Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 644 336
  • 22 445
  •   3
Отговори
# 22 425
Подкрепили са групировка, в чиито имот са открити трима убити мъже, скоро и още три трупа на друго място. Има убито дете - защо мислите е убито? Защото е било на детски лагер? Не, ти е живяло на място с техника сигурно за милиони. Откъде и как тази организация е разполагала с толкова средства? Точно това е пътя да се намерят убийците / убиеца. Да се провери основно дейността, която се е развивал там.

# 22 426
  • София
Както и да е очаквам при следващия кабинет на ГЕРБ и компания отново да се вдигне заплатата на МВР с 30-40%, за да продължават да обиждат и клеветат жертвите на престъпления, които са некомпетентни да разкрият. Днес БОЕЦ във Витоша откриха истинска бърлога на паравоенна организация развяла знамената на санкционирани по глобален закон терористични организации като Вагнер и Русия, а МВР си бърка в носа.

# 22 427
Аз пак да питам, този път ще пиша бавно - има ли факти? От тези шест колко са престъпници? Какви са им престъпленията? Търси ли се убиецът? Или колкото и този на Алексей Петров се търси? Докато разправяме глупости за небогоудобни дела? Терзиев за какво да поема отговорност? Че е направил дарение ли?

# 22 428
За първите трима убити има само информация, че единият е споделил с майка си, че е получил заплахи за разстрел. Не е сигурно за тях.
За следващите се твърди, че лидерът на всички Калушев е убил младия мъж и детето, а после се е самоубил. Сами са били тримата в някакъв кемпер.
Дори само един престъпник да е имало между тях, той е командвал май. Дейността им  не зная каква е била. Някакъв трафик може би.

# 22 429
Има друга тема, специално за Петрохан
Тука темата е за политика - за партии, за партийни програми, евентуални коалиции по общи точки от програмите.
Кого си представяте като бъдещ президент на България например?
Андрей Ковачев според мен би бил един достоен президент.

Плевнелиев №2. А, и е от ГЕРБ, т.е. ще подарява победата на друг.
Плевнелиев не е подарявал победа. Той си има една победа.Просто не се кандидатира за втори мандат, просто защото Реформаторския блок му изиграха номер.

# 22 430
  • София
Аз казвам, че ще е полезен като Плевнелиев, т.е. мафията ще си има президент, а народа - не.
А, вече ГЕРБ, без изборните измами, в които е цар, няма как да спечели за президент повече. Ако върнат и машините, и за парламент ще се стопят.

# 22 431
Никаква информация няма, официална такава освен, че имаме шест трупа, две опожарени кучета и двама липсващи - МВР министъра Митов и главния секретар на МВР.

# 22 432
Аз казвам, че ще е полезен като Плевнелиев, т.е. мафията ще си има президент, а народа - не.
А, вече ГЕРБ, без изборните измами, в които е цар, няма как да спечели за президент повече. Ако върнат и машините, и за парламент ще се стопят.

ППДБ са мафията и си имаха осем години   техния пРезидент.

# 22 433
  • Разпиляна във въображението
В момента политически партии и отделни лица не съм срещнала да коментират убийствата. Единствено представители на ДБ и техни поддръжници, които обвиняват мафията и ГРУ, и заклеймяват полицията и т.н.

Ние сме форум и можем да пишем какво мислим, да спекулираме, да развиваве теории, но от политиците би трябвало да има някаква сдържаност, или най-малкото да не се коментира, докато не излезе МВР с някакви доказателства.

# 22 434
Да, ППДБ не съществуваха, но си имаха президент.

# 22 435
  • София
докато не излезе МВР с някакви доказателства.

Т'ва, ако се случи някога в историята на България под ръководството на герберите, ще пусна тото! Trollface

# 22 436
Какви изборни измами за президент?
Нали Радев два поредни пъти спечели изборите за президент.
Не е спечелил проф. Герджиков, а Радев.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 23:12 от kristinia

# 22 437

ППДБ са мафията и си имаха осем години   техния пРезидент.
скоро имаше едни хора по улиците на България, които скандираха  "Мафията вън" с плакати с лицата на ББ и ДП. Нали помним? Не беше отдавна.

# 22 438
Ето ви от днес една хижа в Планината. Руското знаме и знамето на Вагнер. Ако знаете колкомпаравоенни формирования се подвизават из балкана...

# 22 439
Коя е другата тема за случая Петрохан? Бихте ли публикували линк, моля.

Общи условия

Активация на акаунт