Вадене на трета сливица във Варна

• 168 337
  • 662
  •   1
Отговори
# 330
Момичета....ще ведим сливицата. Днес бяхме при Войчева, лигавицата се е прибрала, но сливицата си е голяма, не можело да се въздейства по друг начин върху нея. Втора степен сме, идея нямам колко са степените. Операцията ще е през юни, много се притеснявам, така се надявах да ни се размине   Cry

# 331
  • Варна
Степените са три. И на дъщеря ми сливицата е втора степен, но в последно време почти не хърка, гнойни ангини не прави (само веднъж), отити никога не е имала. Чудя се възможно ли е да е нещо на алергична основа?

# 332
Да, възможно е, и на нас ни откриха алергия. Войчева каза, че е сигурна, че лятото няма да боледуваме, но есента и с появата на влагата отново ще започне да ни мъчи сливицата.
Ние първо трябва да направим консулт с кардиолог, защото сърчицето и бие много бързо, та първо да минем това, после ще мисля за операцията.

# 333
мина един месец откакто ходихме при Войчева и ни изписа Цинабсин.Хремата ни спря и даже си дишаше нормално не хърка и не говореше носово.Дори се бях отказала да вадим,защото беше добре,но до вчера.Сега пак сме с хрема тази нощ пак диша с отворена уста и пак говорим носово.Най вероятно няма да ни се рзмине и ще трябва да се запишем за операция.
Моля някой който е вадил скоро в МД при Войчева да каже колко струва операцията ,че небяхме сигурни дали ще вадим и не попитах колко струва.

# 334
И аз се бях отказала да вадим, но точно преди празниците ни лепна ужасен ларингит. Страхотия....Сега пак съм на вълна ще вадим, имаме уговорка за началото на юни. Чувала съм за 130 лв, плащала се само упойката, другата по касата.

Тези, които сте вадили при Войчева, моля ви отговорете ми: венозна кръв ли ви вземаха или само от пръстчето? Става въпрос само за трета сливица. Абоката след упояването ли се поставя? На нас ни каза, че сутринта ще направи всички изследвания и тест за упойка, после операцията, една нощ спим във Варна и ни изписват на другия ден. При вас как протече точно, искам да съм подготвена какво ни чака  Cry

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 21:20 от raja_nikol

# 335
i az imam problem sys moq sin koito e 4 g.ot minalata godina ot avgust mesez vse boleduva,temperatura,ka6liza,vse po lekari i ni6to to alergii ne bqha tu astma,zimata se razbole ot bronhit,i pi antibiotizi i  sled tova plevmoniq leja v bolniza i sega ka6lizata iz4ezna sled kato izleze ot bolnizata,vodihmego zimata pri dramjieva v gr,bolniza kaza 4e ima treta sliviza i 4e trqbva da se maha,naskoro go bodihme pri PAPUROV toi kaza 4e ima ugolemena treta sliviza no ne ni izpisa ni6to i ni pra6ta za operaziq pri gabrovski,no nesme hodili o6te.problema e v tova 4e toi spi samo s otvorena usta kato spi i se izpotqva,no ina4e nqmame drugi problemi s gyrloto,niesme malko protiv da qvadim nali tretata sliviza izsyhvala v puberteta,i s e4udim o6te da ne bi da stane po zle ,za6toto ima deza kato izvadqt tretata sliviza se nalaga i drugite, na nego mu izpisaha da pie ksezal i sirop na d-r tais i nqkame problemi dokato go pie,ako ima maiki s takiva problemi neka da mi pi6at

# 336
Подновявам темичката, ние не извадихме сливицата в крайна сметка, и сега сме на същото положение- хъркаме си  Sad
Вие как сте? Тези, които извадиха- доволни ли сте? Има ли разлика? Или успяхте да се справите без операция?

# 337
Вадихме преди три години 3-тата сливица на дъщеря ми. Бяхме на 2-3 прегледа при д-р Габровски и той беше категоричен ,че ще трябва да се оперира. Дъщеря ми хъркаше, спеше почти винаги с отворена уста и като капак започна да не чува добре като говорехме по-тихо.
Доктора ни назначи ден и час за операцията и отидохме. Процедурата е не повече от 15-20мин, но ни държаха почти целия ден в отделението за да наблюдават малката след операцията. Е излизането от упойката е по-страшна от самото възстановяване Whistling Тя ревеше на сън, въртеше се, мъчеше се да става / Доктора каза да не мърда много /. С мъжа ми я бяхме стистали здраво да не шава много, ама то седи ли ? Абе и това мина ама гледай да има някой с теб поне за кураж.
После ще ти кажат с какво да захранваш полека и в НИКАКЪВ случай да даваш горещо.
Малката беше добре и беснееше още на другия ден Heart Eyes По нищо не личеше ,че е оперирана предния ден Heart Eyes Незнам дали е от тази пуста сливица, ама това хъркане спря, чува си добре и започна да се храни както трябва. Спим с отворена уста ако и се запуши носа ,ама това е нормално. smile3521

# 338
  • Варна
Ние не сме предприели още операция. Ще видя тази зима как ще се държи сливицата и дали ще боледува много детето и напролет пак ще умуваме.

# 339
Jeny, радвам се, че при вас всичко е минало, даже благородно ви завиждам  Embarassed Знам, че е 15-20 минути, но пусто....много ме е страх, след всичко, което чух  и четох. Трябва да събера кураж, знам, че проблемите ни са от нея, една постоянна задна хрема, от която започват кашлици. Вадят ли се сливици сега? След колко време ще може да ходи на градина, ако дай Боже всичко е наред  Praynig?

# 340
На нас ни предстой вадене другата седмица при д-р Габровски в мед. Център Варна. Трябва обачед
да минем през алерголог защото имаме алергия.  Ще пиша когато мине.
Изчетох всичко в нета. Малката боледува страшно много от близо 1,5г. Задни хреми, кашлици, бронхоспазми вентолини...писна ми. В понеделник бяхме наУНГ и казаха 3-сливица.

# 341
Ние нашата я вадихме при Габровски в мед. Център Варна. Останах много доволна от всичко. Вярно детето излезе трудно от упойката но имаше деца, които нищо им нямаше донесоха ги и те си заспаха без да буйстват все едно нищо не е станало. То буйстването при нас продължи кратичко после детенцето заспа и като се събуди все едно нищо не е било. Спомням си че и давах ме от кремчетата данонино но на другия по другия ден вече си ядеше обща храна.
При нас след изваждането на сливицата детето тръгна да расте основно но за съжаление болестите не спряха и продължава да си боледува. Cry Cry Cry

# 342
Обикновено ваденето на сливици е през студените месеци. Да мисля че сега също е подходящо време. На градина я пуснах 2 седмици след интервенцията. Просто исках да я пазя от многото деца в градината. Знаеш как е  Grinning Едни кихат,други кашлят лудници Laughing А на нея най-малко и трябва да се закашли.
 Наистина си е за притеснение, но като я гледах как се мъчи вечер да спи.... ми се плачеше. Тая задна хрема я мореше много. То беше едно кашлене,давене и свършваше с повръщане. Беше ми умръзнало да я тъпча с лекарства smile3518 . Д-р Габровски и изписа последно един антибиотик за да спре кашлицата и хремата. Направихме изследвания и тогава той ни насочи дата за процедурата. От тогава немога да кажа,че изобщо не боледува, но всичко минава бързо и лесно Praynig
Не се шашкай мила. Правиш го само за да не се мъчи детето ти. Но се консултирай с колкото се може повече лекари. И ако кашли към момента на насрочената дата..... по-добре се откажи да я дадеш на операционната маса. Гърлото и, трябва да е спокойно !!!

# 343
То това е лошото, ще отидем на преглед, ще насрочим дата, ама дотогава....можеш ли да планираш как ще е след 10 дни примерно  Sad
Ние сме при Войчева, допадна ми на прегледите  Peace

# 344
То това е лошото, ще отидем на преглед, ще насрочим дата, ама дотогава....можеш ли да планираш как ще е след 10 дни примерно  Sad
Ние сме при Войчева, допадна ми на прегледите  Peace

Те си знаят работата не се тревожи.  newsm10
Всичко ще бъде наред  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт