Новата версия на „1001 нощ“

• 26 956
  • 111
  •   1
Отговори
# 30
  • Sliven
Знае ли се колко епизода е филма? Не съм гледала турския и този за сега ми харесва ...
Лично мое мнение, гледайте турския.Актьорския състав на турците е много нива над тези.Турския е уникален филм,ако не сте го гледали незнаете какво сте изпуснали.
Той не беше ли много серии, по мои спомени много време го даваха

# 31
90 епизода е турският по около 75 мин. всеки.
89 епизода е арабският (тоест турският с ливанските актьори, защото хем е заснет в Турция, хем е с изцяло турски снимачен екип, режисьори и сценаристи), като всеки епизод е 42-45 мин., но ако махнете песничката в началото и в края на надписите и става под 40 мин.

# 32
Вчера го открих. Тук има епизодите на БГ, вървят с 5 напред, явно като ги излъчат по Voyo и ги добавят.
https://www.dailymotion.com/playlist/x9zi42
Гледах на руския сайт публикуван тук, но тъй като не разбирам много превъртах само на главните герои. За няколко дни ги видях. На мен лично ми харесва филма, но както бях писала не съм гледала турския. В публикация на Теленовелас прочетох, че само основата е същата, след това ливански филм тръгва по своя посока, различна от турския. Разбрах какво ще се случи, но въпреки това ще гледам целите епизоди с превод.

# 33
Благодаря ви че сте направили тема за сериала.
Аз го следя и много ми харесва. Актьорите си играят ролите прекрасно. Има химия между тях.

# 34
На мен също ми харесва сериала. Прегледах турската версия, но някак ливанската ми допада повече. Ще видим за в бъдеще дали няма да го разводнят.

# 35
И аз се зарибих, чакам си го всеки ден с нетърпение.
Главните актьори повече ми допадат на външен вид от тези в оригинала.

# 36
Много ми харесва филма,нямам намерение да гледам турския,още повече че прочетох,че ливанската версия ще поеме в друга посока.Видях само главните герои от турския и съм съгласна с последното мнение и на мен изобщо не ми харесаха.

# 37
Изгледах целия филм на руски. Гледала съм и турския-беше първия ми сериал и много ми хареса. Новата версия също е много добра. Някак е по-съвременна и европейска. Има и някои различия в развитието.

# 38
Включвам се с мнение :Оригиналната версия на "1001 и една нощ" за мен си е класика !Просто Шехерезада и Онур някак са си емблематични за самата история!Имаше химия,любов,привързаност-добре предадени и от двамата!За новата ,ливанска версия да хубаво е направен ,със съвремен прочит,но самите главни актьори ми бледнееят!Зейн е дърво!!!!!Каран е по-симпатичен от него като присъствие!Сара  също не се откроява !Може би ще продъжа да го гледам,заради самата история в него!

# 39
Керем всъщност е турският вариант на арабското име Карам. И да, Карам играе добре, ама Зейн...  откъде го намериха, не знам. Ни външност, ни игра... и това е главна роля.
Погледнах файл на произволна серия, песничката в началото е дълга е 3.15 мин, в края същата 3.00 мин. Значи губим над 6 мин. всяка серия в слушане на музика. Една 45-минутна серия реално е 39 мин.

# 40
  • Sofia
И рекламите са много дълги 🤨

# 41
E който гледа в реално време трябва да ги изтърпи. За 39 минутна серийка губиш 1 час, така се получава.  Кому е нужно да минава цяла една песен в надписите, че и два пъти...

# 42
Чета за братя, сестри на Тима и Карам. Изгледах целия филм, но такива неща няма. Може би се отнася за старата версия?! А имало вече още един римейк. Много ще ми дойде.

# 43
Чета за братя, сестри на Тима и Карам. Изгледах целия филм, но такива неща няма. Може би се отнася за старата версия?! А имало вече още един римейк. Много ще ми дойде.

Братята и сестрите са в оригинала. Явно тук не е така, не гледам.
На Керем брат му се казваше Бурак играеше го Мерт Фърат. Имаше и сестра Сезен по баща. А Бену/Тима имаше сестра Мелек.

За Али Кемал и Фюсун няма да пиша. Малкият син и снахата на дядото. Тук не знам как са им имената. Големи циркове и истории имаше там. 😀

И естествено моята "любимка" Еда с отровните чайчета 😁 от 3 сезон/ Джанан Ергюдер/

# 44
Разане Джамал заедно с актьора Баръш Ардуч за списание "BAZAAR"

Разане Джамал и Басел за Арабското списание "VOGUE Arabia"

списание "VOGUE MAN" и "ELLE"

Прекрасни

и още малко снимки

Отлично си играят ролите . Просто са уникални. Какви погледи.

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 12:19 от azisiq

Общи условия

Активация на акаунт