Новата версия на „1001 нощ“

• 26 865
  • 111
  •   3
Отговори
# 15
Много благодаря 💐
Да,малкият син и снахата са големи неприятници.

# 16
Споделете къде може да се гледа целия филм. Може на руски или със субтитри. На voyo дават няколко серии напред.

# 17
За първи път го дават, няма откъде.

# 18
  • София
Аз бих препоръчала вместо да си губите времето с този римейк,  да гледате турския оригинал от 2006 г.
Всичко е на светлинни години  и най- вече  актьорите, гледките от Истанбул и мн.др.
Този филм проправи пътя на турските сериали по света, а пък да не говоряи за тълпите от туристи, които тръгнаха след тях към Истанбул.
 Аз поне 1001 нощ го гледах няколко пъти, наизуст го знам, но този сега не ме впечатлява.

# 19
# 20
Не съм гледала турския 1001 нощ, 2009г работех и нощни смени и слушах колежки да си го разказват. Турски сериали не съм гледала, освен Присъда. Мисля, че ще има разлика във филмите, ливанския е 89еп х 45мин без реклами , а турския е по-дълъг. Потърсих в интернет епизоди, но не открих с превод. Попаднах на епизоди тук https://www.youtube.com/watch?v=Fq08Zu-GNUA и прегледах случайни. Приятеля Карам го има с обръсната глава и умира, в последния епизод на сватбата е само детето на Сара, няма друго. Ще има разлики между турския и ливанския сериал. Засега ще го гледам.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 21:02 от rosicapi

# 21
E браво, тия неща се слагат в спойлер, по принцип...

# 22
Благодаря за руския сайт!

# 23
Здравейте! Включвам се за малко, понеже смятам да изгледам не много серии, няма да имам и физическа възможност.
Много ме натъжават сцените с болното детенце. Останалото засега изглежда като класика, има от всичко.
Обаче много ме забавлява/ изумява какво дърво е главния герой, но и актьорът го докарва. Наумил си е там някакви неща за жените и когато среща една, която намира за по-различна, никакъв опит за разговор, опознаване, жест, абе нещо... кара си както си знае и сам не знае на какво се надява

# 24
Е така е по сценарий, в началото ще е серт. После буквално ще се влюби в детенцето. Като го вдига на ръце ще вика опааааа, ооолум Grinning Тоест с испанския дублаж ще е "ми ихо" и "ми амор", хехе... "колко си станал тежък"  Grinning
Иначе актьорът в главната роля изглежда покъртително зле. Дори приятелчето му (Карам) чисто визуално е по-добре.

# 25
  • Sofia
Карам е симпатяга 😍

# 26
Аз всъщност харесвам Зейн визуално и даже нямам против, че е сериозен , отива му. Просто много се забавлявам с липсата му на поне малко усет.

# 27
  • Sliven
Знае ли се колко епизода е филма? Не съм гледала турския и този за сега ми харесва ...

# 28
# 29
Знае ли се колко епизода е филма? Не съм гледала турския и този за сега ми харесва ...
Лично мое мнение, гледайте турския.Актьорския състав на турците е много нива над тези.Турския е уникален филм,ако не сте го гледали незнаете какво сте изпуснали.

Общи условия

Активация на акаунт