Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 650 117
  • 22 572
  •   12
Отговори
# 22 530
  • Другата България
А, сега те разбрах.

# 22 531
  • Обран бостан ;)
Името на Бойко Борисов изплува в досиетата Епстийн. 2017 г. е част от авторитарните лидери разрушаващи устоите на демокрацията и връзка с Путин. Та, така за господин ""евроатлантика"".

E, какво. Епстийн е спец по магистралите. Wink

# 22 532
  • София
Айде, честито! Дано да донесе малко успокоение в държавата новият премиер.

# 22 533
actualno: "Не може като тефлон всичко да се отлепи от тях": ИТН искат разследване срещу ПП-ДБ заради "Петрохан"

# 22 534
  • София
Огромна грешка на Йотова с Гюров.
Противоречивата му история с отстраняването не прави нещата чисти, за мен търпи и други критики. Жалко, смятах, че ще прецени по-добре.

# 22 535
  • София
Е, да избере калинката, която каза, че не разбира от политика или Главчев, който се издъни с изборите?

# 22 536
  • София
Жасмин, то нямаше и избор - главчевите заместнички, също със спорна биография и Филипова. Нямаше кого другиго да избере. Надявам се, Гюров да се подготви и да попрочете как функционира държавата. Да видим и министрите, най-вече вътрешния.

# 22 537
По-добре Гюров, пред “от 15г. съм държавен служи-тел” и още не съм научила кой е държавен служи-тел в тая държава. Joy

# 22 538
  • София
Важното е, че Митов, Вълчев и компания стягат куфарите, дано не ги видим повече като министри.

# 22 539
Подигравка с хората щеше да е да избере друг при тези обстоятелства. Въплосът е: виждат ли великите конституционалисти какво направиха с мечтите си за реформи? Докъде ни доведоха с калинките?

# 22 540
  • Разпиляна във въображението
Сега ще видим какъв кабинет ще си състави. Дано е равноотдалечен и без знакови политически лица. Успех! Но и аз съм от тези, които смятат, че не полицията и правителството правят избори.

# 22 541
actualno: "Не може като тефлон всичко да се отлепи от тях": ИТН искат разследване срещу ПП-ДБ заради "Петрохан"
толкова са жалки, костадиновите също.

# 22 542
  • София
Не са жалки, точно на място е това. Все пак с техни фигури се свързва оная национална агенция, те са я финансирали, сключвали с нея споразумения.

# 22 543
Името на Бойко Борисов изплува в досиетата Епстийн. 2017 г. е част от авторитарните лидери разрушаващи устоите на демокрацията и връзка с Путин. Та, така за господин ""евроатлантика"".
А,стига бье.
Помислих,че ще изплува в медиите историята с 15г.тогава Сесил Каратанчева,на която закачливи смс беше пращал.
*Поправка-14г.била и били мръсни смс.

Бойко Рашков не че ще се съгласи,но може ли да му е министър на Гюров,иначе не виждам кой ще го спаси от големите репутационни щети,които го чакат ,заради предстоящите избори.

За случая с Петрохан,ББ,ДП,ДМ и сие се бяха покрили,но пък бяха пуснали сателитите си активно да разпространяват инфо,спекулации,да се пенявят във фб..

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 15:02 от Морана

# 22 544
Какво пишат от Труд: Андрей Гюров да отговори ходил ли е на хижа "Петрохан" и давал ли е пари за духовното израстване на момчетата там?

Сирос и Руди използва случая, само че по адрес на Терзиев. "Петрохан" не се използва само за конкретни политически цели, но и срещу демократичната общност.

Общи условия

Активация на акаунт