Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 43

• 17 535
  • 256
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Това беше бързо. 😀 благодаря. Сега изглеждам сигурно малоумна😀
Аз няколко дни подред търся точно това и не ми излизаше. Поръчвам. Някой нещо друго да е ползвал и да има отзиви от марката?

# 182
Този корейският от 100мл на Инаф в страшен хит в Тик ток 😀 и много му се каня, но без проба... Поне да видя на живо цветовете..

Иначе аз категорично установих, че DW ми докарва огромни дълбоки гнойни пъпки...
Само след 2 последователни употреби и лицето ми става....
Жалко, защото 1w2 е перфектен нюанс за мен. Sad
Сега съм с Dior Backstage 2w0, но го изсветлявам с капки, та се оглеждам за нещо светло жълто и маслинено 👀

# 183
Поръчах си озаряващия на Ланком с бялата капачка: 220 C. Да видим ще улуча ли подтона...

# 184
... та се оглеждам за нещо светло жълто и маслинено 👀
Виж тези на NARS, доста жълти са ми цветовете.

# 185
^^^ Nars добавиха и нови цветове към популярния си Light Reflecting™ Advanced Skincare Foundation, ето:
https://www.narscosmetics.com/USA/light-reflecting%E2%84%A2-adva … 49158&cgid=makeup

# 186
Здравейте, някоя пробвала ли е на Clarins Skin Illusion Natural Hydrating Foundation? Какво можете да ми кажете как е като покривност, издръжливост? Заслужава ли си? Благодаря !

# 187
Ползвам го, писала съм за него в темата. Много го харесвам, издръжлив е, не оксидира, за мен е идеален за моята нормална зряла кожа.

# 188
И аз го харесвам много.

# 189
да похваля dior glow star filter -много ми допадна ,придава лек блясък , кожата изглежда много свежа и озарена.

# 190
Филтъра на Диор се ползва самостоятелно, нали? Много го мисля, само се чудя дали не идва прекалено бляскав...

# 191
Аз си взех 0 и го ползвам с фон дьо тен , слагам две помпи филтър и после фон дьо тен . Инче може да се ползва самостоятелно , но аз до харесвам да има някакво покритие , една идея по-сериозно .

# 192
  • на дъното
Здравейте Blush
Някой ползвал ли е този фд? Хареса ми покривната и ми се иска да сменя малко бранда от сегашните ми масовки.
Със суха кожа съм и като състав ми допада:wink:

# 193
Ползвали ли сте Skin Polishing Powder на Freya Beauty? Става ли за блясък на цялото лице или е хайлайтър?

# 194
Аз я имам. С мазна кожа съм и на цяло лице много блестя. Като хайлайтър си я използвам.

Общи условия

Активация на акаунт