами аз изобщо не напирам за никаква религия. Казвам, че ако сложат някой час религия, няма да ме вълнува.

# 22 351
Профилът на учителите не е важен, но трябва да "имат препоръка или удостоверение от съответното вероизповедание"....

# 22 352
Стига с тая религия, в България никой не е религиозен; християнството трябва да се поддържа като контрапункт на онзи, лошия ислям, но чак да се учи в училище няма нужда.

Сега тези рейнджърите, Бог да ги прости, трябва да са били от ППДБ, нали, такъв им е профилът. И от там пари са получавали.

# 22 353
Жалко. Исках Зафиров да остане за по-дълго. Щеше да елиминира БСП по-бързо. Зарков може да им вдъхне малко живот още няколко години.
Много сме в кюпа. Но съм сигурна, че все някога ще си сбъдна мечтата за парламент без БСП.

От една страна според мен БСП реално пречи да се появи на терена автентична европейска лява партия. От друга страна ми се иска да вярвам, че Зарков може да я поведе в такава посока. Нямам големи надежди, но му желая успех.
Абе и аз искам адекватна лява партия, но това на Зарков би било почти буквално "стар бардак с нови ... " .

# 22 354
Аз не знам какво лошо са направили тия рейнджъри. Разбрах, че някакви тайни неща са вършили, в смисъл, че властите не ни информираха, но със сигурност са били небогоугодни дейности (жива да не бях). Службите у нас се държат като дезинформатори, кога ли ще са там хора професионалисти, а не пишман християни и пишман философи. И каквото и да е, ясно е, че ПП-ДБ са виновни, разбира се. То е направо смешно вече.

Убийци дали се търсят, или приемаме, че тия 6 човека са много лоши и са си заслужили екзекуцията. Екзекуцията е извършена от едни много добри хора, разбира се.Сто процента ББ и ДП белите и добри имат общо с тази справедливост, която е въздадена.

Отвратена съм как вървят наративните в тази страна и никой не се интересува, че разследващи и прокуратура могат да си позволят така да работят - като дезинформационна агенция ПИК по-скоро.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 19:49 от AriaNovaKaq

# 22 355
.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 21:46 от tsunami

# 22 356
Мда.... Първи ДАНС, не се ползват дронове за оглед на местността, та пак добре, че един овчар е отишъл да си нагледа лятната кошара в началото на февруари. И един мармот завива шоколад..... Пълна трагедия сме, но за някои удобна - наратива за ПП-ДБ. Как не могат да ги обвинят и за Чирпанското земетресение, не знам. Но има време до изборите и за това.

# 22 357
  • София
Мда.... Първи ДАНС, не се ползват дронове за оглед на местността, та пак добре, че един овчар е отишъл да си нагледа лятната кошара в началото на февруари. И един мармот завива шоколад..... Пълна трагедия сме, но за някои удобна - наратива за ПП-ДБ. Как не могат да ги обвинят и за Чирпанското земетресение, не знам. Но има време до изборите и за това.

Какви ПП? Полюциите на един гнусар - Димчев, по Терзиев си остават точно това - полюции. Няма нужда да им се обръща внимание на фона на този ужас последната седмица и отговорите, които дължат властите.

За фактурите за ток, запитайте вашето ЕРП, нашите сметки си идват на датата редовно. Електрохолд.

# 22 358
За тока - какво по ягодите става??? Последната ми фактура е от 7.12.  за януари нямам, а вече е 8.02.
Сметка за повече от два месеца, дори да не бяха екстремните студове, много ясно каква ще е.

ЗАЩО енергийните дружества го правят това, каква им е ползата, кой им е наредил..

Кои са тези енергийни дружества? В София е Електрохолд, последната ми фактура е 31.01.2026, предходната е от 31.12.2025. Няма пропуснати месеци. Факт е, че последната е двойна, но наистина вероятно е заради повишено потребление.

# 22 359
.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 21:46 от tsunami

# 22 360
Докато вашето учи религия, китайчетата учат ИИ, математика и чужд език.
Китай кога стана признак за подражание, че съм пропуснал?

# 22 361
Стига с тая религия, в България никой не е религиозен; християнството трябва да се поддържа като контрапункт на онзи, лошия ислям, но чак да се учи в училище няма нужда.

Сега тези рейнджърите, Бог да ги прости, трябва да са били от ППДБ, нали, такъв им е профилът. И от там пари са получавали.

Пълни глупости говорите, че в България никой не бил религиозен. Но нищо, всичко си идва на мястото колкото повече човек започне да се приближава към естествения си край. Тогава изведнъж става...религиозен по ред причини. Спокойно и Вас няма да подмине. Wink

# 22 362
  • Русе

Пълни глупости говорите, че в България никой не бил религиозен. Но нищо, всичко си идва на мястото колкото повече човек започне да се приближава към естествения си край. Тогава изведнъж става...религиозен по ред причини. Спокойно и Вас няма да подмине. Wink
Леле, християнската доброта и отдаденост в действие, в пълния и блясък. Добра антиреклама на позицията си направихте. Не мисля че има какво да се добави. Ако някой е имал съмнения , вече мисля че не би следвало да има съмнения .

# 22 363

Пълни глупости говорите, че в България никой не бил религиозен. Но нищо, всичко си идва на мястото колкото повече човек започне се приближава към естествения си край. Тогава изведнъж става...религиозен по ред причини. С
 Леле, християнската доброта и отдаденост в действие, в пълния и блясък. Добра антиреклама на позицията си направихте. Не мисля че има какво да се добави. Ако някой е имал съмнения , вече мисля че не би следвало да има съмнения .

Аз реклама не правя, няма защо. Естественият ход на живота не подминава никого. Лошото е, че когато цял живот човек е нямал вяра, после трудно става "вземането на завоя", но както се казва, Господ си знае работата. Simple Smile

# 22 364

От една западна анкета на въпроса "Вярвате ли в съществуването на живот след смъртта?" българите са най-големите неверници – само 25% са отговорили утвърдително. За сравнение в съседна Румъния – 55%.

Общи условия

Активация на акаунт