НПГПТО "М.В.Ломоносов" - моля за мнения за гимназията

• 702
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте ,
моля за мнения за НПГПТО "М.В.Ломоносов" - по конкретно ме интересува специалност кинотехника , аудио и видео системи . Синът ми е приет там , не беше първо желание на училище, но сега се чудим дали директно да не го запишем и без да пробваме второ класиране .

Благодаря на отзовалите се Simple Smile

# 1
  • София, Bulgaria
Здравейте! Днес записах дъщеря ми в лазерна и оптична техника,. Направи ми хубаво впечатление училището и учителите-приятни и усмихнати хора. Имаше 3 деца от по-горните класове- възпитани и мили. Детето има приятел от кино и аудио системи, и той повлия много на избора ѝ- каза, че е много добра средата, няма интриги и агресия. Аз я подкрепих! Успех и на вас

# 2
Здравейте!

Моя Младеж е в Измервателна и организационна техника!
От Надежда сме.

И ще се радвам да се запознаем!

А вие от кои квартали сте?

# 3
Честито!
От младост сме ние

Здравейте!

Моя Младеж е в Измервателна и организационна техника!
От Надежда сме.

И ще се радвам да се запознаем!

А вие от кои квартали сте?

# 4
Да взема и аз да се включа в темичката Simple Smile младежа беше приет на първо класиране ИИ, беше му първо желание. За момента само добри неща чувам за училището, имам 3 познати майки с деца там (2 момчета и 1 момиче), нямат никакви оплаквания. Добра дисциплина, учи се сериозно. Ще видим от есента как ще се справят децата.

# 5
Добър ден мами. Дъщеря ми е приета на първо класиране в НПГПТО "М.В.Ломоносов" очна оптика .Моля , ако някой  информация  и наблюдения да сподели .Благодаря ви предварително !

# 6
На отворените врати едно момиче от очната оптика ни развеждаше и ни разказваше ,много мило момиче , оптиката са основно момичешки класове . Похвали учителите , сподели че имат платени стажове в чужбина 11 и 12 клас , само хубави неща каза Simple Smile
Добър ден мами. Дъщеря ми е приета на първо класиране в НПГПТО "М.В.Ломоносов" очна оптика .Моля , ако някой  информация  и наблюдения да сподели .Благодаря ви предварително !

Общи условия

Активация на акаунт