Криотерапия - мнения и препоръки

• 563
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, напоследък се замислям сериозно за крио терапия и започнах да проучвам повече по темата. Има ли някой, който е правил и може да сподели опит? На колко процедури сте се подложили, трябва ли консултация с лекар преди това и какви бяха ефектите?

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 21:33 от KalinkataMalinkata

# 1
Аз гледах в Oxylife - препоръчат е за травми и за отслабване. Трябва да си носиш ръкавици и чорапи. Така и не е навих, защото съм много зиморничава и само за мисълта за студ ми става лошо.Спортистите я ползват често и сигурно има добър ефект.

# 2
Благодаря много за споделеното мнение. Ние бяхме в Катарино спа и там загледах, но не се престраших и аз. Като цяло изброяват при какви случаи не трябва да се прави и се разколебах малко, понеже имам разширени вени. Напоследък обаче  пак се замислих. Иначе в крио стая / ледена стая съм влизала и успях да понеса хладината ( в Кингс Валей).

# 3
Какво точно имате предвид под криотерапия - да прекарате време в стая с много ниска минусова температура или процедура от типа на cool sculpting, която замразява само дадена част от тялото?

# 4
За цяло тяло си мисля основно аз.

# 5
Мой познат се кълне в силата на криотерапията, след като получи брутална травма на глезена. Нито лекари, нито кортикостероиди, нито каквото и да е друго лечение не успя да му помогне за възпалението. Буквално от една процедура в криостая и оттока спадна. После е правил още няколко. До тук ми стига информацията и аз толкова знам, че за възпаления е много полезна.
Вие за каква цел се интересувате?

# 6
Аз съм с дискова херния, която води и до болки в краката. В тази връзка се замислих за криотерапията, като опция. Отделно имам и стари спортни травми, което също се обаждат ( коляно). Може пък да направя опит като за начало за долната част на тялото, ако е възможно по този начин.
Много благодаря за примера, който споделихте по- долу, помага ми да събера смелост.😁

# 7
Пожелавам смелост и успех Simple Smile
Елате да споделите после.

Общи условия

Активация на акаунт