Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 656 774
  • 22 770
  •   9
Отговори
# 22 710
Какви точно консервативни ценности проповядват ИТН? Дето си лягат с де що има танцьорка в балета им, и то от години?! Гледах някакъв клип, в който един от техните обяснява, че бил с някакво 14-годишно момиче и родителите й били ок? И тези ще раздават присъди и ще наричат лицемери хора със нормални семейства? И тук подскачат разни потребители, че някой оказвал чадър. Оказват чадър ББ и ДП. Техните партии блокираха предложението на ПП-ДБ да се разсекрети всичко по случая Петрохан.

# 22 711
Дава стотинки на просяка пред Фантастико. Например.

Тошко Йорданов: “Сектата Петрохан ….”, а за сектата ИТН нещо да каже.

# 22 712
Консервативната ценност на ИТН  е да се крият какви са-  онази маскирана изкусителка, която не трябваше да се показва, доведе до вкарването на строг закон.

# 22 713
  • Пловдив

Митов не беше дори година министър? За какви години говориш, още повече, че винаги казвате, но за други, естествено, че били няколко месеца (което дори не е вярно)  и това е оправданието?

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 12:13 от marzeliva

# 22 714
Брей каква борба от жени да защитавата липсата на министър в момента.
Оставете му малко достойнство.
Милия. За той за нищо не отговаря.

# 22 715
  • София
Дарения и аз правя.
От 25 години, всеки месец.
Мислите ли, че знам къде и за какво отиват точно парите? И че има сигурност, че за това отиват.
Можете да сметнете за колко "трагедии" могат да ме третират като Терзиев.

Именно заради това изобщо не включвам Терзиев в списъка - специално го написах. Но и без него, списъка е достатъчно дълъг.

Митов не трябва да обяснява Петрохан, а защо са скрити сигналите и не се е работило по тях?
С години.
Как са правили учения с тях и защо?

Не виждате ли разликата?

Виждам само това, че ако бяха работили по тези сигнали, доста хора от ПП щяха да изгърмят. Така че, който и да е покривал сигналите, го е правил именно заради всички тези, които изредих в предния пост. А това са основно хора на ПП.

Сигнали са подавани и по време на правителството на КП, после и по време на сглобката - кой точно се е очаквало да работи по тези сигнали? И срещу кого точно?

# 22 716
Куманов от "Балканка" насолил и новия спасител. Казал, че през 2022 г. е подал сигнали до всички, без МВР - включително и до президента.

Ще се съглася с едно мнение в другата тема - всичко накрая води до ДС. Влияние, обвързаности, познанства, лостове и механизми оттам се пръкват, не само в този конкретен случай. Липсата на лустрация е огромен проблем.

Страшното е, че държавата (най-общо казано) пак не прави нищо, а държавниците се чудят как да се измъкнат те сухи и да натопят опонентите.

# 22 717
ББ и ДП грам не ми липсват,във фаза потапяне са.
Обаче гледам Желязков щъка насам-натам в оставка,вчера но новините пак го даваха,а Митов липсата го хвана.

ББ запецна на въпрос от Карбовски дали знае колко струва едно яйце,сиреч толкова си се откъснал от обикновения човек,там високо,преповтаряш си мантрите,все едно само асфалт ръбаме,та в този смисъл-с или без ППДБ,те тези развити "топли" чувства с години към ББ,ДП и сателити,не зависят от какво ще ми каже ИМ,АВ и сие.Ок,ще /се/занули/ш една партия,коалиция,но колективната памет за дългогодишното си управление,тцъ.
Последното пак не го спасява от протести.

# 22 718
Дарения и аз правя.
От 25 години, всеки месец.
Мислите ли, че знам къде и за какво отиват точно парите? И че има сигурност, че за това отиват.
Можете да сметнете за колко "трагедии" могат да ме третират като Терзиев.

Именно заради това изобщо не включвам Терзиев в списъка - специално го написах. Но и без него, списъка е достатъчно дълъг.

Митов не трябва да обяснява Петрохан, а защо са скрити сигналите и не се е работило по тях?
С години.
Как са правили учения с тях и защо?

Не виждате ли разликата?

Виждам само това, че ако бяха работили по тези сигнали, доста хора от ПП щяха да изгърмят. Така че, който и да е покривал сигналите, го е правил именно заради всички тези, които изредих в предния пост. А това са основно хора на ПП.

Сигнали са подавани и по време на правителството на КП, после и по време на сглобката - кой точно се е очаквало да работи по тези сигнали? И срещу кого точно?
О да, всички в ГЕПС са се втурнали да прикриват ПП-ДБ. Мерси, доста се посмях.
Митов е абсолютна кукла на конци, голямо посмешище беше като МВР министър. Добре, че скоро ще освободи поста.

# 22 719
Митов към момента на случващото се е министър.
Виждам,.че от дългото стоене на власт на ББ хората са забравили какви са функциите в едно правителство, отговорности и т.н.
Погледнете другите държави.
Това не означава, че е виновен, а че знае каква му е ролята.
Има си съд за доказване на вина.

# 22 720
ИТН са единствената партия, която израснаха последните 5 години. Отвориха им се очите, кого точно трябва да чегъртат. Доволна съм, че свалиха най-вредното правителство - това на Кирил Петков. Доволна съм, че ТЙ и Балабанов разкриват лицемерието и лъжите на ППетрохан. Смятам, че има нужда в парламента от такъв коректив като тях. Аз съм на път да ги подкрепя именно затова, ако ясно заявят, че няма да подкрепят заформящата се скглобка между Лама Боташ и ППДБ.

# 22 721
  • София
О, аз за Митов изобщо не споря. От ден 1 казвах, че това е един човек, чието място изобщо не е в МВР. Че даже няма място и на какъвто и да е друг ръководен пост. Това е един от министрите, заради които се радвам, че падна това правителство. Другият, както вече сто пъти съм писала, е Вълчев.

А относно сигналите - ами айде да започват да ги работят и после ще обсъждаме тук кой ще гърми по редичката. Но все си мисля, че хич няма да ви се хареса и после ще обяснявате, как този или онзи от ПП всъщност не е виновен, но цялата държавна машина се е насочила към тях Simple Smile

Ето един интересен клип. И, като оставим настрана, че идва от МЕЧ, коити са доста недолюбвяни тук, като цяло е доста циничен и грозен

https://www.facebook.com/share/v/1HZgiLscZC/

# 22 722
Какво казах преди няколко дни - говориш срещу ПП/ДБ и си печелиш лесни фенове които не се интересуват какво правиш в парламента.

# 22 723
ИТН са единствената партия, която израснаха последните 5 години. Отвориха им се очите, кого точно трябва да чегъртат. Доволна съм, че свалиха най-вредното правителство - това на Кирил Петков. Доволна съм, че ТЙ и Балабанов разкриват лицемерието и лъжите на ППетрохан. Смятам, че има нужда в парламента от такъв коректив като тях. Аз съм на път да ги подкрепя именно затова, ако ясно заявят, че няма да подкрепят заформящата се скглобка между Лама Боташ и ППДБ.
Абсолютно съм съгласна, че израстнаха... минаха от "идеали" на "кеш".

Така правят големите, но запазиха противното в себе си, или май и то се доразви.

# 22 724
Абсолютно съм съгласна, че израстнаха... минаха от "идеали" на "кеш".

Така правят големите, но запазиха противното в себе си, или май и то се доразви.
че са минали от идеали на кеш е в твоята глава, в моята е друго.

Общи условия

Активация на акаунт