Вадене на трета сливица във Варна

• 166 857
  • 662
  •   1
Отговори
# 555
От Санита, до пощата. Пиша го, за да спестя моето обикаляне на друго
И майки, които се интересуват.

# 556
  • Варна
Здравейте, при нас пак се влошиха нещата, моля някой от Варна да каже добър УНГ, който преглежда в събота.

# 557
Ние сме ходили при Мутафова през почивни дни. Колко е добра е въпрос на лична преценка...

# 558
  • Варна
къде преглежда, мога ли да ползвам направление? Благодаря за отговора.

# 559
Писах на лични, да не спамим темата  Simple Smile

# 560
Може ли някой, който има мобилния на Сапунджиев да ми го изпрати на лични? Някак съм го загубила...

# 561
Ние след прегледа при Сапунджиев се разбрахме да изчакаме до Април, но май не ми се чака. Никакво подобрение няма, а и напоследък от градината се оплакаха, че е разсеян. Четох, че и 3 сливица причинява раздразнителност и разсеяност, поради непълноценния сън. И тази безкрайна хрема.... Мислех си да насрочваме дата за вадене по-скоро. Чудя се дали да ходим пак на платен преглед при него или да го търся е Терапията за насрочване на дата или по телефон? Първо при него ли се ходи за дата или първо направление за хоспитализация от личната?

# 562
Здравейте,искам да попитам др.Мутафова кои дни преглежда,с направление можели и ако не колко струва прегледа,друго е човек да е подготвен с инфо.Благодаря ви...

# 563
  • Варна
Ние ходихме при Мутафова в детският медицински център на ул.Гурко, денят беше петък. Там не преглежда с направление, не знам как е на другите места. Прегледът беше 35 лв.

# 564
Благодаря ти,и на нас ни каза че преглежда там ...

# 565
  • Варна
Оф, момичета, да ви се оплача...махнахме третата сливица с надеждата по-бързо да минават сополите, да са по-малко...ама извират просто...какво е това чудо незнам...един ден има сополи, един ден няма, един ден са прозрачни, на другия са жълтеникави, после пак няма...и ей така постоянно. Според личната и УНГ-то е ОК, ама...за мен не е ОК. Спрях го малко от градина да смени климата /на село е/...И уж двете сливици щяха да се свият...ами не виждам такова нещо. Единствено /което не е малко/ спи спокойно и не хърка. Не че не ми беше това най-голямата мъка и заради спането махнахме третата, но все пак имах надежда и за хремата..уви..оплаках се... Embarassed

# 566
Вземи един секрет от нос.Ако може лекар да го вземе и то внимателно.Има някаква техника.
С близначката имам проблем вечен сопол.Ходих даже в София  при двама лекари и тук.В крайна сметка се оказа 3 бактерии ,от които даже една 4ревна в носа.
10 ДНИ Зинат  и Бактробан  и  два месеца не видях сопол.От 3 дни има пак леко.Сега отново бактробан,промивки и това е.Но,при нас може и зъбите да създават проблем.
Предстои прегед при д-р Войчева и заради други проблеми по рождение.

# 567
  • Варна
Vali:), да, и аз съм си мислила за секрет, но понеже пи АБ покрай е-коли октомври, а после януари Войчева покрай операцията ни изписа Аугментин профилактично...а преди операцията доста време капех правени капки с гентамицин, пак изписани от Войчева...затова гледам да поотложа тази процедура, да му укрепне организма  Blush

# 568
Тъкмо ще укрепне и друго ще лепне.
Съветвай се с докторката.
От вечния сопол няма спасение.

# 569
Не искам да досаждам, но просто при нас има ефект от тоя душ за носле. А иначе определиха хремата ни като алергична, която дори и с Флексоназе все сия имахме, особенно сутрин. От както правим промивки просто пресъхна нослето.  Peace

По-горе писахме по темата. От УНГ във Варна Войчева е една от малкото,които го изписват. Пише че е ефикасен при профилактика на простудни болести, алергии от полени и прах, остри и хронични възпаления на носа, хъркане заради катар на горните дихателни пътища, доп. лечение при операции на носа и следоперативен период.

На нас ни го изписа личната, но засега съм приятно изненадана. Ако има и други майки, които го ползват от повече време, ще се радвам да споделят при тях как е? Поне е нещо далеч по-щадящо от кортикостериди и капки за нос...

Ето и клип как точно се прави промивката.

http://youtu.be/2_TPyhC0M4I

Общи условия

Активация на акаунт