Седмокласна Изпитна 14.07 - 20.07 До класирането отброяваме, на най-желаното място се надяваме …

• 88 937
  • 1 503
  •   1
Отговори
# 135
Айде, честито на печелившите!
Чудо(вище)то е прието на първо желание Simple Smile Очаквам новото училище да му помогне да премине към зрелостта по начин, който ще го кара да си спомня за този етап от живота с носталгия Blue Heart
Имам известни притеснения от интензитета на учене, който ще го удари като чук по главата, защото той не е свикнал да полага много усилия, но в крайна сметка и на това трябваше да му дойде времето и.. ето го. Да му е як Nadegus-ът (с други думи - седалището).
Късмет на тези, които ще участват на следващите класирания Flowers Four Leaf Clover

# 136
# 137
  • Пловдив
Нито едно от тези неща не трябва да правят. Единственото, което трябва е да пуснат класирането. Трафикът ще намалее 10минути след това. А като са искали по-малко потребители, трябваше да го пуснат в 8.00 преди да станат хората.
Хем са некадърни, хем некомпетентни, хем го демонстрират най-нагло пред цяла България и не им дреме. След това искат уважение. Еми не е заслужено. Това е.

Нито едно от тези твърдения не е вярно. Хората работят и към този момент си спазват срока.
Това, че няколко майки в бг-мамма са с опънати нерви, не ги прави некадърни и т.н.
И не е въпросът само в МОН, има 26 РУО, които трябва да са готови на 100 %, без грешки.

# 138
  • Куциндрел
Къде има? Аз що нямам?

# 139
Simple Smile))
И прогнозите ни са верни!

# 140
  • ПЛОВДИВ
излезе

# 141
  • В реалността
Хайде, ЧЕСТИТО!

# 142
Нормално е да не разбирате емоциите на останалите, когато синът ви е в Топ5. Не всички можем да се похвалим с това. Синът ми е дете със СОП, кандидатства по общия ред, не с насочващо писмо. Притеснено ми е. И независимо, че е СОП, е добро дете и заслужава най-доброто. И да, гордея се с резултат 63 т.по БЕЛ, и се надявам да е приет, където иска.

# 143
  • София
Нито едно от тези неща не трябва да правят. Единственото, което трябва е да пуснат класирането. Трафикът ще намалее 10минути след това. А като са искали по-малко потребители, трябваше да го пуснат в 8.00 преди да станат хората.
Хем са некадърни, хем некомпетентни, хем го демонстрират най-нагло пред цяла България и не им дреме. След това искат уважение. Еми не е заслужено. Това е.

Нито едно от тези твърдения не е вярно. Хората работят и към този момент си спазват срока.
Това, че няколко майки в бг-мамма са с опънати нерви, не ги прави некадърни и т.н.
И не е въпросът само в МОН, има 26 РУО, които трябва да са готови на 100 %, без грешки.
На същото мнение съм.

# 144
  • София
Има класиране, котенца !

# 145
Потвърждавам, излезе класирането

# 146
Класирането излезе!

# 147
Мдааа, ще се участва май на второ класиране!

# 148
Дъщеря ми е приета по първо желание! Очаквахме го, но все пак си е друго да го видиш черно на бяло.😊

# 149
Честито! Надявам се всички да са доволни!

Общи условия

Активация на акаунт