Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 656 106
  • 22 751
  •   6
Отговори
# 22 695
  • софия
Цитат
Аз знам за две учения, които са през 2025 година – през април и май. И знам и за ползването на дрон малко по-късно същата година, но не знам как установяваме през 2023 година да е имало документ“. Това коментира пред bTV бившият вътрешен министър Иван Демерджиев.

Източник: https://btvnovinite.bg/bulgaria/demerdzhiev-za-petrohan-dosta-do … aignsrc=clipboard

радев, 'щото "не е на каишка". ⛴️

# 22 696
Прекалиха с Петрохан. Цялата държава са обсебили със случая. Някой има интерес да се говори само за това.

# 22 697
Не е въпросът дали ще вземе власт.
Поставя едни модели, които са отвъд нормално поведение, много хора го одобряват.

# 22 698
Прекалиха с Петрохан. Цялата държава са обсебили със случая. Някой има интерес да се говори само за това.

И никой не се вълнува къде е Митов, къде е Бойко, къде е Пеевски.
При боят с русенският шеф Митов се пеняваше по телевизията сега сигурно е на Сейшелите.

# 22 699
  • София
За Митов срещам непрекъснато питания къде е, не е като да не се интересуват хората. Но, ония двамата, така дълбоко са се потопили, особено банкянският, все едно не е съществувал. Другият по-добре да не си отваря устата, само обиди и глупости ръси.

# 22 700
КК е разведен,сиреч свободен мъж.
Той не иска да управлява,обаче пък и електората му се връзва на приказките,че някой ден като вземел властта,ще ни оправил.
Ето,РР слезна от през.стол и ще участва в надпреварата,а КК побърза да си реже моста към него,то статуси,пяна.Обикаля студиа да твърди,че по техни соц.проучвания били първа политическа партия и раздува тази химера.

# 22 701
Разведен за да може жена му да си пазарува имоти.

# 22 702
  • София

И никой не се вълнува къде е Митов, къде е Бойко, къде е Пеевски.
При боят с русенският шеф Митов се пеняваше по телевизията сега сигурно е на Сейшелите.

Добре де, като изключим Митов, за Борисов и Пеевски нали постоянно казвахте, че трябва да се махнат, да изчезнат, да спрат постоянно да се появяват..... Сега пък защо ги няма, къде са и т.н. Липсват ви май Simple Smile

Сега сериозно - нека не забравяме, че протестите бяха именно срещу Пеевски и Борисов. Съвсем нормално е предизборно малко да дадат назад и да спрат да се появяват навсякъде, като на всяка манджа мерудия. За Митов, обаче е пълна мистерия къде изчезна и той. Освен, ако не му се е случило нещо наистина лошо в личен план, друго обяснение не може да бъде приемливо. И то при условие, че всичко ври и кипи покрай случая Петрохан. Интересното е, че и главния секретар на МВР май не се е появявал. А навремето Борисов, като беше на този пост, само от чешмата не ми се показваше да ми говори.

# 22 703
Е Бойко е пръв като казват, че са отговорни за да отрича.
В случая Петрохан всички сигнали са по негово време. Скатани.
Но не скача да отрича.
Не ни липсва. Но когато трябва да се поеме отговорност се ската. Интересно, че  не го виждате така.

# 22 704
Васи,и да взима кинти от нпо-та.На мен ми е ясно,че е  "не ме гледай какво правя,а ме слушай какво ти говоря" при тях.
На този етап все им крадат изборите на Възраждане,та ми е чудно с БСП ли,с ИТН/МЕЧ ли само ще управлява,малцинство.Не иска с Герб,ДПСНН,с ППДБ абсурд,Величие абсурд,РР може и предизборно да го кълве...не знам каква му е управленческата мислА,не схващам.
То за да "преосноваваш държавата" се иска да ти натиснат бутоните с пръст някои в НС,или пак хвърля популистки димки,а после да каже ,че лошите пп не му подкрепили идеите,затова се е провалил/отново/

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 11:31 от Морана

# 22 705
КК е разведен,сиреч свободен мъж.
Той не иска да управлява,обаче пък и електората му се връзва на приказките,че някой ден като вземел властта,ще ни оправил.
Ето,РР слезна от през.стол и ще участва в надпреварата,а КК побърза да си реже моста към него,то статуси,пяна.Обикаля студиа да твърди,че по техни соц.проучвания били първа политическа партия и раздува тази химера.
За какво му е да управлява и да си разваля рахата.
Я така колко е хубаво - тече субсидия, депутати сме, правим се супер морални, крещим като изоглавени обиди по всички наред, за да поддържаме огъня у привържениците и всичко е шес.

# 22 706
  • София
Е Бойко е пръв като казват, че са отговорни за да отрича.
В случая Петрохан всички сигнали са по негово време. Скатани.
Но не скача да отрича.
Не ни липсва. Но когато трябва да се поеме отговорност се ската. Интересно, че  не го виждате така.

Е, айде да го караме по редичката с отговорностите специално пък по случая Петрохан. Че, докато стигнем до скатаните сигнали, първо трябва да минем през доста други хора, които са раздавали разрешителни за оръжия, за частни училища, които реално са били портал към сектата на Калушев, за разни НПО-та, които са били въоръжени до зъби и са ограждали сериозни територии около хижата, за подписаните споразумения или каквото там са подписали разни министерства с въпросното НПО..... И всичко това по времето на ПП - че даже от ден 1. Докато стигнем до покритите сигнали, през доста хора трябва да се мине. И не, не защитава никого - в темата за Петрохан специално 2 пъти писах, че всички по редичката, от началото до края, трябва да си поемат отговорността за това, което е било толкова много години. Но е добре да бъдем обективни все пак. И дори няма да спомена Терзиев с неговите дарения - да предположим, че той пак е бил неадекватен и не е разбрал на какви хора е дарявал. Че при него го има това и до някаква степен мога да го оправдая.

# 22 707
Дарения и аз правя.
От 25 години, всеки месец.
Мислите ли, че знам къде и за какво отиват точно парите? И че има сигурност, че за това отиват.
Можете да сметнете за колко "трагедии" могат да ме третират като Терзиев.

# 22 708
  • Буркина Фасо
чисто хипотетично:  ако се появи Митов какво ще се случи? няма да каже повече от това, което сме чули/чели до сега.

Дарения и аз правя.
От 25 години, всеки месец.
Мислите ли, че знам къде и за какво отиват точно парите? И че има сигурност, че за това отиват.
Можете да сметнете за колко "трагедии" могат да ме третират като Терзиев.
колко пъти дари по 80 хил. ?

# 22 709
Митов не трябва да обяснява Петрохан, а защо са скрити сигналите и не се е работило по тях?
С години.
Как са правили учения с тях и защо?

Не виждате ли разликата?

Общи условия

Активация на акаунт