Седмокласна Изпитна 14.07 - 20.07 До класирането отброяваме, на най-желаното място се надяваме …

• 88 860
  • 1 503
  •   1
Отговори
# 120
Миналата година писаха,  че ще е след 15 часа,  но излезе в 13,30 класирането.
Значи сега да го чакаме в 14:30 ч. Bowtie

На моя син му се изчерпа търпението и каза, че отива на фитнес.

# 121
Миналата година писаха,  че ще е след 15 часа,  но излезе в 13,30 класирането.
Значи сега да го чакаме в 14:30 ч. Bowtie
Стискам палци да е дори преди 14,30

# 122
Този текст  "... след 16,00 ч" е, за да спрат родителите да цъкат, за да го направят по-бързо.

# 123
Миналата година писаха,  че ще е след 15 часа,  но излезе в 13,30 класирането.
Така беше - обявено за 15 ч, но излезе по-рано. Даже си бяхме помислили да не би да е за да се избегне срив на системата. Simple Smile

# 124
И дядовците взеха да ме питат какво става, няма ли класиране 😄

# 125
Малко ви изтървах, но се включвам във важния ден. Аз не съм от притеснените майки. Синът ми е в първите пет деца за Варна, но е рожденик днес и се надявах на по-ранно класиране. Нещо като първия му подарък за деня, но не би. Видях по диагонал, че някакви емоции са се вихрили. Не разбирам идеята им честно казано. Изпитите минаха, резултатите са налице, кой как се е готвил вече е без значение. Дано всичко деца ги приемат в желаното училище! Чакам от вас заветното-има класиране🙂

# 126
  • варна
Малко ви изтървах, но се включвам във важния ден. Аз не съм от притеснените майки. Синът ми е в първите пет деца за Варна, но е рожденик днес и се надявах на по-ранно класиране. Нещо като първия му подарък за деня, но не би. Видях по диагонал, че някакви емоции са се вихрили. Не разбирам идеята им честно казано. Изпитите минаха, резултатите са налице, кой как се е готвил вече е без значение. Дано всичко деца ги приемат в желаното училище! Чакам от вас заветното-има класиране🙂
Нормално е да не ги разбирате ,когато детето ви е сред първите 5деца .Да е жив и здрав рожденика и поздравления за добрия резултат.

# 127
Този текст  "... след 16,00 ч" е, за да спрат родителите да цъкат, за да го направят по-бързо.

А не може ли да затворят сайта и да си го направят ?
На техномаркет така правят преди намаление... затварят достъпя просто.

# 128
  • у дома...

Е тогава ще има истерия защо е спрян достъпа. Общо взето "що си със шапка, що си без шапка".

# 129
Не мисля че ще има истерия...всички влизаме само за да видим класирането. Не за друго.

# 130

Е, тука намаленията са на второ класиране.

# 131
Нито едно от тези неща не трябва да правят. Единственото, което трябва е да пуснат класирането. Трафикът ще намалее 10минути след това. А като са искали по-малко потребители, трябваше да го пуснат в 8.00 преди да станат хората.
Хем са некадърни, хем некомпетентни, хем го демонстрират най-нагло пред цяла България и не им дреме. След това искат уважение. Еми не е заслужено. Това е.

# 132
# 133
  • София
има класиране

# 134
  • София

Честит да е рожденика, дано другите подаръци, които получи, да са изненада, че класирането е ясно с този резултат. Понякога страстите наистина са излишни, но без тях животът е монотонен сякаш 😉

Общи условия

Активация на акаунт