Седмокласна Изпитна 14.07 - 20.07 До класирането отброяваме, на най-желаното място се надяваме …

• 88 849
  • 1 503
  •   1
Отговори
# 105
Четири часа и малко какво са! Все пак целта оправдава средствата -  битката е за една образователна система, предлагаща достъп до елитни училища, някои от тях с по-добри тоалетни. А за всички участващи има бонус - едно по-добро онлайн изживяване! 😉
А има училища, които даже не учат в собствената си сграда... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 106
  • Пловдив
Дали в училищата гнезда ще разпечатат резултатите?

Не, от години не се разпечатват такива.
Справки за минимален и максимален бал по паралелки излиза на сайта на всяко РУО.

# 107
  • Пловдив
Училищата гнезда в случая нямат нищо общо със записването

# 108
То записването е лесно....

Чудя се в петък какво са правили в МОН...не са ли си подготвили нещата?

Мързяло ги е да работят. Петък беше все пак - ден на майстора!

# 109
  • София
Успях да влезна в сайта. Пише, че след 16:00ч ще има резултати.

# 110
  • София
Мисля, че посещението на Midalidare Rock Fest беше най-умното, което можехме да направим, за да не мислим за класирането. Днес сутринта мъжа ми ме подсети: Абе я виж какво стана, има ли резултати😘

И ние така направихме в крайна сметка 🤘
По-малко валидол днес, повече добри новини за всички 🤞

# 111
  • Бургас
Благодаря за новата тема!
Аз се опитвам, да работя, но не много успешно Grinning

# 112
Оставихме младежите на лагер и пътуваме обратно към София Simple Smile такова разместване ни чака тази седмица вкъщи, че хич нямам време да се тревожа за класирането. 😂😂😂

# 113
  • София
Мда, това "след 16:00 часа" си е здраво пилене на нерви, както и да го погледнеш ...

# 114
  • ПЛОВДИВ
Здравейте!

И аз се мъча с много работа днес, но хич не ми спори...

Хайде, още в ранния следобед да направим темата пърхаща от радост, вълнение и щастие!

Честито за приема на наборчетата в НГНЕК!!!
Ако решите за там - много да им хубаво и вдъхновено на децата, и ползотворно и успешно!

# 115
Хайде сега, не се оплаквайте! Това е неповторимо изживяване, пък било то и он лайн, така че да му се насладим по-дълго...

# 116
Благодаря за новата тема!
Аз се опитвам, да работя, но не много успешно Grinning
Аз в крайна сметка не отидох на работа, въпреки че планирах да се появя към 10ч. Никаква няма да я свърша там, като ми е на друго място акъла, поне вкъщи нещо да поошетам, докато надничам тук и ви чета!

# 117
Мда, това "след 16:00 часа" си е здраво пилене на нерви, както и да го погледнеш ...
За по-добър ефект го пуснаха в 11.30 на четвъртия ден от чакането. Нямаше да бъде същото в петък.

# 118
След 16ч е неопределено, може и в 23.59ч да го пуснат и пак ще са спазили графика. И ще ни обясняват, защо мрънкаме... и как трябва да почиват събота и неделя.

# 119
Миналата година писаха,  че ще е след 15 часа,  но излезе в 13,30 класирането.

Общи условия

Активация на акаунт