Ударена джанта.

• 285
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте. Вчера ударих джантата в един бордюр и е изкривена и ходих в разни сервизи и казаха, че трябва да се завари и изпили или каквото се прави там, но че отнема време и е доста скъпо. Джантата е 19". Та въпросът ми е колко много скъпо е и колко много много време отнема. Както и да питам според вас може ли да се кара така и ще стане ли някакъв проблем с колата или гумата, ако се кара така?

# 1
Остави джантата, виж си гумата на първо време. Не можеш да караш с такава гума, едва ли ще издържи. Доста голям удар е било това.

# 2
  • София
Като ти е крива джантата, гумата няма да прилепва добре и ще спада. В София могат да ти я оправят срещу 10 блок на ТУ, не знам каква е цената.  Ползвала съм им по друг повод услугите.

# 3
Въпроса "колко много скъпо" не го ли зададе в сервизите, в които ходи? Джантата е не само огъната, но и сцепена видимо. А може да има и по целия профил пукнатина. Заваряване то на алуминий е специфична работа, така че трябва да потърсиш кой може да го направи качествено. Или да си потърсиш нова джанта от автоморгите.

Общи условия

Активация на акаунт