Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 43

• 17 545
  • 256
  •   1
Отговори
# 45
Пробвахте ли вече къшъна на Миша? Как Ви се струва. Аз все още не съм взела тиртир, те изкараха Миша. Мацнах на ръката, но май Мишата не е дълготраен фдт? Сякаш бързо се изтри. За покритие също. Ама това на ръката ми, не знам как е на лице.

# 46
  • София
Аз лично откакто открих Миша-та, "пенсионирах" и DW, и Dior Backstage, и Tom Ford Traceless Soft Matte, които ползвах дълги години (наред с Guerlain Parure Gold Skin Matte и YSL All Hours от време на време).
На моята кожа е достатъчно покривен, сууупер издържлив и дълготраен. Абе въобще - номер 1. Дълго време го избягвах, защото не вярвах, че продукт за 10-15 лв може да е толкова добър. В момента съм се заредила с 5 опаковки (да не вземат да го спрат или да свърши Joy).
Това е при мен обаче! Доста хора не го харесват, чувала съм дори, че и пъпки им излизат от него. Но за мен беше наистина изненада. Ползвам цвят 25 и ми е супер мач.

# 47
За къшъна ли говориш? Аз питам за къшъна, той нали е нов продукт. Бб крема не съм го ползвала още.

# 48
  • София
За BB крема говоря, къшъна не съм го пробвала. Според ревютата, които съм чела, е доста тежък и покривен, а и не си падам по такъв тип продукти, които са с гъбичка. Още имам спомен за един такъв на Макс Фактор от тийн годините - беше буквално като маска. И като го лепнех върху пъпките… Истинска торта с орехи Joy

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 08:58 от ShokolaDkaa

# 49
  • В морето

Аз взех ето този, лимитирано издание с четчица. Много добра консистенция, много добро покритие, цвета се сля, обаче… след 2-3 дни носене и айде пъпки. Толкова се старая за чисто лице и хубава кожа и успявам, и като стане така за неопределен период нищо оцветено не слагам, просто ужасно комедонни са (почти) всички ВВ, СС, ФДТ и прочие.

# 50
  • София
И от други съм чувала, че се изпъпчват от Миша-та. Явно е до кожа. На мен дори ми се струва, че ми я прави по-гладка и без петна Simple Smile

# 51
Червената Миша и на мен не ми понесе, но случайно реших да взема лилавата и о, чудо! Страхотна е. Тъкмо ме подсети да го пробвам сега с тен, че номер 25 го изсветлявах с капки пролетта.

# 52
За къшъна на Миша Агента писа след мен, оказа се че е нов само за мен 🤣
Но след нейното мнение се отказах и да го тествам, не ми харесва идеята да е като маска, а аз съм с подобна кожа на Агента и горе долу това съм хванала, че впечатленията й от разни продукти важат и при мен.

# 53
Мен къшън ме блазни заради лесното нанасяне🤣
Иначе има много видове вече, изобщо не знам кой би ми бил ок. Тъкмо се спра на някой и излезе нов.
А и не само къшън, то ще фалирам да пробвам. 🤣 иначе съм си доволна от моя фдт, но нали съм жена и все да пробвам нови.
В същото време пък неща да се затрупвам с 200 продукта и да стоят ей тъй, понеже фдт особено не ползвам всеки ден.
Хем ми се иска нещо с леко покритие за ежедневие и нещо със по-така за излизане.
Но пък последните дни като бяхме на почивка изобщо не си слагах от фдт, само малко от коректора и отгоре с флъфи четка с пудра и ставаше доста добре.

# 54
  • София
А и не само къшън, то ще фалирам да пробвам. ...
В Нотино има някаква разфасовка на Тир-тир, с по-малък грамаж. Имате ли идея колко малка е всъщност?

# 55
# 56
  • София
Предвид малкото количество, което по отзиви е необходимо, изглежда приемливо като за проба.

# 57
Повече от приемливо е, Льоня, аз имам минито!

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 13:37 от Agent Provocateur

# 58
  • софия
Много искам да пробвам черния къшън на Hera,  никак не съм сигурна в цвета...
Сигурно 23N,но този номер има значителна разлика при марките.
Дали някой може да сподели някакво впечатление?!
За Mossha не знам, разочарована съм от декоративната им козметика. Имала съм един къшън техен, а и червения ВВ, тежки са ми, масковидни. Вероятно съм несправедлива...

# 59
И аз съм с минито на Тир тир. Доста пъти го ползвах, но съм сигурна, че голяма опаковка няма да взема.
Ефекта от DW Sheer например доста повече ми допада.
Аз уж съм си намерила любими фдт и си ползвам тях, но от време на време пак ми се иска нещо ново да тествам.
Бях се засилила към Clarins и Clinique на едно намаление, но успях да се въздържа 😅
Та иначе кой бихте ми препоръчали да пробвам от техните, ако случайно следващия път не успея да се спра 🤣
Комбинирана към мазна кожа.

Общи условия

Активация на акаунт