Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 657 590
  • 22 812
  •   6
Отговори
# 22 725
Коя е тази Лама Боташ?За РР ли става въпрос?
СТ го приветства на политическия терен,в пост.
Да не би ИТН да са се отрекли от него,изпуснала съм или да са заплашили,че е ако се сглоби с ППДБ,ще?

Петър Дилов,мин.на икономиката,потрес.:/

# 22 726
Какво казах преди няколко дни - говориш срещу ПП/ДБ и си печелиш лесни фенове които не се интересуват какво правиш в парламента.
Именно. ИТН и Възраждане са първи в това отношение. Плюят по ПП-ДБ пред вратата на парламента, а вътре обслужват ББ и ДП.

# 22 727
  • София
Толкова израснаха от ИТН, че чакат на бате им Пеевски да им осигури малко цигански вот, за да влязат в парламента.

# 22 728
Скрит текст:
ИТН са единствената партия, която израснаха последните 5 години. Отвориха им се очите, кого точно трябва да чегъртат. Доволна съм, че свалиха най-вредното правителство - това на Кирил Петков. Доволна съм, че ТЙ и Балабанов разкриват лицемерието и лъжите на ППетрохан. Смятам, че има нужда в парламента от такъв коректив като тях. Аз съм на път да ги подкрепя именно затова, ако ясно заявят, че няма да подкрепят заформящата се скглобка между Лама Боташ и ППДБ.
Абсолютно съм съгласна, че израстнаха... минаха от "идеали" на "кеш".

Така правят големите, но запазиха противното в себе си, или май и то се доразви.
че са минали от идеали на кеш е в твоята глава, в моята е друго.
Първо инструктажа, после кеша Wink.

# 22 729
Какво казах преди няколко дни - говориш срещу ПП/ДБ и си печелиш лесни фенове които не се интересуват какво правиш в парламента.
Намираш си враг и печелиш лесни фенове които не се интересуват какво правиш в парламента.
Това е класическа тактика на популизма. Посочваш външен/вътрешен враг, обединяваш привърженици около омраза, вместо около реални постижения, политики или идеи. Феновете остават лоялни заради емоцията, не заради резултатите.
Към момента в България има само врагове и комбинация от врагове - Борисов, Пеевски, Радев, ППДБ, ГЕРБ, ИТН, възраждане, ДПСНН, Европа, еврозоната, Тръмп, Путин... Едиствената разлика между всички е обемът на фенската електорална маса.

# 22 730
А наистина ли Рашков е закрил през 2022 г.  РПУ и Гранична полиция в Годеч и с каква цел?

# 22 731
Коя е тази Лама Боташ?За РР ли става въпрос?
СТ го приветства на политическия терен,в пост.
Да не би ИТН да са се отрекли от него,изпуснала съм или да са заплашили,че е ако се сглоби с ППДБ,ще?

Петър Дилов,мин.на икономиката,потрес.:/
Да, за същия говоря. Само това обстоятелство ме разколебава за ИТН. Помня шоуто на Слави, в което за първи път видях РР и  разговора им, в който Слави някак си го четкаше и го побутна да става политик. Но наистина смятам, че има нужда от ИТН като коректив в парламента в този момент. Чакам социологически проучвания да излязат.

# 22 732
# 22 733
А наистина ли Рашков е закрил през 2022 г.  РПУ и Гранична полиция в Годеч и с каква цел?
Да. Бойко Рашков като министър на МВР при Петков "оптимизира" 12 полицейски участъка по математически модел. Според демография и криминална обстановка. Joy Беше интересно четиво.

# 22 734
А наистина ли Рашков е закрил през 2022 г.  РПУ и Гранична полиция в Годеч и с каква цел?
Да. Бойко Рашков като министър на МВР при Петков "оптимизира" 12 полицейски участъка по математически модел. Според демография и криминална обстановка. Joy Беше интересно четиво.
И тия са много, за работата и ефективността им.

Стане нещо, идва кварталният, записва си и вдига ръце.
 На никой не му е познато ?

Сега сигурно на всеки чукар трябва да има отряд барети, отряд ГДБОП . отряд на СПООР и съдебни лекари..

# 22 735
lu_lu,изхождайки от думата "коректив" и едно от  значенията ѝ,26 сек.e поставен рекорд за законодателни промени в комисията по енергетика.
Странно ми стана,защото ИТН винаги са подкрепяли РР.

Вчера заслушах редколегията и СТ,стана ми интересно какво прокарва Божанов в НС,че е обвинен в чадъросване на нпо-та,даже казаха,че той отхвърлил и регистъра за педо..а си спомням,че Божанов пространно обясни защо предложенията на ИТН и Възраждане ще затруднят осъществяването на този регистър и предложи друг начин,не е отхвърлял.

# 22 736
А каква е целта на тези НПО-та, не конкретно това, а стотиците създадени.

# 22 737
И тия са много, за работата и ефективността им.

Стане нещо, идва кварталният, записва си и вдига ръце.
Сравняваш битова престъпност с тежки престъпления. Не съм запознат методите за оптимизация на работата на полевите полицаи, само казах, че математическият му модел беше интересно четиво.

# 22 738
А каква е целта на тези НПО-та, не конкретно това, а стотиците създадени.
Каквато е целта на БЧК например,те също са нпо.
НПО вече мръсно словосъчетание стана.

# 22 739
  • София
Няма смисъл да се притесняваме за хора като КК, той никога няма да вземе власт. ТЙ взе, но беше на каишка. Виж, някой като Радев може да бъде много по-опасен

Едното няма общо с другото. Единственото е, че няма повече да им виждам физиономиите. На Йорданов и Балабанов. Явно Костадинов ще го търпя още с тенекиения глас.

Васи,и да взима кинти от нпо-та.На мен ми е ясно,че е  "не ме гледай какво правя,а ме слушай какво ти говоря" при тях.
На този етап все им крадат изборите на Възраждане,та ми е чудно с БСП ли,с ИТН/МЕЧ ли само ще управлява,малцинство.Не иска с Герб,ДПСНН,с ППДБ абсурд,Величие абсурд,РР може и предизборно да го кълве...не знам каква му е управленческата мислА,не схващам.
То за да "преосноваваш държавата" се иска да ти натиснат бутоните с пръст някои в НС,или пак хвърля популистки димки,а после да каже ,че лошите пп не му подкрепили идеите,затова се е провалил/отново/

Управленската му мислА е да е в парламента, за да прибира заплата и субсидия. И да осребрява златния пръст.

Общи условия

Активация на акаунт