Вадене на трета сливица във Варна

• 166 866
  • 662
  •   1
Отговори
# 540
  • Варненско мишле
И ние бяхме при д-р Сапунджиев.
Наистина е много внимателен , обяснява , отговаря на въпроси , не се занимава само с документи и писане , а поглежда пациента- в пряк и преносен смисъл...много уважавам хора , които говорейки ти , те гледат в очите.Е, той е от тях.
Силно ме впечатли умението му добре да общува с деца.Работя с деца и знам колко е важно това.
Дъщеря ми чак не искаше да излиза от кабинета.
И при нас направи изследването за слуха.Установи се леко понижение на едното ухо .Но не препоръчва веднага операция.Не изписа и никакви лекарства.След 2 месеца иска да отидем пак.
Не работи със ЗК.Прегледа и изследването ни струваха 60 лв.
А, интересното е , че трябва да се учим да надуваме балон с ...нос.Ха, опитайте , де Laughing

# 541
д-р Войчева има поредния си обожател.Георги каза,че я обича и всеки ден иска да ходи при нея. Joy
След Токуда и Александровска  болница Ванеса ще стане пациент и тя на тази докторка.
Дано след едногодишния сопол успее да ни помогне с това хъркане,незнайно на какво се дължи. Wink
Ще пиша след около 10 дни  какво е било при нея.Аз мисля,че може от ковиози,сонди и др ,с който беше накичена около 40 дена след раждането и може да се израсте.Но,кога и не трябваше ли вече? Confused

# 542
 Вчера ходихме на преглед за сливиците при д-р Илиев в терапията...малко трудно го намерихме няма много информация за него...ходихме в клиниката на 9-тия етаж. Много сме доволни, прегледа премина като игра, даже малкия пожела да седи самичък на стола Simple Smile като голям човек. Направихме изследване и на слуха. Сега доктора каза, че иска да го наблюдава, защото най-вероятно отиваме към операция...каза, че за втората визитация няма да плащаме. Определено, ако се решим за операция ще изберем д-р Илиев, само се чудим да ли да бъде с безкръвния метод... newsm78

# 543
росмаркова, какво каза за безкръвния метод д-р Илиев? Някой има ли да разкаже как преинава операцията и защо я препоръчват?

# 544
росмаркова, какво каза за безкръвния метод д-р Илиев? Някой има ли да разкаже как преинава операцията и защо я препоръчват?

И аз питах няколко пъти, но нищо конкретно не ми отговориха.

# 545
Една моя приятелка се оперира по новия метод и беше много доволна. На нас д-р Илиев ни обясни, че болката е значително по-слаба и възстановяването е 2 пъти по-бързо, цялата операция минавала с максимум две капки кръв, нямало шиене, дране или разпъване на тъканите... Общо взето нещата ги потвърди и тя... Ако някой има повече информация да пише, че на нас ни предстои операция...

# 546
 За самата операция не мога да кажа, защото бях с пълна упойка. Инъче аз лично се възстанових наистина много бързо и болка не мога да кажа,че съм имала...Това, което ми обясни доктора и на мен е, че апарата разделя тъканите на молекулярно ниво и няма кървене и разпъване на тъканите  newsm78  Според мен може да му се има вяра - не предлага веднага операция, работи и стандартния метод...

# 547
ето това беше важно, не знаех,  че също е с пълна упойка Confused

# 548
 Ще следя темата за безкръвното вадене на сливиците. Май и ние вървим натам. Колко е прегледа при д-р Илиев? Миналата година махнахме третата сливица, но след кратко затишие отново боледува много често. Личната каза че ако продължаваме така най-добре е да извадим и другите две.
Третата вадихме при д-р Войчева. Доволна съм от нея като специалист. Но ако трябва да вадим и другите две ми се ще да е по-щадящо за детето.

# 549
Ние платихме 20 лева за преглед при д-р Илиев на касата...

# 550
Привет мами! Ние ще вадим трета сливица на 14 при Сапунджиев. Основно заради намален слух.

Та заради това исках да споделя с вас нещо. Личната ни лекарка ни препоръча един душ за нос.Увери ни, че това е единственото средство, с което може да се направи добра промивка на носната кухина (солите излизат от другата ноздра и устата и промиват синусните кухини) и имала много случаи, в които деца със секрет в ушите, след промивки с душа имало невероятен ефект и дори не се налагало слагане на тръбички. Купих го и почнахме промивките и сякаш има ефект. Определено започна да чува по- добре. Силно се надявам да се разминем поне със слагането на дренаж. Ще видим какво ще покаже и тимпанометрията, де. Този душ е много ефективен и при всякакъв вид хрема - това го тествахме, че действа. Laughing

# 551
  • Варна
Би ли споделила какъв е този душ и от къде го купи?

# 552
  • Варна
Предполагам, че Lillebi говори за каничка за нос или т.н. нети пот. Метода е заимстван от йога практиките, изпитала съм го аз и синът ми - върши чудесна работа. Моя нос целогодишно тече заради алергии, поне веднъж в годината правя синуит и с тези промивки чувствам значително облекчение, а малкия тази зима не се е разболявал. Когато усетя, че дишането се променя - правим промивки. Преди време се беше превърнало в ритуал, всяка вечер преди сън миехме носа, сега само при нужда. Нашата я купих от чуждестранен сайт, защото формата на тук предлаганите не ми допадна, а в аптеките ме гледаха  Shocked когато питах за каничката.

# 553
Аз пък не съм чувала за нети пот Simple Smile

Умишлено не писах марка, да не се приеме като реклама. Казва се Nasanita (не е продукт на веригите аптеки, въпреки че там намерих душа), солите се продават отделно. В душа има май бяха 3 пакетчета.
Педиатърът ни каза, че много малко УНГ в града го знаели, навън често се изписвал на деца с алергии. Само Войчева го изписвала и то доста рядко?! newsm78

Ще видим дали ще повлияе при нас така добре на ушите...Но поне искам да опитам всичко щадящи преди да стигнем до операциите Simple Smile

Ето и линк за душа: http://www.emser.de/

В аптеката ми казаха, че бил за деца над 3 години!

# 554
  • Варна
Lillebi, от коя аптека си го купила твоя? Може и на лични, ако не искаш да я пишеш в темата, но нямам време да обикалям аптеките.

Общи условия

Активация на акаунт