Дигитален кантар

• 207
  • 6
  •   1
Отговори
Момичета здравейте!
Не намерих такава тема за това пускам нова. Купих си дигитален кантар от Кауфланд,беше на промоция. Но вътре няма никакво упътване,а брошура с картинки как да се въведе в експлоатация. Претеглих се и показва че съм 93 кг,а аз съм мокра 40 кг. Пробвах върху различни повърхности,обиколих целия апартамент,не показва реалните килограми и тва е! На всичкото отгоре не изписва кг,а ib. Да не би да тегли в други мерни единици!? Обадих се в Кауфланд и те не могат да ме ориентират какво да правя!
Моля за помощ ако някой знае как се работи с такъв кантар. И не ми се смейте на невежеството!
Благодаря ви!

# 1
Трябва да се смени мерната единица, вероятно при копчето с батерията и най-добре да се постави на плочки.

# 2
На всичкото отгоре не изписва кг,а ib. Да не би да тегли в други мерни единици!?

Да, друга мерна единица е. Не знам каква, но трябва да се смени на kg.

И кантарът да се слага на равна и твърда повърхност за да мери правилно.

# 3
93 паунда е тъкмо около 42 кг. Потърсете в гугъла или в ютуб информация относно тази марка

# 4
Kaнтарът мери в либри/паундове, затова не показва очакваното тегло. Либрата е единица за тегло, която се използва предимно в англосаксонските страни, като е приблизително равна на 453.59 грама.Просто кантарът трябва да се пренастрои. Огледай за някаква копче отдолу или отстрани.

https://fishing-mania.com/kalkulator-za-teglo

# 5
Това сигурно са либри дават че 1 lb= 0,453 kg (ост. за фунт/паунд )
Паунд се ползва предимно за парите също фунт стерлинг. За тегло са фунтове и са различни американски английски и др.

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 13:06 от kirasirrav

# 6
Момичета,много ви Благодаря за отговорите и съветите!
Има копченце до батерията и превключва на килограми!
Сега вече измерих реално килограмите!
Много съм щастлива,купих си го с голям мерак!

Общи условия

Активация на акаунт