Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да си взема нов болничен, тъй като настоящият ми изтича утре?
Какво е варене на вода и за какво се използва?
Какви са препоръките за хидратиране на новородено бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да си взема нов болничен, тъй като настоящият ми изтича утре?
-
Какво е варене на вода и за какво се използва?
-
Какви са препоръките за хидратиране на новородено бебе?
-
Какви са причините за кипенето на водата и как се използва тази вода?
-
Какви са новите тенденции в даването на вода на бебета, които са само на кърма?

!
.Преди година и аз намерих една,а само след няколко дни нямаха изтрепване.Явно влизат отвън ,така,че вземи от тези разтворимите лекарства и обилно полей пред входната врата ,а след това и в останалите помещения.Името на лекарството не го знам,в аптеката ми дадоха като обясних за какво ми трябва.Спомням си,че беше бяло и се разрежда в различно количество вода,според това какво ще се трепе.Знам,че става и за хлебарки,така че ще отстреляш едновременно два проблема. 

.Уговорих си и педиатър,та сега съм по-спокойна.Естествено не издържах на изкушението да мина през някой бебешки магазин, ходих до Пинокио и си купих компресите на Нук за кърмене. днес цял ден съм в движение и съм много уморена.Отивам да спя
Снощи до късно се занимавахме с новите мебели, от които паснаха перфектно на обстановката и съм много доволна от избора си. Има и издънки, де - масата е друг цвят, а 2 от 6-те стола са дефектни.

Даже щях да ти звъня сутринта да проверявам