Тренировки в домашни условия - 124

• 31 138
  • 727
  •   5
Отговори
# 705
Хоп-троп аз мислех, че приложението на Каролайн име вече уеб версия и можеш направо на лаптопа да се логнеш. На Хедър е уеб версия и си го пускам директно на лаптопа. От телефона нищо не виждам. За телевизор не мога да дам съвет, аз всичко гледам само от лап топ.
Аз бях тази с Крис и Еди, и аз много ги харесвам Blush

# 706
На карълайн можеш да си го пуснеш на телевизора, мисля, че всеки съвременен такъв има уеб поддръжка...
През телефона също става, но се иска пак умен телевизор... иначе се връзва лаптоп и през него...
https://cgxapp.com e web базирано...

# 707
  • на острова на мечтите
No_frame, видях шведската стена онлайн. Цената й е приемлива и дори струва по- малко от някои модели лост. Обаче като се оглеждам в къщи, няма къде да се монтира 😁, или има прозорци, или мебели. Той и лоста ми е предизвикателство, та засега ще гледам да се справя с него.Увеличавам лека полека времето за висене, но днес изобщо не ми се удаде да се набера😔
Дух, 🤗 Аз лично карам като Costa, гледам през лаптопа, но и телефона ми стига понякога.
Допълвам със снимка на моят лост.

И още нещо 🥰

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 18:28 от danilu

# 708
Да,тренировките ги сваляме на компа,с някаква програма  за даунлоуд ...аз по принцип си имам.човек за тези неща 🤣

Danilu ,ние стената сме я ползвали много малко ,дори на децата, които толкова я искаха им омръзна бързо,така че не съжалявай ...за мен е излишно.

# 709
Понеделник- 15км в ниския край на Зона 3
Днес:
Страхотна тренировка с Каролин за цяло тяло, и пудовки от 8 и 12кг.Heart
За втори път я правя, и няма да е последен.

И разходка 8км.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 21:31 от Dez

# 710
Нещо полезно от мен:

Имахме прекрасен уикенд - слънце и 26-28С! Всички полудяха от кеф и бяха навън и в движение! Напънах милото за 40 км в събота, но в неделя ми отказа. В крайна сметка 88 км с колелото по околията и реката, доволна и заредена! Фото:

PS И след като бяхме карали 22 км до много популярно място за сладолед направо ми приседна като видях тези млади хора. Много е болна тази държава, много!

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 19:32 от Agent Provocateur

# 711
След 12 уводни седмици след които общо взето влязох в релси, започвам неочакван 4 седмичен цикъл, който ще завърши на 30.10. с физически тест за нова работа.

Днес ми е ден за пъргавина и експлозивност:
Бърпита и лицеви- супер тренировка/загрявка.

Душ, 5км умерено темпо, shuttle runs на площадката за калистеника, и още едни 5км обратно към къщи.
Справям се от раз със всички дисциплини, освен лицевите опори. Scream Ако не вляза в час, ще ме преместят на 30.11., а не ми се чака.
Така трябва:

Утре пудовка и пак лицеви.
https://www.fubo.cz/treninky/kliky-trenink-pro-zvyseni-poctu-opa … -na-jeden-zatah-/
Скрит текст:

# 712
Агент много е красиво покрай вас
Дез колко лицеви и за какво време искат на теста? Мъжът ми е army officer и техният тест е 30 за 2мин. И те искат triceps pushups, с ръцете до тялото. Аз мога 20 макс за 2 минути, като спирам за малко след 12тата. Не ставам за армията. Joy

# 713
Costa, наведнъж са лицевите, до отказ.
Ставаш за Пражката полиция. 💪
Мога 10, но са за 2 точки само.

Изядох си кюфтетата ( пуешки на фурна), и заспивам. 😅

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 22:20 от Dez

# 714
Дез моята форма не е перфектна за всичките 12. Сигурно 7 най-много. Ти си по-фит от мен 100% Hug До 30ти има цял месец, ще си топ!
Добре, че съм с друга професия, която не изисква физически тест.

# 715
Да се похваля, че си купих програмата на Крис и Еди. Имах проблем с нея и им писах. Отговориха ми незабавно, изключително мили и по всякакъв начин ми съдействаха, за да се отстрани проблема.
Първо съм възхитена от тях като отношение и от програмата им също.
Успях да си я пускам на лаптопа с приложение AnyViewer. Споделям за други клети души като мен Grinning
Нямат за сега уеб версия
С тази на Хедър лесно се случиха нещата.

Costa, специалните ми благодарности имаш всеки път, когато си пусна тяхна тренировка. Hug

Благодаря на всички, за всичката споделена информация и опит. Hug

# 716
Нас ни докопа някакъв вирус ,благодарение на страшните тъпаци ,които идват на групови тренировки болни за да се "поизпотят" малко ....нямам думи...
Втори ден съм в леглото,не знам какво е ,но хремата ме съсипва ...
Скачам само на батута леко ,че ми действа добре,но днес и ще разтегна малко.
Пристигна ми red light панела ,юхууууу почвам да се пека всеки ден ,много съм щастлива... ❤️❤️❤️

# 717
Какъв панел си хареса, No_frame bitch?

Бързо възстановяване!

# 718
Благодаря  Ули!
Панела е MITO LIGHT Mitohacker 4.0

# 719
Супер, тъкмо навреме е пристигнал поне Simple Smile
Ще се радвам да споделиш впечатления като натрупаш.

Което ми напомня, Costa, хормонозаместителната как се представя при теб?
Започнах и аз сериозно да я обмислям.

Започнах пак по-редовно да ползвам катерушката. Опитвам подскок и после бавно спускане (което при мен е скорострелно), обаче пусто хватът ми хич го няма. И лактите явно преизпъвам някак.
И scapular pull up едвам едвам.
Ама малко разннобразие поне.

Общи условия

Активация на акаунт