Крем за ръце и нокти

• 1 210
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Този е много интересен. Благодаря  Bowtie

# 16
Честно казано, имам много суха кожа на ръцете и каквито и кремове за ръце да съм използвала, не са успявали да възстановят кожата, особено зимата. Това, което работи при мен е Aquaphor или чист вазелин преди лягане. Понякога нанасям и някакъв крем с глицерин преди вазелина.

# 17
И аз бях така, особено на краката беше ужас. С този нямам проблеми.

# 18

Чудесно! Радвам се, че при теб работи, но аз ще пропусна крем за ръце и крака за 51 лв, хаха. Благодаря иначе!

# 19
  • София

Чудесно! Радвам се, че при теб работи, но аз ще пропусна крем за ръце и крака за 51 лв, хаха. Благодаря иначе!

Нещо което открих буквално преди няколко дни защото нямах крем за крака беше, че after sun лосиона ми се отрази на ходилата уникално. Не очаквах изобщо такова нещо. Мацнах го на шега, но той взе че попи и ги направи мекички и гладки. Петите също. и не говоря за някакъв супер скъп after sun, а за този от Cien Lidl. Изумих се! сега си го мажа и съм супер щастлива.

# 20
От него и аз съм доволна, за тяло съм го ползвала. Една идея натрапчива ми идва миризмата, но беше изненадващо добър.

Моля, споделям какво работи при мен. Изключително икономичен е, така че за мен си заслужава отвсякъде.

# 21

Нещо което открих буквално преди няколко дни защото нямах крем за крака беше, че after sun лосиона ми се отрази на ходилата уникално. Не очаквах изобщо такова нещо. Мацнах го на шега, но той взе че попи и ги направи мекички и гладки. Петите също. и не говоря за някакъв супер скъп after sun, а за този от Cien Lidl. Изумих се! сега си го мажа и съм супер щастлива.

О, да, определено някои продукти за тяло (а дори и такива за лице) се отразяват чудесно. Съставът е важен и често продуктите за тяло и лице са с по-добър от повечето обикновени продукти за крака и ръце. При много суха кожа на краката съм открила, че работи отлично правенето на "маска" с киселина. Слагате продукт с гликолова киселина (серум или тоник, аз съм използвала тоника на The Ordinary) на тампонче и мажете краката. След това салагате крем с урея (за целта съм използвала този на Eucerin за тяло с 10% урея) и накрая запечатвате с вазелин или Aquaphor. Увивате краката в стреч фолио и слагате чорапи отгоре. Седите така около 20 минути или дори цяла нощ и на сутринта краката са в отлично състояние. Кремът на CeraVe SA, който е за тяло също работи добре, защото има салицилова киселина и урея. Цялото това нещо става и за ръце и може да сложите латексови ръкавици.

# 22
На този харесвам аромата и консистенцията
този ме подлъга с аромат, но много ми е воден
този ползвам в офиса като крем-парфюм
този взех заради лайката

# 23
  • София
Ау този крем - парфюм някой го използваше и съм го подушвала. Страшен аромат има. Съвсем бях забравила. Мерси

# 24
На времето имах крем-парфюм CD в стъклено бурканче.
Сега това откривам в нета :

Общи условия

Активация на акаунт