Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 43

• 9 211
  • 145
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема, Агент!
Този къшън на Миша изтри греховете ми с нанасяне на много малко продукт, но за разлика от ТирТир, на моята кожа се виждаше доста, че съм с бая кит. На мен не ми хареса.
Светулка, радвам се, че намерихме виновника. Тегли му силен шут за дневен, но този и нощем се отразява добре.
Даяна, имам всякакви четки за ФДТ, тъй като да пробвам всичко на пазара ми беше мания години наред. Откакто имам тази съм ужасно обсебена- пера и ползвам само нея, + не ми се налага да заравнявам с бюти блендър отгоре. Има 2, които изглеждат много подобно, препоръчвам #70, която е уж за силно покритие. Е, с леки тонирани продукти се справя по-добре.

Аз подновявам ФТН-ната си страст, защото както всяка година по това време, съм със сериозен тен на тяло и светло лице с петна. Мисля да търся озаряваща пудра, която да има и маслинен подтон. Кауза пердута, но ще пробвам.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 15:52 от NiaV

# 16
Напълно съм съгласна с Ния за четката от проколекцията на Сефора (имам и тази за хайлайтър и за коректор-чудесни са). Много лесно се чистят и не попиват много продукт. Не използвам тонирани продукти, тъй като ни идват по-слабо покривни. В момента ползвам Claris-Skin illusion и съм много доволна, ще се превърне в мой любимец. Също през лятото ползвам и на Mac-Studio radiance.

# 17
Този къшън на Миша изтри греховете ми с нанасяне на много малко продукт, но за разлика от ТирТир, на моята кожа се виждаше доста, че съм с бая кит. На мен не ми хареса.
E, в сравнение с Тир Тир има много по плътна и видима консистенция, така е! Но аз го купих и употребявах едно 2-3 год преди да излезе Тир Тир и да, прави маска, но при мен много гладка и красива маска Simple Smile И нямах нужда от никакъв коректор, слагаше ДУ като покривност в джоба си! Но си права, ако ще сравняваме Мишата с Тир Тир, то ТТ ще спечели с няколко гърди!

Ани, и аз съм си извадила ГР бронзъра и споменавам същата виновница с добро Grinning

Вчера се наложи да връщам разни детски неща в мола и такъв лаф моабет ударих с каката на щанда на MAC. Имам си отливка от серумния им ФДТ и препоръка за загледам новите им пудри, били много блърващи! Ето тези дето обраха доста хейт онлайн...

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 00:37 от Agent Provocateur

# 18
  • Бургас/Пз
Ооо, тази пудра на Мас в стария вариант ми е абсолютен фаворит. Със сигурност бих пробвала и новия Simple Smile
При мен вече разликата между лице и тяло е ужасно голяма, но това е положението. Леко се оправя положението с бронзиращ продукт, но пак си личи. Тази година мнаго пазя и деколтето, та разликата между ръце/рамене и деколте също е очевидна

# 19
Ани, махнали са и талка и е много по-нематова, което на теб би трябвало да ти хареса!

@thelittleglazeddonut
3 months ago (edited)
I hate the new one soooo much. It’s not even matte anymore. If you shine a camera light over it, it literally SHIMMERS now. It’s like they blended the old studio fix with MSF natural together.

# 20
  • Бургас/Пз
Ани, махнали са и талка и е много по-нематова, което на теб би трябвало да ти хареса!

@thelittleglazeddonut
3 months ago (edited)
I hate the new one soooo much. It’s not even matte anymore. If you shine a camera light over it, it literally SHIMMERS now. It’s like they blended the old studio fix with MSF natural together.
Значи ще ми е супер и през зимата.

Дайте идея как се ползва най оптимално Холивуд филтъра на Шарлът Т. Нещо не мога да се разбера с него .. ама не мога да обясня защо. Трябва ли да слагам нещо под него освен слънцезащита??

# 21
Ния ти трябва за този въпрос!

# 22
Холивуд филтъра на Шарлът го ползвам като хайлайтър, блендира се чудесно и е доста траен, не стои на петна (като прехвалените течни такива на Rare Beauty, така и не се разбрах и с течните им ружове, смятам да ги подаря). Според мен трябва слънцезащита преди коята и да е база за грим, но нека по-опитните да споделят, следя с интерес. Hug

# 23
Абсолютно не го нанасям на цяло лице. Чудно стои така, ама на млади мацки- аз съм ваш’та леля. Та нанасям само на скули и места, които желая да блестят и с четка, а не с блендер. Ако носиш пудра на лице, пробвай под нея- блендва чудесно нещата и дава естествен финиш. Аз минах на стиковете на Гага, но доста дълго време го ползвах, 2-3 цели опаковки заминаха. Аааа и ако не е твоя цвят- не стои добре.
Агент, благодаря за мнението- тази пудра бих я пробвала. Време ми е за сериозна дерматологична намеса, но до тогава- ще пробвам разни нови неща.

# 24
  • Бургас/Пз
Ния, много благодаря. Сега разбрах къде е разковничето за цялото лице ...младата кожа 😂 щото и аз съм вашата леля 😂😂😂
Ще си го нося като хайлайтър. Simple Smile

# 25
И като споменахме кушона на Тир Тир редно е да споменем и течниям им ФДТ, за който само хубави думи чувам, но ще стигна до него някъде след 5 год, като гледам наличностите Simple Smile Някой в темата да го е тествал?

Скрит текст:
Bold Radiance, Reimagined
Experience instant luminosity with the TIRTIR Mask Fit Red Foundation—a radiant liquid foundation inspired by the iconic Red Cushion. With a second-skin feel and satin glow, this foundation delivers breathable, transfer-proof coverage that lasts up to 72 hours. Now available in 30 tailored shades for flawless skin that looks as good as it feels.

Key Features and Benefits

Luminous Full Coverage – Instantly smooths and evens out skin tone with a radiant, satin finish.

Long-Wear Formula – Ultra-fine powder grips skin for up to 72 hours of coverage without fading, smudging, or caking.

Second-Skin Feel – Breathable, weightless texture keeps makeup fresh and comfortable all day.